Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'in İkinci Ocak Güncellemesi Yarın Yayınlanacak

Electronic Arts ve DICE, Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes'ın ikinci güncellemesinin 29 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Ocak ayının başındaki güncellemenin ardından çıkan bu sürümde, bir Mihver tankı (veya teknik olarak taarruz silahı) olan Sturmgeschutz IV taşıtı yayınlanıyor. Bu tank, gelişmiş bir savunma mekanizmasına sahip; üstünde bir nişancı yeri ve içeriden güvenli bir şekilde kontrol edilebilen makineli tüfek tareti bulunuyor. Bölüm 2: Lightning Strikes'ın üçüncü Bölüm Etkinliğinde bulunan Haftalık Görevi tamamlayarak Sturmgeschutz IV'i açabilirsiniz.
 
Güncelleme ile birlikte ayrıca Talim Alanına yeni işlevler ekleniyor, Panzerstorm haritasına birçok geliştirme geliyor, çeşitli düzeltmeler ve düzenlemeler yapılıyor. DICE Battlefield topluluğundan aldıkları geri bildirimler ve sorun bildirimleri doğrultusunda bazı değişiklikler yaptıklarını da belirtti.
 
Güncellemenin tüm ayrıntılarını öğrenmek için güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Metro Exodus PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BERATTAN

29.1.2019 18:40:06

0
Hardcore nerede hardcoree oyunu aldık bir köşede bekliyorum ben healt 60 olan serverlerin gelmesini bekliyorum neden getiriyorlar bilen yok mu

ulaaaa

29.1.2019 15:33:39

0
yeni mücadeleler neden başlamıyor.güncellemeyi yükledim.şuan yüklenmemiş gibi hiçbir değişiklik yok.

Wayward Son

29.1.2019 07:16:16

+3
- Spot olayının olmaması güzel. Bunun yerine seslere önem vermişler ki, birçok noktada işe yarıyor. Bir de namludan çıkan ateş zaten çok belirgin. Asıl sorun, player visibility denilen nanede. Youtube'da bu konuda videolar var. - Yeni cepheler güncellemeler ile gelecek. Evet en başta gelmemesi bir eksi ama mesela bu sayede mevcut haritaları elden geçiriyorlar (Panzerstorm güncellemesi gibi). - Bana göre en büyük eksi, oyunun simülasyon olma gayesi yokken, Weapon Attachment sisteminin gerçeğe yakın olması için kastırmaları. Farklı reticle olaydı bari o da yok. Company Coin için kastırmanın bence hiçbir manası yok zira sadece kozmetik. Bunun dışında oyun gayet keyifli. Hiç sıkıldığımı hatırlamadım.

BSC Misafiri

29.1.2019 05:43:05

+2
Spot özelliği oyuna biraz fazla arcade havası katıyor. Örneğin bir yere pustun insan avlamak istiyorsun birini vurdun öteki seni vuruyor. Ortaya karışık savaş alanı. Mantıksız. Bu haliyle oyun çok iyi.

ezicioyuncu

29.1.2019 01:28:13

+1
evet spotlama işinin direkt eskisi gibi Q tuşu ile olmayıp, gözcü sınıfının dürbün ile bu işi yapması biraz sinir bozucu ancak benim için bu oyunun tek eksiği bir çok cephenin oyunda yer almaması. Polonya cephesi, rus-alman savaşları, çin-japon savaşı ve berlin işgali'ni multiplayer olarak oynayamıyor olmak can sıkıcı

Watton1

29.1.2019 00:29:17

+1
Aslında çokda güzel oyun yapmışlar ama bu sefer kendi kendilerini bitirdi adamlar şu adam işaretlemenin olmaması bile ne kadar değiştiriyor oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız