Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond the Labyrinth'den Taze Bilgiler

Oyundaki kız karakteri birçok özelleştirme seçeneğimiz olacak..
 
    3DS'in dikkat çeken RPG'si Beyond the Labyrinth'den yepyeni bilgiler karşınızda. Tri-Ace tarafından yapılan oyun için geçtiğimiz hafta bir etkinlik düzenlendi ve burada oyun hakkında daha önce açıklanmamış detaylara yer verildi. Bunları madde madde aşağıya sıraladım:
 
* Oyunun 5 farklı zorluk seçeneği olacak: Kolaydan zora biçimde; Normal, hard, super hard, ultra hard, ve hyper hard. Zorluk seçeneğini oyun içinde istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz. Fakat oyunu bitirdiğinizde zorluk seçeneği olarak seçtiğiniz en düşük zorluk seçeneği gösterilecek.

* B tuşu ara sahneleri hızlıca ileri sarmak için kullanılacak.

* Oyunun her videosunda ve ekran görüntülerinde gördüğünüz kız ile oyunun başında hiç beklemediğiniz bir şekilde karşılaşacaksınız..

* Photoshop görsellerini bu kızcağımıza taşıyarak kostüm özelleştirmesi yapabileceğiz. Oyuncular özelleştirmelerini online yollarla paylaşabilecekler.

* HP, kayıt noktalarında ve oyun alanındaki özel yerlerde tamamen dolacak. B

* Oyun 40 saat uzunluğunda olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Tri-Ace Konami 3DS RPG JRPG yeni bilgiler
XCOM: Enemy Unknown'dan İlk Ekran Görüntüleri Tatil Sezonunda Kaç Adet Playstation 3 Satıldı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cahitdikici

10.1.2012 00:52:02

0
şahsen beklediğim bi oyun umarım nintendo sürpriz yapar ve erken çıkartır

BSC Misafiri

9.1.2012 23:02:21

+1
Bu oyun Japonyada baya ilgi görücektir buna eminim ama Avrupa yada Amerika gibi ülkeler oyundan bişey anlamadığı için es geçicektir.Elbette alan bi grup azınlık çıkacak ama bu azınlık bir elin parmaklarını geçmez.Düşünün COD MW3 aynı engine kullanılarak ve gıdım değişiklik yapmadan milyonlar satıyor peki ya bu oyun...Oyunculuk algısı Amerika ve Avrupada çok kıt kusra bakmayın.Cod da Spawn Kill yaparak yada multi oynarken safi küfür etmekle oyuncu olunmuyor.Konudan saptım farkındayım...Ama bu durumu da hatırlatmak istedim açıkçası. Oyuna dönücek olursak yapımcılar çok sağlam.Tri Ace gerçekten de iyi işler çıkarıcaktır elbet.Zaten oynayış videosunda da gördüğümüz üzere hiç bir grafiksel sorunu olmayacaktır oyunun.3DS 'in gücünü sonuna kadar kullanmasa da etkili bir görüntü sunacağına eminim.Macera oyunlarını yapısıyla,Dungeon Crawl tarzını birleştirmek gerçekten de orjinal.Bunu önceden yapmış belli oyunlar var.Bu oyunun bu konuda da bir eksik olmaz gibime geliyor değil mi?Bu durumda benim asıl korktuğum konu bu oyun japonya dışına çıkma ihtimali ne kadar olduğu?Konami'nin bu konuda iyi olduğunu söylemek pek de mümkün değil.

Mr.3GG

9.1.2012 22:37:12

0
Oyunun 4 farklı zorluk seçeneği olacak: Kolaydan zora biçimde; Normal, hard, super hard, ultra hard, ve hyper hard. 5 Tane olması lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond the Labyrinth
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız