Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond: Two Souls'un 35 Dakikalık Oynanış Videosu

Kaçarak sokaklarda yaşayan Jodie (Ellen Page)
 
     Quantic Dream'in sıradaki oyunu Beyond: Two Souls'dan 35 dakikalık oynanış videosu meraklıların beğenisine sunuldu. Tribeca Film Festival'de gösterilen oynanış videosunda Ellen Page'in karakteri Jodie'yı daha yakından tanıyoruz.
 
     Oynanış videosunun ne kadarının bizim kontrolümüzde olduğunu bilmesek de zaman zaman Quick Time Event'ların bulunduğunu görüyoruz. Videoda ön plana çıkan şey ise karakterlerin animasyon ve ifade zenginlikleri. Oyunun keyfi kaçmasın diyorsanız bu videoyu oynadıktan sonraya saklayabilirsiniz zira 35 dakikalık oynanış videosu pek de az sayılmaz. Oyunun yapımcısı David Cage tüm oyunun 10 saat sürdüğünü belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantic Dream PS3 PlayStation 3 Beyond Oynanış Videosu 35 dakikalık Tribeca Film Festival Ellen Page
LoTRO: Helm's Deep 2013'ün Sonlarında Gelecek İşte Yeni Nesil Teknoloji IllumiRoom'dan Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2013 11:02:38

0
2 3 gündür karar aşamasındaydım video için. acaba büyüsü bozulur mu diye lakin dayanamadım seyrettim. Heavy rain 'i zaten cok begenirdim. beyond benim için beklenilmez bir oyundu ve şimdi görüyorumki yapım şahane olmuş. merakla bekliyorum. yazmadan geçemeyecegim arkadaşlar. Quantic Dream 'in PS3 için yaptklarını görünce PS4 için yapaçaklarını haddinden çok merak ediyorum. Teşekkürler sony.

BSC Misafiri

1.5.2013 16:27:03

0
Her zaman yazdığım gibi konsol için oyun alınmaz,oyun için konsol alınır. Benim şimdiye kadar severek oynadığım bütün kaliteli seriler playstation ailesinde ilk üretilmiş ve (sonradan multi olup bozulanlar dahil) sony'e ait stüdyolarda ortaya çıkmıştır. Herkesin fikrine saygım var. Ancak bir söz vardır,"Ainesi(aynası) iştir kişinin lafa bakılmaz". Adamların yapımları ortada. Saygılar.

kajmeran89

29.4.2013 17:54:32

0
Bılgısayara gecınce bakıcam mutlaka

freshmind

29.4.2013 16:55:13

+1
Exclusive oyun deyince ıhm kıhm ediyorlar birde. Şu oyuna bakar mısın arkadaş ya. Exc. oyunun gücü ve ait olduğu platformu ne kadar yüceltebileceğinin en büyük kanıtıdır, bu tarz nadir , başyapıt değerinde oyunlar. Hala ekran kartı işlemci ram diye tartışıla dursun forumlarda. Cevap ortadadır aslında. O arkadaşları bahsini ettiğimiz bu ve bunun gibi oyunların konu başlıklarının altında da görsek , onca yazışmaya ve tartışmaya gerek kalmayacak. Bu arada film festivaline davet edilmiş bir oyundur kendileri .. Festivaldeki sunuma ait 1 saatlik bir video da mevcuttur. Bsc'de de paylaşılmış idi. Quantic Dream, Naughty Dog, Santa Monica gibi stüdyolar en azından şu zamana kadar yaptıkları işler ile oyun kavramanı ileriye pek çok manada taşıdıklarını kanıtlamışlardır. Oyunların artık birer sanat değeri kazanmalarına, film senaryolarını, sunumlarını, görsellerini alt edebilecek kıvama gelmelerinde bu ve bunun gibi firmalar öncülük etmiştir. Bu adamların hakkı yenilemez . Bu oyunla the walking dead survival instinct aynı fiyata satılacak. Gelde kudurma şimdi ! Saygılarımla ...

lostplanetp

29.4.2013 14:35:02

+1
Oha diyorum başka bir şey demiyorum. 35 dk diye 1-2 dk bakar çıkarım dedim bağladı kendine. Atmosfer,karakterler inanılmaz olmuş. Film olmuş bu film resmen. Helal olsun adamlara. :)

rambocuk

29.4.2013 14:02:15

+1
ilk defa bir oyunda gözlerim doldu bu kadar olmaz inanamıyorum ps4 de yapacaklarımızı görünce dibiniz düşecek diyordu yapımcı benim dibim şu an yerlebir oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond: Two Souls
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız