Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beat ’em up Aksiyon Oyunu Shing! için Kapalı Beta Düzenlenecek

 
Polonyalı geliştirici Mass Creation, beat ’em up aksiyon oyunu Shing! için kapalı beta düzenlemeyi planlıyor ve betayı test edecek oyunlar arıyor.

Bu adresten (discordapp.com/invite/masscreation) Mass Creation'ın Discord kanalına katılıp formu doldurarak kapalı betaya başvurabilirsiniz.
 
Shing! PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 2020'nin birinci çeyreğinde çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Harika bir ninja haline gelirken ve şeytanları lime lime ederken şimdiye kadarki en heyecan verici ve etkileyici beat-em-up savaş sistemini deneyimleyin. Efsanevi canavarlar ve gizemli makinelerin yaşadığı bir dünyada esprili savaşçı grubunun kanlı macerasına katılın.
- Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayın: 4 oyunculu yerel ve çevrimiçi co-op
- Sürükleyici ve sezgisel kontrolleri deneyim edin: Sağ analog çubuğu silahınızı kontrol etmenizi ve kapsamlı hareket setine anında ulaşmanızı sağlar.
- Hiçbir zaman eskimeyen oynanışın tadını çıkarın: Çok katmanlı savaş sisteminde ustalaşın, zeki düşmanların üstesinden gelin ve epik boss'lara karşı savaşın.
- Serbest stil savaş sisteminde denemeler yapın: Komboları birleştirin, havada iken karakter değiştirin ve düşmanların yeteneklerini onlara karşı kullanın.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Shing! Mass Creation beat ’em up aksiyon oyunu
Succubus'ın Oynanış Fragmanında Yeni Bir Düşman Tipi Gösteriliyor 1-bit low-fi Platform Oyunu Zero Zero Zero Zero Konsollar için Çıktı

BSC Misafiri

5.2.2020 11:22:35

0
Oyunun ismi Shank olucakmış Shing değil çünkü aynı Shank oyunları gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shing! ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız