Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes 17 Ocak'ta Başlıyor

 
Electronic Arts ve DICE, Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes'ın 17 Ocak'ta başlayacağını duyurdu.

17 Ocak'ta yayınlanacak ilk güncellemenin içeriği:
 

Squad Conquest
 
Conquest’in daha gergin ve yoğun versiyonu olan Squad Conquest’te takımlara ayrılan iki manga mevcut üç haritanın daha küçük ve taktiksel olarak düzenlenmiş versiyonlarında savaşacak: Arras, Hamada ve Rotterdam. Bu haritaların hepsinde 16’şar oyuncudan oluşan iki takım, üç bayrak, karargahlarla kısıtlı doğma ve taşıtlara sınırlı erişim olacak. Açık koridorlar ve klasik çatışma alanları, oyuncuların düşmanların nereden geleceğini, savunmaları gereken yerleri ve düşmanların hamlelerine karşı koyacakları anı tahmin etmelerini sağlıyor. Squad Conquest hakkında ayrıntılı bilgi edinin.
 
Yeni Silahlar

Ocak ve Şubat’ta Haftalık Görevlerle alınabilecek bazı silahlar mevcut:
 
Zk-383 SMG (Medic sınıfı)
Modele 1944 yarı otomatik tüfek (Assault sınıfı)
M1922 MMG (Support sınıfı) 
 
Ölme Süresi ve Ölüm Deneyimi Düzeltmeleri
 
Bir oyuncuyu öldüren düşmanın adı artık oyuncu öldükten sonra oyun dünyasında gösterilecek. Böylece öldüren düşmana dikkat çekilecek ve oyuncuların özellikle kalabalık alanlarda kimin nereden öldürdüğünü anlaması sağlanacak.

Ölüm deneyimi, öldüren düşmanı takip eden ve ona yakınlaştırma yapan kamera eklentisiyle geliştirildi. Böylece oyuncular kendilerini kimin nereden öldürdüğünü anlayabilecek.

Diğer oyunculara gelen mermilerin görsel temsilinin tutarlılığı geliştirildi. Nişancıdan çıkan izleyiciler artık doğru şekilde görünecek ve hedefteki oyuncu nişancıya doğrudan baktığında daha net görünecek.

Kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinin hedefteki oyuncuya hasar aldığı yönü gecikmeli olarak göstermesine neden olan sorun çözüldü.

Oyuncuya hasar veren düşmanın daha tutarlı bir şekilde gösterilmesi için kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinde düzenlemeler yapıldı.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Ace Combat 7: Skies Unknown Çıkış Fragmanı Left Alive ‘Garmoniyan İstilası’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.1.2019 18:35:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ulan DICE, bütün her şeyi, Resmi sitede bile hala Türkçe olarak haber yapıyorsun, ama oyunu Türkçe yapmadınız bu hainliğinizi unutmayacağız hiç.
sen ve kim ?
Ben

Deswaaa

14.1.2019 23:48:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SilentHunterHD ne kadar güncelleme gelicek acaba ? ayrıca premium sistemi olacak mı ?
Hocam premium sistemi olmucak ve tüm güncellemeler ücretsizdir oyunu aldım btf 1 daha iyi olmuş vuruş hissi oynana bilirlik çok daha iyi ve en önemlisi tam takım oyunu olmuş eskisi gibi bol keseden mermi sıkamıyorsun mermiler çok kısıtlı 2 dünya savaşındaki mermi sıkıntısını oyuna birebir aktarmışlar efsane oyun

Watton1

14.1.2019 23:27:14

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ulan DICE, bütün her şeyi, Resmi sitede bile hala Türkçe olarak haber yapıyorsun, ama oyunu Türkçe yapmadınız bu hainliğinizi unutmayacağız hiç.
sen ve kim ?

BSC Misafiri

14.1.2019 22:09:03

0
bi kere 150tl bayıldık aldık 6 ay sonra bedava verildi cumalarda daha indirimli verildi almıyacam bu oyunu nasılsa yazın beleş ea acces ile

BSC Misafiri

14.1.2019 22:08:57

+3
Ulan DICE, bütün her şeyi, Resmi sitede bile hala Türkçe olarak haber yapıyorsun, ama oyunu Türkçe yapmadınız bu hainliğinizi unutmayacağız hiç.

SilentHunterHD

14.1.2019 21:28:16

0
ne kadar güncelleme gelicek acaba ? ayrıca premium sistemi olacak mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız