Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Asobu Indie 2022 Canlı Yayın Etkinliği 30 Temmuz'da Yapılacak

 
 
Bağımsız Japon oyun topluluğu asobu, asobu Indie 2022 canlı yayın etkinliğini 30 Temmuz TSİ 14:00'de gerçekleştireceğini duyurdu. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden İngilizce ve Japonca olarak izleyebileceksiniz.
 
Üçüncü yılına giren bu etkinlik, bağımsız Japon geliştiricilerin mevcut ve gelecek oyunlarını sunacak. Bunun yanı sıra halihazırda mevcut olan veya yakında Japonya'ya gelecek olan bağımsız oyunları içerecek. Yayın toplamda iki saatten fazla sürecek ve 80'den fazla oyunu hayranlara sunacak. 
 
Canlı yayın ile beraber mevcut ve gelecekteki bağımsız Japon oyunlarının demoları ve indirimleri Steam'de yeni bir etkinlik sayfası olarak kullanıcılara sunulacak.
 
asobu Indie Showcase 2022 sponsorları arasında iGi Indie Game Incubator (Marvelous), Kowloon Nights, Microsoft (ID@Xbox), Shueisha Games ve Sony Interactive Entertainment (PlayStation) yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Ubisoft, Roller Champions'ın Hizmetine Son Vermeyeceğini Açıkladı Bilim Kurgu Aksiyon Macera Oyunu Glaciered Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız