Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond a Steel Sky 30 Kasım'da Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Revolution Software, Beyond a Steel Sky'ın 30 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri yeni onay aldı.
 
Beyond a Steel Book limited edition sürümünde, oyunun bir kopyası, Dave Gibbons'ın çizgi roman çizimlerini içeren SteelBook, dijital oyun müziği ve çıkartma sayfası yer alıyor.
 
Beyond a Steel Sky, ilk olarak Haziran 2020'de Apple Arcade için, ardından Temmuz 2020'de Steam üzerinden PC, Mac ve Linux için piyasaya sürüldü.
 
Çok ödüllü Revolution'dan, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, yapay zekâ odaklı eksantrik bir gelecekte geçen, çığır açıcı bir 3D macera oyunu "Beyond a Steel Sky" geliyor. Dünyanın düzenini boz, sacımasız düşmanlarını kurnazlıkla alt et ve komployu çözerek çarpıcı gerçekleri ortaya çıkar.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Beyond a Steel Sky Revolution Software Apple Arcade
Ghost of Tsushima: Legends - Prove Yourself in Rivals Fragmanı Impostor Factory 30 Eylül'de Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond a Steel Sky
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız