Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V Açık Beta Detayları

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE 6 Eylül'de başlayacak Battlefield V'in açık betası hakkında bilinmesi gereken her şeyi açıkladı.
 
Battlefield.com üzerinden paylaşılan detaylar:
 

Açık Beta Canlı ne zaman yayınlanacak?
 
Açık Beta 6 Eylül’de herkese açılacak ve 11 Eylül’e kadar açık kalacak. Ön yükleme 3 Eylül’de başlayacak.Erken bir başlangıç yapıp tüm hafta boyu erişim imkanı mı istiyorsunuz?EA Access, Origin Access veya Origin Access Premier’e abone olur ya da bugün PC’de Battlefield V ön siparişi verirseniz Açık Beta’ya 4 Eylül’de erken erişimden yararlanabilirsiniz. Kısaca aklınızda tutmanız gereken tarihler şunlar:
 
AÇIK BETA ÖN YÜKLEMESİ
3 Eylül, TSİ 12:00

AÇIK BETA ERKEN ERİŞİM BAŞLANGICI
4 Eylül, TSİ 12:00

AÇIK BETA'NIN HERKESE AÇILMASI
6 Eylül, TSİ 12:00

AÇIK BETA’NIN SONU
11 Eylül, TSİ 18:00
 
Üzerinde Savaşacağınız Haritalar – ve Oynayacağınız Oyun Modları
 
Son Kapalı Alfalarımızdaki Arctic Fjord haritasının karlı Norveç manzaraları geri dönüyor. Bu haritalarda hem Conquest modunda hem de Grand Operation Fall of Norway “günlerinde“ oynayabileceksiniz. Tabii bunlar bildiğimiz 24 saatlik günler değil, oyun günleri olacak. Grand Operations’ta birkaç tane bulunan bu günlerin her birinde ayrı bir oyun modu oynanabilecek.
 
Fall of Norway’de 1. Gün Airborne modunda geçecek. Bu modda savaş alanına paraşütle iniş yapacaksınız ve kontrol noktalarına patlayıcıların yerleştirildiği savaşın iki tarafında da yer alabileceksiniz. Breakthrough modunda geçecek olan 2. Günde ise takımınız önemli bölgeleri savunacak veya bunlara saldıracak. Bu modda saldırı düzenleyen tarafta iken agresif olun ve iyi taktikler geliştirmeye çalışın. Savunmada ise anlık planlarla düşmanı uzak tutmaya çalışmalısınız.
 
Ayrıca keşfedilmeyi bekleyen yeni bir ortam daha var: Rotterdam. Bu Hollanda şehrinin eski; henüz savaşlarla tahrip olmamış sokaklarında savaşacaksınız. Bu haritaya konuşlanın ve Battlefield‘in en özel oyun modu Conquest’i deneyin. Klasik kurallara döndüğümüz Conquest, iki takımın harita üzerindeki kilit sancakları ele geçirmek için çarpıştıkları 64 oyunculu bir savaş. Bu noktaların çoğunluğunu elinizde tutarak karşı tarafın puanlarını tüketin ve zafere ulaşın.
 
Taşıtlar ve Destek Birimleri
 
Battlefield V Açık Beta’da 2. Dünya Savaşı’nın sembolü haline gelmiş beş tank ve yedi uçak emrinizde olacak. Tankçı olarak konuşlanın ve savaşa Valentine Mk VIII, Churchill Mk VII, Churchill Silah Taşıyıcısı, Panzer IV ve Tiger I gibi büyük toplarla girin. Göklere yükselmeyi tercih ediyorsanız, takımınıza Spitfire Mk VA, Spitfire Mk VB, Blenheim Mk IF, Bf 109 G-2, Ju 87 Stuka B-2, Ju 87 Stuka B-1 ve C47’den destek verin.

Buna ek olarak, sabit ve taşınabilir uçaksavarlarla havadaki düşmanları savuşturabilirsiniz. Tanklar canınızı mı sıkıyor? Sabit ve taşınabilir tanksavalar da emrinizde.

Yeterli Manga Puanı toplayan Manga Liderleri, güçlü Destek Birimlerine kavuşarak heyecan verici bir avantaj elde edecek. Kapalı Alfalardan herhangi birinde oynadıysanız, ürkütücü görüntüleriyle İngiliz Churchill Crocodile ve Alman Sturmtiger ağır tanklarını hemen hatırlayacaksınız.

Yine Alfalardaki JB-2 ve V-1 Rocket Strike’lar da düşmanları darmadağın etmek için emirlerinizi bekleyecek. Bu sürümdeki yeniliklerden biri İkmal Paketleri olacak. Bu sağlık ve cephane kaynakları, 7.500 istek puanı karşılığında savaş alanına paraşütle indirilebilecek.
 
Sınıflar ve Savaş Rolleri
 
Battlefield V Açık Beta’da dört ana sınıf bulunuyor: Assault (Taarruz), Recon (Keşif), Medic (Sıhhiyeci) ve Support (Takviye). Battlefield V’te her sınıfın bir dizi Savaş Rolü bulunacak ve siz de her Sınıf için bunlardan birini deneyeceksiniz.

Her Savaş Rolü kendine has özelliklerle geliyor. Örneğin Recon olarak oynarsanız, üstleneceğiniz Keskin Nişancı rolü size Taktiksel Geri Çekilme özelliği verir; böylece kritik sağlık durumlarında daha hızlı koşabilirsiniz. Field Medic Savaş Rolü ise Şırınganızı kullanarak tüm takım arkadaşlarınızı diriltmenize olanak tanıyan Şırıngayla Diriltme özelliğini kazandırır.
 
Silahlar
 
Açık Beta’da Sınıf seçmek, bir ölçüde bir silah türü seçmek anlamına da gelir. Support Sınıfında, KE7, Bren Gun ve FG-42 gibi hafif makineli tüfeklerin yanı sıra M30 Drilling pompalı tüfek de emrinizdedir. Medic oyuncuları ise hedefe ulaşmak için STEN, Suomi KP/31, MP40 ve EMP gibi makineli silahlarla oynayabilir.

Savaşın tam kalbinde yer alan Assault Sınıfında iseniz, Turner SMLE, M1A1 Carbine ve Gewehr 43 gibi yarı otomatik silahları ya da StG 44 Taarruz Tüfeğini kullanın. Recon Sınıfı ile cepheden uzakta görev yapıyorsanız Mekanizmalı Tüfeklerle düşmanları kafadan vurabilirsiniz. Seçenekleriniz: Lee-Enfield No. 4 Mk I, ZH-29 ve Kar98k.

Buna bel silahları, yakın muharebe silahları, bombalar ve cihazlar da eklenince, Açık Beta savaşlarınızda denemek için güçlü ve çok yönlü bir cephaneliğe sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.
 
Bir Parça Tides of War
 
Tides of War ile Battlefield VBölüğünüzdeki diğer askerlerle birlikte 2. Dünya Savaşı’nın farklı bölüm ve temalarından ilham alan, olaylarla dolu bir maceraya adım atacaksınız. Tides of War’ın her bölümünde oyuncular bir yandan yepyeni oyun oynama şekillerini denerken diğer yandan da Battlefield V‘in en yeni ve en ilginç temalı özel öğelerini kazanma fırsatı bulacak. Açık Beta ile Tides of War’ın farklı bölümlerinin nasıl çalışacağını ilk deneyimleyenlerden biri siz olacaksınız.

Açık Beta’da Hücum Kıtaları Bölüm Etkinliği’ne katılıp (9 Eylül’den önce olmak şartıyla) verilen görevleri tamamlayarak benzersiz Tides of War Beta Künyesini kazanabilirsiniz. Oyunu almaya karar verirseniz,  Battlefield V‘te bu künye sizin olacak. Hücum Kıtaları Bölüm Etkinliği’nin yayınlanacak olan oyunda olmayacağına ve sadece Beta’da olduğuna dikkatinizi çekeriz.

Hücum Kıtaları Bölüm Etkinliği’nin, Tides of War’un yalnızca küçük bir kısmı olduğunu, çıkacak oyunda daha birçok içeriğin sizi beklediğini unutmayın. Bu görevlerde oyunun akıcılığını nasıl bulduğunuzu mutlaka bizimle paylaşın.
 
Sistem Gereksinimleri
 
Xbox One sahiplerinin Battlefield V Açık Beta’yı oynamak için bir internet bağlantısına ve bir Xbox Live Gold hesabına ihtiyaçları olacaktır. PlayStation 4’te ise internete bağlantısı olan tüm oyuncular aksiyona dalabilir. PC üzerinden oynayacaksanız, donanımınızın yeterli olup olmadığına bir bakmanızda fayda var. Minimum ve önerilen özellikleri aşağıda bulabilirsiniz. Bunların sadece Açık Beta’ya özgü olduğunu ve yayınlanacak olan Battlefield V için geçerli olmayabileceğini lütfen unutmayın.
 
MİNİMUM TEKNİK ÖZELLİKLER

İS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10
İşlemci (AMD): AMD FX-6350
İşlemci (Intel): Core i5 6600K
Bellek: 8GB RAM
Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Ekran kartı (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 uyumlu video kartı ya da dengi
Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı
Sabit disk alanı: 50GB

ÖNERİLEN TEKNİK ÖZELLİKLER

İS: 64-bit Windows 10 veya üstü
İşlemci (AMD): AMD FX 8350 Wraith
İşlemci (Intel): Intel Core i7 4790 veya dengi
Bellek: 16GB RAM
Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
Ekran kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1 uyumlu video kartı ya da dengi
Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı
Boş Disk Alanı: 50GB
 
Bu makalede ele alınan oyun içerikleri, oyun mekanikleri ve diğer Battlefield V özellikleri Açık Beta ve oyununun çıkış tarihi arasındaki sürede değişiklik gösterebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Devil May Cry 5'ten Yeni Oynanış Görüntüleri Anthem'in Demosuna Oyunu Ön Sipariş Verenler ya da Origin Access / EA Access Aboneleri Erişebilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2018 18:56:19

0
Battlefield beş kendi adını tam bir rezalet bu oyunun ön siparişini verenler oyunun geleceği için yani tam sürümü durumunu görecekler oyun bu kadar kalitesiz hale getirilebilir yazık yazık yani oyunda hiçbir çekicilik kalmamış eğer online beta da olduğu gibi oyun gelirse Allah rahmet eylesin oyuna son derece kötü işaretleme yok mermi alamazsın Yani kısacası perişanım oyun bu haliyle çıkarsa iddia ediyorum %30 kadar satamazlar

BSC Misafiri

4.9.2018 10:50:28

0
ea access sahibi olupta betayı indirebilen varmı, tekrar abone ol diyor saçma işler

:::LOSTPLANET:::

4.9.2018 08:25:58

0
" Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı " 2.5 mbit upload 35mbit download var.Ben isyan ediyorum lagdan adam 512 diyor :D İstersen 10 gbit hat olsun latency çoksa oyun lagdan geçilmez.

rambocuk

4.9.2018 00:06:21

0
sistemimde cod bo 4 4k ultra 60 fps çalışıyordu oynanışta beklemediğim kadar keyifliydi bakalım bu nasıl bir performans verecek

BSC Misafiri

3.9.2018 13:56:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Focke-Wulf GTX 950M + i5 6300HQ ile bayağı zorlanır mı acaba?
Biraz zorlar hele ki ramin 4gb falan ise..

Manhunt Three

3.9.2018 12:52:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2.dünya savaşımı yoksa bilinmeyen bir orta dünya oyunumu ben anlamadım.Tuhaf bir ikinci dünya paralı asker savaşı gibi bir şey satmaz bu oyun dan vazgeç bu temdan dön gerçek savaş atmosferine uygun battlefield oyunu yapmaya yoksa titanic gibi batar olay olursun.
Batacağını düşünmen saçma.Oyunda hem çok yenilikler var hemde hikaye modu var.Her türlü satar.

BSC Misafiri

3.9.2018 10:58:09

0
2.dünya savaşımı yoksa bilinmeyen bir orta dünya oyunumu ben anlamadım.Tuhaf bir ikinci dünya paralı asker savaşı gibi bir şey satmaz bu oyun dan vazgeç bu temdan dön gerçek savaş atmosferine uygun battlefield oyunu yapmaya yoksa titanic gibi batar olay olursun.

Focke-Wulf

3.9.2018 10:57:52

0
GTX 950M + i5 6300HQ ile bayağı zorlanır mı acaba?

Viky

2.9.2018 23:49:00

+4
içerik ıcın tesekkurler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız