Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici PlatinumGames, Bayonetta 3'ün 28 Ekim'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak Nintendo, orijinal Bayonetta'yı 30 Eylül'de bağımsız ve fiziksel bir sürüm olarak piyasaya süreceğini duyurdu. Fiziksel sürüm 29,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. Bayonetta 3 ise 59.99 dolarlık bir fiyatla ön siparişlere açık.
 
Bayonetta serisinin bu üçüncü bölümünde durdurulamaz Umbra Witch, insan yapımı Homunculi'nin ortalığı kasıp kavurmasını durdurmak için mücadeleye atılıyor. Bu yolda bazı tanıdık yüzlerle karşılaşıyor ve ok sayıda başka Bayonetta ile güçlerini birleştirmeye çalışıyor..
 
Aksiyon dolu bu oyunda çeşitli kombolar yapabilir, şeytani güçlerle düşmanları ortadan kaldırabilir, ezebilir ve yeni Demon Masquerade yeteneğinden yaralanabilirsiniz. İnsanlığı kaosun derinliklerine göndermeye kararlı bir kötülükle savaşın.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Bayonetta 3 Bayonetta Nintendo PlatinumGames
Konami, Satıştan Kaldırılan Metal Gear Oyunlarını Yeniden Geri Getiriyor Sinematik Korku Oyunu Immortality'nin Çıkış Tarihi Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

15.7.2022 21:52:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri umarım yuzu ile oynanabilir olur zamanında 1700 tlden alsaydım switchi sırf bunun için 60 dolar verirdim ama şimdi cihaz ateş pahası oldu ah be 1700 tl nerde şimdiki fiyatı nerede .bayonetta 2 pc için çıkmadı ama wii u emülatörü ile sorunsuz bitirmiştim umarım yuzuda sorunsuz oynatır şu oyunu. gerçekten izleyerek bitirmek istemiyorum .en sevdiğim serilerden biri
Ben o söylediğiniz 1700 tl fiyattan almıştım. Yoksa şimdi bu fiyatlara hayatta alınmaz.

BSC Misafiri

14.7.2022 11:38:57

+1
umarım yuzu ile oynanabilir olur zamanında 1700 tlden alsaydım switchi sırf bunun için 60 dolar verirdim ama şimdi cihaz ateş pahası oldu ah be 1700 tl nerde şimdiki fiyatı nerede .bayonetta 2 pc için çıkmadı ama wii u emülatörü ile sorunsuz bitirmiştim umarım yuzuda sorunsuz oynatır şu oyunu. gerçekten izleyerek bitirmek istemiyorum .en sevdiğim serilerden biri

aykut291

14.7.2022 10:07:50

+1
Keşke bir güzellik yapıp 2. ve 3. Oyunu ps na getirseler ilk Oyununun ps3 de oymamıştım çok beğenmiştim.Böyle saf aksyonlu uçuk kaçık Oyunlara bayılıyorum Japon şaheseri ah keşke Nintendomda olsa Zeldayıda oynamak çok istiyorum.

mehmetalpertr

13.7.2022 23:15:04

0
Hay sonunda yaaaa. Switch i bunun için almıştım.. daaaaaa.. Yaw Ekim'e baya oyun birikti ne olacak şimdi. Persona 5 var bu var. Bu da 900 den aşağı çıkmaz şimdi. Hadi Star Ocean aldım. Persona 5 de dağıtımcı Sega kesin yüksek fiyattan verecekler. Bu iyi olmadı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız