Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Aksiyon Macera Oyunu Glaciered Duyuruldu

 
 
Yeni kurulan bağımsız oyun geliştiricisi Studio Snowblind, bilim kurgu aksiyon macera oyunu Glaciered'i duyurdu. Glaciered, 65 milyon yıl sonrasını yansıtan bir Dünya'da geçiyor. Buzullarla kaplı bir denizin altında geçen bu bilim kurgu aksiyon macera oyunu Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Studio Snowblind, daha önce Project Nimbus: Complete Edition ve Sumire gibi projeler üzerinde çalıştı. Ayrıca PlayStation 3 ve Xbox 360 döneminden bu yana çeşitli oyunlar üzerinde çalışmış olan Kei Shibuya tarafından Mayıs ayında kuruldu. 
 
Glaciered, 65 milyon yıl sonrasını temel alan, "Everwinter" gezegenin yüzeyinin devasa bir buz tabakasına dönüşünü konu alıyor. Buzullarla kaplı bir denizin altında hayatta kalmaya çalışacağınız bu yapımda Everwinter'ı tehdit etmeye gelenlere karşı savaşan bir Tuai olarak oynayacaksınız.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bilim kurgu aksiyon macera Glaciered
Asobu Indie 2022 Canlı Yayın Etkinliği 30 Temmuz'da Yapılacak PlayStation VR2 Yeni Özellikleriyle Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız