Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V – Bölüm 6 Into the Jungle 6 Şubat'ta Çıkacak, Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in altıncı bölümü Into the Jungle'ın resmi tanıtım videosunu yayınladı ve 6 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bölüm 6 Into the Jungle hakkında bilmeniz gereken her şey:
 

Amerikan kuvvetleri ile Japon İmparatorluğu Ordusu arasındaki mücadele devam ediyor. 6 Şubat’ta yayınlanacak olan Bölüm 6: Into the Jungle, Pasifik Cephesinin farklı bir yüzünü tecrübe etmenize imkan tanıyor. Adımınıza dikkat edin. Hazırlıklı olun.
 
 
YENİ YAKIN MUHAREBE HARİTASI
 
karşılaşacağınızı bilmediğiniz yakın menzilli ormanlarda savaşacaksınız.

Bir Amerikan taarruzu başlatırken veya Japon hatlarını savunurken arazi en iyi dostunuz veya en büyük düşmanınız olabilir.

Nehirler ve bataklıklar, piyadelerin ve tankların yolunu kesiyor, ancak kıvrak zekalı askerler dar geçitlerden faydalanabilir. Dar patikalardan akın edecek, sık bir ormandan ilerleyecek ve korumalı kaleler için savaşacaksınız.

Solomon Islands’ı ormanda yakın menzilli piyade çatışmalarının yanı sıra kara ve deniz taşıtı çatışmaları için tasarladık. Breakthrough gibi bir modun bu haritada oynanırken nasıl öne çıktığını göreceksiniz. Savunan takım gizlenebilir ve araziyi kullanarak hattı savunabilir, ancak saldıran takımın daha farklı seçenekleri var: yandan saldırı, piyade gönderme veya önden taarruz için çıkartma botlarını kullanma.
 
 
YENİ SİLAHLAR VE CİHAZLAR
 
Bölüm 6’daki çatışmalarınızda üç yeni silahı ve iki yeni cihazı açarak cephaneliğinize ekleyebilirsiniz. Tamamı Bölüm Ödülü olan bu güçlü araçlar, Bölüm XP’si kazandığınızda ve gerekli Bölüm Rütbelerine ulaştığınızda size ödül olarak verilecek.

Neler mi geliyor? Support sınıfı için orta ve kısa menzilli çatışmalarda çözüm olabilecek Type 11 LMG ve Model 37 pompalı tüfeği. Assault oyuncuları ise ormanı temizlemek için ideal olan çevik ve tam otomatik tüfek M2 Carbine’ı açabilecek.

Cihaz konusunda Taarruzcuların taşıtları haklayan M1A1 Bazooka silahı bulunuyor. Bu araç uzun menzilden üstün bir tanksavar olsa da yakındayken başka bir taktik kullanmanız daha iyi bir fikir olabilir.

Yıkıcı Lunge Mine Cihazı da Bölüm 6’da gelecek. Assault ve Support oyuncuları, düşman tanklara karşı koymak için bu eşsiz aracı kullanabilir.
 
YENİ ELİT ASKERLER
 
Bölüm 6: Into the Jungle ile birlikte kendine has görünümler, karekterler, seslendirmeler ve yakın muharebe silahları içeren üç yeni Elit Asker geliyor. 
 
Misaki Yamashiro
 
 
Hedefe odaklanan ve boyun eğmeyen Misaki, çok yetenekli bir taarruz uzmanıdır. Genç yaşına rağmen ormanda ve tropik bölgelerde yapılan çatışmalarda tecrübelidir. Misaki yakın muharebelerde kendine has yakın muharebe silahı Commando Machete ile son derece tehlikelidir. Bu Elit Asker özel bir yolla açılabilecek. Misaki’yi Armory’den almak yerine, Bölüm Rütbesi kazanıp Bölüm Ödülü olarak açabileceksiniz. Bölüm 6 sona ermeden bölüm rütbesi 40'a ulaşarak bu korkusuz savaşçıyı cephende konuşlandır.
 
Steve Fisher
 
 

Steve havadaki düşman avcı uçaklarını kovalamıyorken muhtemelen en sevdiği film yıldızlarından alıntı yapıyordur... Korkusuz ve bir o kadar da kaygısız olan bu pilot, çatışmada hayati tehlikesi yokmuş gibi davranır. Steve’in kendisini avantajsız durumlarda bulma gibi bir huyu vardır ve bu durumlarda genellikle yakın muharebe silahı Knuckle Duster’ı kullanır.
 
Akira Sakamoto
 
 

Genç ve heyecanlı. Akira’nın temel özellikleri bunlar olsa da kendisi her zaman elinden gelenin en iyisini yapmak ister ve emirleri harfiyen yerine getirir. Ekibi ona ihtiyaç duyduğunda doğru zamanda doğru yerde olmasıyla tanınır. Başarılı bir Zero pilotu olan Akira sıra dışı reflekslere ve pratik zekaya sahiptir; çakılan bir uçaktan söktüğü kontrol kolunu ölümcül bir yakın muharebe silahına dönüştürmüşlüğü vardır.
 
 
BÖLÜM 6’DA İLERLEYİN VE ÖDÜL KAZANIN

Bölüm Rütbesini yükseltmek, Bölüm 6’daki en iyi teçhizatları kazanmanın yoludur. Bölüm aktif olduğu sürece Battlefield V oynayarak bu 40 rütbede ilerleyeceksiniz. Maksimum rütbeye doğru ilerlerken amblemler, silah kaplamaları ve üniformaların yanı sıra silahlar ve son olarak Elit Asker Misaki Yamashiro gibi büyük ödüller kazanacaksınız.

Her zamanki gibi, Haftalık Görevlerle savaş alanındaki çabalarınız karşılığında daha fazla ödül kazanabilirsiniz. Bu görev ağaçlarında yolunuzu seçerek Bölüm XP’si, özelleştirme ögeleri ve tam Bölüm Rütbesi kademeleri kazanın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
The Batman Filminin ve Loki Dizisinin Çekimleri Başladı Yakuza: Like a Dragon'ın Satışları 300 Bin Adeti Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

29.1.2020 22:12:21

0
Hep vietnam'i konu alan bad company kafasında bi yapım hayal ediyorum EA'den.Hayal olarak da kalacak.

BSC Misafiri

29.1.2020 05:13:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: The.Milan Bu harita hikaye bölümüne geliyor çok oyunculu bölüme mi geliyor
Chapter 6 bu, Yani çok oyunculu bölüme geliyor harita ver içerikler. Şu ana kadar hikaye bölümüne ek bir şey pek görmedim ben, yapmıyorlar yani.

Cpt. Miller

29.1.2020 01:59:34

0
Buna rağmen kıymeti bilinmiyor.

Turk.Navy

28.1.2020 23:46:22

0
Bu harita hikaye bölümüne geliyor çok oyunculu bölüme mi geliyor

BSC Misafiri

28.1.2020 21:21:22

+5
Adamlar yapıyor abi, Premium haritaları kaldırıp tüm içeriği ücretsiz yapıp herkesin gönlünü kazandılar.

BSC Misafiri

28.1.2020 19:43:04

0
Güncelleme 30 ocakta geliyor 6 şubatta erişime açılcak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız