Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'e Yeni Harita Mercury 30 Mayıs'ta Eklenecek

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in yeni haritası Mercury'nin 30 Mayıs'ta yayınlanacak ücretsiz bir güncelleme ile oyuna ekleneceğini duyurdu.
 
Harita hakkında:
 

Haritaya Genel Bakış
 
1941’de yapılan Merkür Harekatı’ndaki olaylardan esinlenilerek tasarlanan bu haritada, İngilizlerin işgalci Alman kuvvetleriyle çatıştığı Girit kıyılarında konuşlanacaksınız. Mercury, oynanış olarak tamamen dikeyliğe, topyekün savaşa ve asimetrik taşıt kuvvetlerine yoğunlaşıyor; İngiliz birlikleri tanklara ve az sayıda uçağa sahipken, Almanlar gökyüzünü tamamen kontrol ediyor. Aksiyon dolu dikey oynanış ve yakın muharebe çatışmaları için sarp kayalıkları kullanın.
 
Birlikler:
Piyade, Hava taşıtı, Vasıtalar 
 
Boyut:
Orta-Geniş 
 
Tempo:
Orta-Hızlı
 
Oyun Tarzı
 
Mercury birçok farklı oyun tarzına uygun. Oyuncuların tanklarla baskı kuracağı, hava desteğine ihtiyaç duyacağı veya son çare olarak bir bayrak konumunu savunacağı ideal bir topyekün savaş haritası olarak tasarlandı. Tecrübeli Battlefield oyuncuları, daha önceki oyunlardan üç klasik haritadan esintiler görecek: Battlefield 1942’den Guadalcanal, Battlefield 4’ten Altai Range haritası ve Battlefield 1’den Monte Grappa.
 
Haritanın boyutu ve dikeyliği nedeniyle oyun temposu değişebilecek. Bayraklardan birinin çevresinde sıcak çatışmaya girmek veya yandan saldırı yapmak için savunmanın zayıf noktalarını bulun. Haritada SMG’lerin pompalılarla çatışabileceği, Recon oyuncularının da LMG’leri ile düşmanı baskılayan Support oyuncularını avlayabileceği bir konum bulunuyor.
 
Kilit Bölgeler ve Conquest Ele Geçirme Noktaları
 
Savaş ilerledikçe zeytinliklere, son teknoloji radar kulelerine ve etraftaki her yere sıçrayacak. Şimdi kilit bölgelere göz atalım. Aşağıda listelenen Ele Geçirme Noktaları (yani bayraklar) Conquest modunda bulunuyor, ancak Mercury’nin özelliklerini güzel bir şekilde özetliyor.
 
Ele Geçirme Noktası A: Cove

Bu bayrak, Mihverlerin nakliye uçağının düştüğü sessiz bir kumsal bulunuyor. Etrafı sarp kayalıklarla çevrili olan bu bölge uzun menzilli saldırılardan korunuyor ve kumsaldaki oyuncularla kayalıklardaki oyuncuların dikey bir çatışmaya girmesine yol açıyor. 
 
Ele Geçirme Noktası B: PoulosHouse

Varlıklı bir ailenin terk ettiği evin aşağısında bulunan zeytinlik, Ege Denizi’ne karşı müthiş bir manzara sunuyor. Duvarlar ve kapılar, mermilere ve patlayıcılara karşı az da olsa koruma sağlıyor, ancak Tahkimat inşa ederek bu alan daha verimli kullanılabiliyor.

Ele Geçirme Noktası C: RadarSites

Bu ikiz radar tertibatı ve yüksek iletişim kulesi, savaşın adaya getirdiği askeri gücün seviyesini yansıtan nitelikte. Büyük ve geniş ele geçirme alanının içinde bulunan radarlar ve binalarla birlikte kurulabilen Tahkimatlar, siper alarak ilerleme imkanı ve ateş etme mevkileri sunuyor.

Ele Geçirme Noktası D: Village

Bu ev bir köyün sınırında ve sessiz bir kasaba meydanının bitişiğinde bulunuyor. Beyaz duvarlarla çevrili olan arazi, özellikle yukarıda yer alan Radar Sites alanından, tepelerden ve yakınlardaki evlerin pencerelerinden gelecek ateşe karşı siper alma imkanı veriyor.

Ele Geçirme Noktası E: Marina

Savaştan önce burada bölgenin balıkçıları çalışıyordu ve yoğun bir iş gününün ardından sakin kafeteryada dinleniyorlardı. Açık olan ele geçirme alanı, tanklara ikmal şansı tanıyor, ancak etraftaki evler ve tepeler de düşman piyadeleri için ideal ateş etme mevkileri oluşturuyor.
 
Mercury’de Başarılı Olmak İçin Dört İpucu

Geliştiricilere göre bu haritada manganızla birlikte zafere ulaşmak için bazı ipuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Uyanık olun! Mercury gibi dikey bir haritada, hiç beklemediğiniz yerlerden saldırıya uğrayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken çok sayıda yandan saldırı yöntemi var.
 
Taşıtlarınıza destek olun! Burası tehlikeli bir arazi. Taşıtları kullanan silah arkadaşlarınıza tamirat yaparken veya düşman Assault oyuncularının saldırılarına uğradıklarında yardım edin. Uçaksavar mevzilerini veya taşıtlarını imha ederek pilotlarınıza destek olun.
 
Tahkimat kurun! Mercury’nin zorlu ve inişli çıkışlı arazisi hatayı affetmeyebilir, ancak birkaç kum torbasıyla gelen ateşe karşı korunabilirsiniz.
 
Yandan saldırın! Sürekli karşılıklı çatışmaya girerek çıkmaza sürüklenmeyin. Sahilden ve tepelerden faydalanın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Death Stranding Haberi / Fragmanı 29 Mayıs'ta Pokemon Basın Konferansı 29 Mayıs'ta, Pokemon Direct 5 Haziran'da Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

28.5.2019 19:34:57

0
Harita çıksın da oynayalım, aynı haritaları oynamaktan bıktık artık.

onurk

27.5.2019 20:47:30

0
Operasyon Merkür nazilerin Girit operasyonuna verdikleri isim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız