Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V Pasifik Savaşı Tanıtım Videosu Yayınlandı, 31 Ekim'de Çıkıyor

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in beşinci bölümü ile oyuna eklenecek Pasifik Savaşı için resmi tanıtım videosu yayınladı ve 31 Ekim'de çıkacağını duyurdu.
 
Battlefield V Pasifik Savaşı hakkında bilmeniz gereken her şey:
 

Karada, havada ve denizde Pasifik işgaline katılmaya hazır mısınız? 31 Ekim’de yayınlanacak Bölüm 5: War in the Pacific, ABD ve Japonya’nın savaşa katılmasıyla birlikte ikonik savaş alanlarındaki amfibi taarruzları ve topyekün çatışmayı getiriyor.
 
İKİ YENİ GRUP
 
 

Sarsılmaz savunmaya karşı akın eden Amerikan kuvvetleri, toprak avantajına sahip olan Japonya’ya karşı şiddetli bir taktiksel mücadeleye giriyor. Bölüm 5’te ABD Silahlı Kuvvetleri veya Japonya İmparatorluk Ordusu olarak savaşabileceksiniz. İkonik askeri donanımlarla konuşlanın ve özel teçhizatları Bölük üyelerinize giydirerek savaş alanında fark yaratın.
 
KLASİK SAVAŞ ALANLARI YENİDEN TASARLANDI

Pacific Storm’da mücadele edin ve Battlefield V için yeniden tasarlanan Iwo Jima ve Wake Island adlı iki klasik haritanın dönüşüyle 2. Dünya Savaşı’nın unutulmaz çatışma alanlarını yeniden keşfedin.
 
Iwo Jima
 
 

ABD tüm cephelerden Iwo Jima’ya saldırırken kıyıda yaşanan bu kaosta, adanın küçük bir kısmı için çatışacaksınız. Tamamen açık siyah kumsallarda ve heybetli Suribachi Dağı’ndaki tüneller gibi yakın menzilli ortamlarda yaşanan kıyasıya mücadele sizi ikonik “tepenin kralı” çatışmasına davet ediyor. Çok sayıda hücumbot, uçak ve tanktan her biri savaşın kaderini değiştirebilir. Son derece dinamik bu haritada düşmanı son hedefe kadar püskürtün ya da mevkinizi savunun.
 
Pacific Storm
 
 

Savaşın kaderini değiştiren fırtınanın gelebileceği bu takımadalarda düşmanlarınız kadar tehlikeli olan hava şartları, görüş mesafenizi kısıtlayarak çatışma ortamını değiştiriyor. Manganızla birlikte hücumbotları, amfibi tankları veya uçakları kullanarak adalar arasında geçiş yapın ve kontrol noktalarını ele geçirin. Karadan, havadan ve denizden saldırırken ya da savunma yaparken her şeye hazırlıklı olun! Karşınızdaki tepenin arkasında neler olduğunu asla bilemeyeceksiniz. Battlefield 4 severler, Pacific Storm’un olasılıklarla dolu dünyasında klasik Paracel Storm haritasından esintilerle karşılaşacaklar.
 
Wake Island (Aralık’ta Çıkıyor)
 
 

Battlefield tarihinin en efsanevi haritası olarak görülen Wake Island, Aralık’ta yeniden tasarlanan haliyle Battlefield V’e geliyor. Haritanın ikonik ve nal şeklindeki düzeni, aksiyonun yaşanacağı yeri değiştiren dinamik değişiklikler sağlıyor. Taşıtlara erişim sunan uçak pistinin ve diğer noktaların odak nokta olacağı kesin. Savaşı kazanmak için ilerlemeye devam edin. Dargeçitler oluşturmak ve düşman kuvvetlerini çekmek için Tahkimatları kullanın. Savaşın yaşandığı bu tropik ortamda adayı, gökyüzünü ve dalgaları fethetmek için ne gerekiyorsa yapın.
 
YENİ SİLAHLAR
 
 
 
Bölüm 5’te klasik 2. Dünya Savaşı silahlarını, katanalarını ve diğer teçhizatları kullanacaksınız. Evet, Bölüm başladığında diğer üç ana silahın yanı sıra M1 Garand’ın sekizinci mermisindeki kendine has “tık” sesini duyabileceksiniz.

Silahlardan ilki Type 99 Arisaka. Recon sınıfı tarafından kullanılabilen bu silah, tarihin en güçlü mekanizmalı askeri tüfeklerinden birinden esinlenilerek tasarlandı. Medic sınıfı oyuncuları ise atış hızı ve kontrolü sayesinde yakın muharebede kullanışlı olan Type 100 adlı Japon SMG’si ile konuşlanabilecekler. Son olarak, Support sınıfı için ideal olan M1919A6 adlı güçlü bir makineli tüfek bulunuyor. Şeritle doldurulan bu güzelliği kullanarak düşmanları orta ila uzun menzilden baskılayın ve tüm Battlefield V ana silahlarında olduğu gibi açtıktan sonra kendi oyun tarzınıza en uygun Uzmanlığı seçin.

Tides of War’un ilerleyen aşamalarında Bölüm 5 kapsamında M3 Grease Gun, Nambu Type 2A, Type 97 LMG ve M1918 A2 de yayınlanacak. Bölüm Ödülü olarak verilen Jungle Carbine’ın yanı sıra Type 94 ve Model 27 bel silahlarını da cephaneliğinize ekleyebilirsiniz. Son olarak, Tides of War bir patlayıcı cihazla Assault sınıfının cephaneliğini zenginleştiriyor: tankların korkulu rüyası Lunge Mine.
 
İKİ YENİ SAVAŞ ALANI SİLAHI
 
 

Daha önce bahsettiğimiz katana bir Savaş Alanı Silahıdır, yani onu kullanabilmek için savaş alanında bulmak gerekiyor. Zamana meydan okuyan bu yakın muharebe silahı, yakın muharebeye girildiğinde iki grup tarafından da kullanılabilir. Bölüm 5’in diğer Savaş Alanı Silahı olan M2 Flamethrower ve giyilebilir sırt çantası tasarımı sayesinde düşman piyade gruplarına karşı çok etkili olacaksınız.
 
İKONİK TAŞITLAR
 
 
 
Efsanevi M4 Sherman, sağlam zırha ve makul hıza sahip olan, orta ağırlıkta bir ABD tankıdır. Bu çelik canavarın ana toplarını, makineli tüfeklerini ve devasa boyutunu kullanarak takımınızı destekleyin ve hedefi ele geçirin. Bu tankın eş değeri olan Type 97 ise benzer özelliklere sahip. 57 mm’lik ana tank topunu (veya Uzmanlıkları açtıysanız daha yüksek kalibreli topları) kullanarak işgalci kuvvetlerin icabına bakın ve hayatta kalmak için sisi dikkatlice kullanıp gerektiğinde tamir yapın.

Devasa bir ateş gücü önemlidir. Ancak hedefe oynamak için A noktasından B noktasına gitmek de önemlidir. Çevik LVT ve Ka-Mi Hafif Amfibi Tankları, sizi hem karada hem de denizde ilerleterek hedefe oynamanız için birçok yeni stratejik seçenek sunacak. Dinghy de suda ilerlemek için bir diğer hızlı (fakat daha kırılgan) seçenektir. Aksiyona hızlıca dahil olmanız veya kaçmanız gerektiğinde MB Jeep veya Type 95 arabaya atlayın.

Gökyüzünün hakimi olmak ister misiniz? ABD Bölüğünüz, hem Avcı hem de Bombardıman türlerine sahip olan F4U Corsair’ı kullanabilecek. Pasifik hava sahasında aynı türlere sahip olan Japon Zero Fighter da yer alacak.

Bunları açıp Uzmanlıkları seçerek taşıtlarınızı daha etkili ve oyun tarzınıza daha uygun hale getirin. Bölüm 5 ile yeni kara ve hava taşıtlarının Uzmanlık ağaçlarına daha fazla dal ekleyerek çeşitliliği artırdık.
 
DEV DESTEK BİRİMLERİNİ ÇAĞIRIN
 
 

Destek Birimleri olarak ABD tarafı, düşman piyadeleri ve taşıtları perişan eden Roket Ateşleme Tankı Sherman Calliope’u çağırabilir. Amerikanların JB-2 Rocket, Supply Drop, Smoke Barrage ve Sector Artillery gibi favori Destek Birimleri de geri dönüyor. Japon askeri olarak konuşlanmanız durumunda, manganız JB-2’nin eş değeri olan KI-147 I-Go roketi ve Sherman Calliope’a benzer bir Roket Ateşleme Tankına erişebilecek.
 
YENİ ELİT ASKERLER

Bölüm 5: War in the Pacific’in ilerleyen aşamalarında kendine has görünümler, kişilikler, seslendirmeler ve yakın muharebe silahları içeren yeni Elit kaplamalar geliyor.
 
Jack Culver
 
 

Gözü kara Jack, Escape Axe ile olduğu kadar makineli tüfeğin başında da çok tehlikelidir. Jack, Avrupa cephesinde bir düzine görevi yerine getirdikten sonra Pasifik’te görevlendirildi. Her zaman ilk gönüllü olan Jack, mangadaşlarını imkansız gibi görülen durumlarda teşvik etme kabiliyetine sahiptir ve yüksek miktarda mermi ve patlayıcı harcamasıyla ünlüdür.
 
Keisuke Nakamura
 
 
 
Yanında savaşanlara korkusuzluk aşılayan Keisuke, deneyimli, taktiksel ve saldırmak için her zaman mükemmel anı bulan doğuştan bir liderdir. Savaş alanına ağırlığını koyan ve yetenekli bir bel silahı nişancısı olan Keisuke, nokta atışı saldırının en büyük akından bile daha etkili olduğuna inanır. Kendisinin becerilerine ve Hachiwari yakın muharebe silahına dikkat edin.
  
BÖLÜM ÖDÜLLERİNİ KAZANIN

Her savaşın kendine has ödülü vardır, ancak sizin için bu ödüller daha fazla. Bölüm 5: War in the Pacific boyunca Battlefield V oynayarak Bölüm XP’si kazanacak ve Bölüm Rütbenizi yükselteceksiniz. Her yeni rütbeyle silahlar, asker teçhizatları, silah kaplaması, yakın muharebe silahları, Özel Görevler ve daha fazlası gibi en az bir Bölüm Ödülü kazanacaksınız.

Bölüm 5 ile birlikte Bölüm Ödüllerinin içeriklerini daha da geliştirdik. Pasifik deneyimi kazanırken elde edebileceğiniz birçok ödül arasında Jungle Carbine birinci silahı, Epik Nighthawk teçhizatı ve Model 27 bel silahı da bulunuyor.
 
HAFTALIK GÖREVLERİ YAPIN

Ekipman kazanmanın diğer bir yolu da Haftalık Görevlere katılmaktır. Her hafta farklı temalı alt görevleri tamamlayarak göz korkutan Dikenli Sopayı, anti-tank Boomstick Lunge Mine’ı ve diğer ögeleri açın. Haftalık Görevleri tamamlamak Bölüm XP’si de kazandırır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Cyberpunk 2077'nin 20 Milyondan Fazla Satması Bekleniyor En Ucuz RTX'li Ekran Kartı Bile Minecraft RTX'i 1080p/60 FPS Çalıştıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

24.10.2019 01:06:44

+1
0 hype. Salın şu oyunu artık. Bad company 3 yapın

Dutch van der Linde

23.10.2019 23:48:06

+3
Trailer çok iyi. Çok güzel olacağa benziyor yeni genişlemeler.

setokaibaadnan

23.10.2019 22:23:36

+2
1saat 12 dk dayana bildiğim bf. Ben Vietnam,badcompany2,bf3,bf4 ü zevk alarak sıkılmadan oynadım (bf 4 1008 saat) ama bf 1 ve 5 ten bir türlü zevk alamadım.

Cpt. Miller

23.10.2019 21:16:08

0
Zombie modu BFV'e uymaz zevk de vermez, CoD gibi arcade oyun değil çünkü, zaten onun battle royale tarzı Firestorm modu var.

_GRKM_

23.10.2019 18:42:24

+3
şahane gözüküyor

BSC Misafiri

23.10.2019 17:49:28

+1
Desteklemek önemli ama yarım çıkarıyorlar mekaniklerin bazıları çok ham hissettiriyor bf1deki oturmuşluk yok bu oyunda

Hell-Riegel

23.10.2019 17:12:00

0
Ek hikaye içeriği mi geliyor? Son geleb tanklı bölüm çok hoştu, eğer bu da hikaye içeriğiyse oyunu tekrar indireceğim.

RealArek

23.10.2019 16:41:42

+5
Yanlız oyunu iyi destekliyolar bide farklı bi oyun modu gelse zombi tarzı çok güzel olucak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız