Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3 "Premium Edition" mı Geliyor?


     Oyunların çıkış tarihleri, kapak tasarımları ve oyunlar hakkındaki söylentilerle beraber her daim oyun dünyasının gündeminde olan Amazon, bu sefer bir Battlefield 3 söylentisi ile karşımızda.
 
     Amazon Kanada, Battlefield 3 için yeni bir sürümü listeledi. Bu sürümün adı ise "Battlefiled 3 Premium Edition" olarak geçiyor ve çıkış tarihi 15 Eylül olarak belirtilmiş. İsminden de anlaşılabileceği gibi bu sürümün Battlefield 3'ün yanında bir de Premium içeriğini barındıracağı düşünülüyor. Fiyatı ise 70 Kanada Dolar'ı(Yaklaşık 125 TL) olarak belirlenmiş.
 
     Site üzerinde bu sürümün şu an sadece PS3 için çıkacağı görülüyor. Aslına bakarsanız bu sürümün çıkıp çıkmayacağı bile şu an için belli değil. Çünkü ne EA'den ne de DICE'dan şu ana kadar bi onaylama gelmedi. Gelecek duyurular için gözünüz bizde olsun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach bf3 battfield 3 premium dlc battlefield 3 premium edition amazon
Resident Evil 6 Gamescom'da Olacak GTA V Ekimde Mi Piyasaya Çıkıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dentrassi

21.8.2012 04:21:16

0
Birisi banlasın şu naklan'ı yeter her battlefield konusunda bu adam.Anladık kardeşim derdini premiumu ve bf yi sevmiyorsun ve pişmansın yeter.

Vernon Schillinger

13.8.2012 17:28:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @naklan Halihazırda premium sahibiyim, ne yazık ki sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum. Ön yargılarını bir kenara bırakıp düzgünce düşünmeni öneriyorum. ''Premium edition'' adından da anlaşılacağı üzere henüz oyunu satın almayanlar için düşünülmüş olan, BF3 ve Premium paketinin aynı disk / dijital kopya içerisinde satılacağı versiyonudur. Şu an premium paketine sahip olanlar zaten oyunun ''Premium Edition'' halini kullanmaktadır. O yüzden lütfen burada ''413TL'' gibi astronomik rakamlardan bahsederek oyunu henüz satın almamış insanları yanlış bilgilendirmeyin, amacınız bilgilendirme ise önce bir araştırın nedir nasıldır diye. Araştırmaya üşeniyorsanız bari bahsi geçen haberi okuyun. ''İsminden de anlaşılabileceği gibi bu sürümün Battlefield 3'ün yanında bir de Premium içeriğini barındıracağı düşünülüyor.'' diye kocaman yazmış editör oraya. Akıl fikir.. Kısacası eğer bu sürüm çıkarsa 70$'a hem Battlefield 3 oyununa hem de premium paketine sahip olursunuz, sonrasında çıkacak olan DLC'ler için bir daha para ödemeniz gerekmez. Oyunu ve premium servisini aynı kutu içerisinde aldığınızı varsayın işte. Hatta bu sürüm oldukça yeni oyuncu çekecek gibi görünüyor. Şu an oyun ve premium fiyatları şöyle çünkü: (Origin güncel fiyatları) BF3 (DLC içermeyen sürüm): 49€ BF3 Premium: 49€ Ne yaptı? 100€ değil mi? Adamlar ''Premium Edition'' sürümü ile sana bu ikisini 70$'a satmayı planlıyor. Bu da gerçekten hatrı sayılır bir indirim demek, inanmıyorsan aç bir döviz kuru hesaplayıcısını kontrol et. Aşağı yukarı 90TL'lik bir avantaj söz konusu, az para değilmiş değil mi?

Gereksiz bulduğun DLC'leri almak zorunda değilsin zaten. EA sana DLC'leri satmak için şantaj yapmayacak eğer merak ettiğin buysa :) Premium servisini satın almadan sadece beğendiğiniz DLC'leri de satın alabilirsiniz. Son olarak eklemek isterim. ''BF4 Beta'' için insanlara ''M.O.H'' dayatılmasından ben de hiç hoşnut değilim, hatta bununla ilgili battlelog forumda açmış olduğum uzunca aktif bir konu da mevcuttur. BF oyuncuları olarak bu olaya tepkimizi ea.uk veya battlelog forumlarında dile getirmekten çekinmeyelim..
Bende premium sahibiyim ama bu dlcleri parça parça niye çıkarıyor bu adamalr? İlk başda premiumu çıkarıp istediğin fiyata satsaydın değilmi!

BSC Misafiri

13.8.2012 11:05:29

0
@naklan Halihazırda premium sahibiyim, ne yazık ki sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum. Ön yargılarını bir kenara bırakıp düzgünce düşünmeni öneriyorum. ''Premium edition'' adından da anlaşılacağı üzere henüz oyunu satın almayanlar için düşünülmüş olan, BF3 ve Premium paketinin aynı disk / dijital kopya içerisinde satılacağı versiyonudur. Şu an premium paketine sahip olanlar zaten oyunun ''Premium Edition'' halini kullanmaktadır. O yüzden lütfen burada ''413TL'' gibi astronomik rakamlardan bahsederek oyunu henüz satın almamış insanları yanlış bilgilendirmeyin, amacınız bilgilendirme ise önce bir araştırın nedir nasıldır diye. Araştırmaya üşeniyorsanız bari bahsi geçen haberi okuyun. ''İsminden de anlaşılabileceği gibi bu sürümün Battlefield 3'ün yanında bir de Premium içeriğini barındıracağı düşünülüyor.'' diye kocaman yazmış editör oraya. Akıl fikir.. Kısacası eğer bu sürüm çıkarsa 70$'a hem Battlefield 3 oyununa hem de premium paketine sahip olursunuz, sonrasında çıkacak olan DLC'ler için bir daha para ödemeniz gerekmez. Oyunu ve premium servisini aynı kutu içerisinde aldığınızı varsayın işte. Hatta bu sürüm oldukça yeni oyuncu çekecek gibi görünüyor. Şu an oyun ve premium fiyatları şöyle çünkü: (Origin güncel fiyatları) BF3 (DLC içermeyen sürüm): 49€ BF3 Premium: 49€ Ne yaptı? 100€ değil mi? Adamlar ''Premium Edition'' sürümü ile sana bu ikisini 70$'a satmayı planlıyor. Bu da gerçekten hatrı sayılır bir indirim demek, inanmıyorsan aç bir döviz kuru hesaplayıcısını kontrol et. Aşağı yukarı 90TL'lik bir avantaj söz konusu, az para değilmiş değil mi?
quote:

10 euro türkiyede 23 lira yapıyor. Gereksiz Dlcleri ben belki almak istemiyorum?
Gereksiz bulduğun DLC'leri almak zorunda değilsin zaten. EA sana DLC'leri satmak için şantaj yapmayacak eğer merak ettiğin buysa :) Premium servisini satın almadan sadece beğendiğiniz DLC'leri de satın alabilirsiniz. Son olarak eklemek isterim. ''BF4 Beta'' için insanlara ''M.O.H'' dayatılmasından ben de hiç hoşnut değilim, hatta bununla ilgili battlelog forumda açmış olduğum uzunca aktif bir konu da mevcuttur. BF oyuncuları olarak bu olaya tepkimizi ea.uk veya battlelog forumlarında dile getirmekten çekinmeyelim..

BSC Misafiri

13.8.2012 11:04:51

0
Alıntı yapıcaktım çok uzun olacağı için vazgeçtim. naklan üye dostum PC grafiğinin konsoldan daha iyi olduğunu savunan bir dostumuz ve bunun şu an için geçerli olduğuna bende katılıyorum fakat atlanan bir nokta var ki bu bence çok önemli. Yıl 2012 Xbox 360 çıkalı 7 yıl olmuş ve PC sadece 7 yıl önce çıkan konsola karşı daha iyi olabiliyor. PC kullanan dostlar şunu demiyor 2005 te çıkan konsollara karşı daha yeni yaklaşık 1.5 2 senedir PC üstün gelebiliyor ki oda her oyunda değil bence. Demem o ki 2014 yılında olası yeni nesi konsolların çıkışıyla PC gene bir 7 yıl geriye gidebilir. Ki konsollarda eskisinden çok güçlü geliyor bundan dolayı bu süre belki daha da uzaya bilir. O yüzden bu konulara çok takılmamak lazım. Pek konuyla ilgili olmadı okursanız sevinirim bayadır içimde kalan bir şeydi yazmak istedim yorumlarda yazdıklarım ilgili yorum olunca tam fırsatı dedim. :) Konuyla ilgili olarakta Xbox 360 sahibiyim orjinal kullanıyorum BF 3 üm var fakat Premium sahibi değilim olmayı düşünmüyorum bu pakette bence çok saçma çünkü oyun çıkalı ne kadar süre geçmiş ya bunu oyun çıkarken veya 1 ay sonra yaparsın yada hiç yapmazsın çok gereksiz bir paket olmuş bence. Herkese iyi geceler iyi oyunlar.

BSC Misafiri

13.8.2012 11:04:25

+1
beyler beyler sakin olun sizde cd key alın keyfinize bakın ya. 430 lira bayılmayın sadece 30 + 80 bayılın olsun bitsin. şahsen yani :D battlefield 3 premium üyesi olunca bütün dlc leri kapsıyo Böyle gereksiz yere dlc ye para vermeyin saygılar.

Vernon Schillinger

13.8.2012 01:46:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu konuda bile ''PC/Konsol'' tartışması yapılmış. Her fırsatta şu iki platform hakkında tartışıp, birbirine hakaret derecesine varan sözler söyleyebilecek mentalitede insanları garipsiyorum. Oyun bu arkadaşım... Hani eğlenmek ve zaman geçirmek için yapılan eylem, bildin mi? Bırak da insanlar istediği platformlarda oynasın, seni neden ilgilendirir ki adamın PC'de veya konsolda oyun oynaması? Ölümüne savunduğun platformun/firmanın CEO'su musun? Pazarlama departmanı mısın? Gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın, çıkın bir hava alın sonrasında. Nedir benim derdim diye sorun kendinize. PC ve PS3 sahibiyim. Çok değil, birkaç ay önce arkadaşımdan 2. el olarak satın aldım konsolu. Kendisi dizüstü bilgisayar satın alacağı ve bütçesinde ufak bir eksiği çıktığı için oldukça uygun bir fiyattan teklif yaptı, ben de hayır diyemedim. Uzun zamandır da düşünüyordum zaten. Satın almamın nedeni tahmin edebileceğiniz üzere RDR, God of War 3, Uncharted gibi etkenlerdi, pişman da olmadım. Genel olarak PC oyuncusuyum diyebilirim, BF3'ü de PC'de oynarım. Arkadaşların premium servisine pahalı demelerine katılmıyorum. Tamam EA biraz açgözlü bir firma olabilir ama burada güzel bir anlaşma söz konusu. 5 tane DLC 50€, basit bir hesap ile DLC başı 10 kağıt. Üstelik aylarca sıkılmadan oynanabilecek türde DLC'lerden bahsediyoruz dikkat ederseniz, maksimum 10 saat oynanış süresine sahip olan ve 20-25€'dan satılan DLC'lerden değil. Şahsen bana göre premium servisi gayet iyi bir anlaşma. ''Çok mu zenginsin?'' diye laf edecek arkadaşlar için şimdiden cevabımı vereyim de iki kelimelik mesaj için koca metin alıntılanmasın. Ne yazık ki değilim. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda yazın çalışarak(müzisyenlik) kendi paramı kendim kazanıyorum. Fazla değil, bir yılda maksimum 4 ya da 5 tane oyun satın alıp oynuyorum. Bu da sigara içen bir insanın bir aylık sigara masrafına denk gelmekte. Sen yılda 30 tane korsan oyun indir..* Sonra da ''sözde'' satın almayı düşündüğün BF3'ü sırf sana dayatılmayan premium servisini pahalı buldun diye almaktan vazgeç. İnan hiç samimi ve inandırıcı değilsin arkadaşım, hiç. Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı düdüklemek olduktan sonra oyun ''pahalı'' da olur ''satın almaya değmez'' de olur.. Uzunca bir yazı oldu kusra bakmayın arkadaşlar, herhangi bir imla hatam olduysa şimdiden özür dilerim.. Sevgiler.
Bak ayrıca sen olayı yanlış anladın premium konusunda. Adamlar ilk battlefield 3 çıkardılar fiyatı 110tl pclerde ps3 ve xbox 360 da 150 lira Sonra Battlefield 3 Back to Karkand çıkardılar bu 33 lira Sonra bu adamlar premium çıkardılar ve türkiyede 110 lira Ve bu adamlar battlefield 4 beta oynayabilmek için moh warfighter almak zorunlu dediler Ve şimdide Battlefield 3 Premium edition çıkarıyoruz diyorlar ve buda 100 liradan aşağı olmayacaktır çünkü edition dedinmi ea dan her türlü soygun beklenir. 110+33+110+100 veya 120=pcdekiler için 373 ve konsol için 413 lira arasında bir masraf. 413 lira ben battlefield 3 verdiği zevk ve eğlencenin 10 katını veren oyunları alırım. Dlc saçmalığıyla bu kadar parayı senden benden çıkarıyorlar ve haksız kazanç sağlıyorlar.

Vernon Schillinger

13.8.2012 01:40:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu konuda bile ''PC/Konsol'' tartışması yapılmış. Her fırsatta şu iki platform hakkında tartışıp, birbirine hakaret derecesine varan sözler söyleyebilecek mentalitede insanları garipsiyorum. Oyun bu arkadaşım... Hani eğlenmek ve zaman geçirmek için yapılan eylem, bildin mi? Bırak da insanlar istediği platformlarda oynasın, seni neden ilgilendirir ki adamın PC'de veya konsolda oyun oynaması? Ölümüne savunduğun platformun/firmanın CEO'su musun? Pazarlama departmanı mısın? Gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın, çıkın bir hava alın sonrasında. Nedir benim derdim diye sorun kendinize. PC ve PS3 sahibiyim. Çok değil, birkaç ay önce arkadaşımdan 2. el olarak satın aldım konsolu. Kendisi dizüstü bilgisayar satın alacağı ve bütçesinde ufak bir eksiği çıktığı için oldukça uygun bir fiyattan teklif yaptı, ben de hayır diyemedim. Uzun zamandır da düşünüyordum zaten. Satın almamın nedeni tahmin edebileceğiniz üzere RDR, God of War 3, Uncharted gibi etkenlerdi, pişman da olmadım. Genel olarak PC oyuncusuyum diyebilirim, BF3'ü de PC'de oynarım. Arkadaşların premium servisine pahalı demelerine katılmıyorum. Tamam EA biraz açgözlü bir firma olabilir ama burada güzel bir anlaşma söz konusu. 5 tane DLC 50€, basit bir hesap ile DLC başı 10 kağıt. Üstelik aylarca sıkılmadan oynanabilecek türde DLC'lerden bahsediyoruz dikkat ederseniz, maksimum 10 saat oynanış süresine sahip olan ve 20-25€'dan satılan DLC'lerden değil. Şahsen bana göre premium servisi gayet iyi bir anlaşma. ''Çok mu zenginsin?'' diye laf edecek arkadaşlar için şimdiden cevabımı vereyim de iki kelimelik mesaj için koca metin alıntılanmasın. Ne yazık ki değilim. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda yazın çalışarak(müzisyenlik) kendi paramı kendim kazanıyorum. Fazla değil, bir yılda maksimum 4 ya da 5 tane oyun satın alıp oynuyorum. Bu da sigara içen bir insanın bir aylık sigara masrafına denk gelmekte. Sen yılda 30 tane korsan oyun indir..* Sonra da ''sözde'' satın almayı düşündüğün BF3'ü sırf sana dayatılmayan premium servisini pahalı buldun diye almaktan vazgeç. İnan hiç samimi ve inandırıcı değilsin arkadaşım, hiç. Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı düdüklemek olduktan sonra oyun ''pahalı'' da olur ''satın almaya değmez'' de olur.. Uzunca bir yazı oldu kusra bakmayın arkadaşlar, herhangi bir imla hatam olduysa şimdiden özür dilerim.. Sevgiler.
10 euro türkiyede 23 lira yapıyor. Gereksiz Dlcleri ben belki almak istemiyorum?

BSC Misafiri

13.8.2012 01:37:30

+1
Bu konuda bile ''PC/Konsol'' tartışması yapılmış. Her fırsatta şu iki platform hakkında tartışıp, birbirine hakaret derecesine varan sözler söyleyebilecek mentalitede insanları garipsiyorum. Oyun bu arkadaşım... Hani eğlenmek ve zaman geçirmek için yapılan eylem, bildin mi? Bırak da insanlar istediği platformlarda oynasın, seni neden ilgilendirir ki adamın PC'de veya konsolda oyun oynaması? Ölümüne savunduğun platformun/firmanın CEO'su musun? Pazarlama departmanı mısın? Gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın, çıkın bir hava alın sonrasında. Nedir benim derdim diye sorun kendinize. PC ve PS3 sahibiyim. Çok değil, birkaç ay önce arkadaşımdan 2. el olarak satın aldım konsolu. Kendisi dizüstü bilgisayar satın alacağı ve bütçesinde ufak bir eksiği çıktığı için oldukça uygun bir fiyattan teklif yaptı, ben de hayır diyemedim. Uzun zamandır da düşünüyordum zaten. Satın almamın nedeni tahmin edebileceğiniz üzere RDR, God of War 3, Uncharted gibi etkenlerdi, pişman da olmadım. Genel olarak PC oyuncusuyum diyebilirim, BF3'ü de PC'de oynarım. Arkadaşların premium servisine pahalı demelerine katılmıyorum. Tamam EA biraz açgözlü bir firma olabilir ama burada güzel bir anlaşma söz konusu. 5 tane DLC 50€, basit bir hesap ile DLC başı 10 kağıt. Üstelik aylarca sıkılmadan oynanabilecek türde DLC'lerden bahsediyoruz dikkat ederseniz, maksimum 10 saat oynanış süresine sahip olan ve 20-25€'dan satılan DLC'lerden değil. Şahsen bana göre premium servisi gayet iyi bir anlaşma. ''Çok mu zenginsin?'' diye laf edecek arkadaşlar için şimdiden cevabımı vereyim de iki kelimelik mesaj için koca metin alıntılanmasın. Ne yazık ki değilim. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda yazın çalışarak(müzisyenlik) kendi paramı kendim kazanıyorum. Fazla değil, bir yılda maksimum 4 ya da 5 tane oyun satın alıp oynuyorum. Bu da sigara içen bir insanın bir aylık sigara masrafına denk gelmekte. Sen yılda 30 tane korsan oyun indir..* Sonra da ''sözde'' satın almayı düşündüğün BF3'ü sırf sana dayatılmayan premium servisini pahalı buldun diye almaktan vazgeç. İnan hiç samimi ve inandırıcı değilsin arkadaşım, hiç. Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı düdüklemek olduktan sonra oyun ''pahalı'' da olur ''satın almaya değmez'' de olur.. Uzunca bir yazı oldu kusra bakmayın arkadaşlar, herhangi bir imla hatam olduysa şimdiden özür dilerim.. Sevgiler.

Mactavish-

12.8.2012 16:23:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995 herşey grafik değil. Binlerce lira veriyorsun ama o aldığın kartın hakkını verecek oyun sayısı kaç? Konsolların exc.'leri olsun,oyunların daha erken çıkması olsun,online ortamdaki temizliği(cheater'ları kastediyorum),rahatlığı PC'de yok malesef. Grafik,grafik nereye kadar?Oynanış hiç mi önemli değil? (Gelsin eksiler)

Sir Maximus is BACK

12.8.2012 16:18:36

0
herşey grafik değil. Binlerce lira veriyorsun ama o aldığın kartın hakkını verecek oyun sayısı kaç? Konsolların exc.'leri olsun,oyunların daha erken çıkması olsun,online ortamdaki temizliği(cheater'ları kastediyorum),rahatlığı PC'de yok malesef. Grafik,grafik nereye kadar?Oynanış hiç mi önemli değil? (Gelsin eksiler)

Vernon Schillinger

12.8.2012 15:28:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- PC de BF3 oynadım BC2 oynadım MW2 oynadım gerçekten konsolun multiplayer deneyimini sunamıyor BENCE. Sebepleri CS ile büyüdüm, mouse tan başkası tanımazdım. Gamepad ile tanıştıktan sonra akan sular durdu. Daha rahat ve iyi bir altyapı. Daha iyi ortam. Windowstan Steam Origin den kaynaklanan hatalar ve FPS sorunlarıda oluşabiliyor dosyalara birşey oluyor vs. Salonda 47 inc TV var. Koltuğa yayılıp onu karşısında gamepad ile geçmenin tadı PC deki sandalyede 22 inc monitor karşısında iki büklüm olmaktan çok daha güzel bir deneyim.
Ama birşey var Pcnin sunduğu grafiği ne konsol sunabiliyor nede başka birşey. Pc ile konsol arasındaki grafikde dağlar kadar fark var!Üstelik konsolda strateji rpg ve online rpg oynayamıyorsun.

Mactavish-

12.8.2012 15:20:45

-4
PC de BF3 oynadım BC2 oynadım MW2 oynadım gerçekten konsolun multiplayer deneyimini sunamıyor BENCE. Sebepleri CS ile büyüdüm, mouse tan başkası tanımazdım. Gamepad ile tanıştıktan sonra akan sular durdu. Daha rahat ve iyi bir altyapı. Daha iyi ortam. Windowstan Steam Origin den kaynaklanan hatalar ve FPS sorunlarıda oluşabiliyor dosyalara birşey oluyor vs. Salonda 47 inc TV var. Koltuğa yayılıp onu karşısında gamepad ile geçmenin tadı PC deki sandalyede 22 inc monitor karşısında iki büklüm olmaktan çok daha güzel bir deneyim.

Vernon Schillinger

12.8.2012 14:23:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

PC'de hile kaynıyor demek.
Pcyi niye alakasız bir konu başlığı altında karalıyosun? Hem ben oynuyorum ve hileci felanda yok hiç.O garip rus serverlerine girersen hilede görürsün hack da görürsün buglu adamlarda görürsün. Hem konsollarda 64 kişi desteği yok diye birşey deyip karaldımı hiç pcde oynayanalar? Bilmiyorum sony yada microsoft paramı veriyor da her yerde reklamlarını yapıyorsunuz!Bırakın insanlar istediği gibi oynasın!

Artizt

12.8.2012 14:19:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan

afedersin ama ne alaka???
PC'de hile kaynıyor demek.

Vladimir Lenin

12.8.2012 12:56:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak anladığım kadarıyla biz burada oyuna 100 premiuma 100 kagıt verırken adam oyunu alırken premıum almıs oluyor ve sadece 120 kagıda nıye hala elestırılıyor anlamadım
eğer sen premiuma 100 oyuna 100 verdiysen senin aptallığın. Oyunun psn sürümü forumda 30 lira premiumda kardeşlikle 50 lira. 80 liraya hepsini kapattım ben

darknesssss

12.8.2012 12:13:34

+1
FPS Pc de oynanır kim ne derse desin.

darknesssss

12.8.2012 12:11:12

0
arkadaşlar EA yüzünden battlefield ne mantıkla bırakılır ya saçmalayan ya.. adam sana oyunu ya da premiumu zorla satmıyo ister al ister alma

BSC Misafiri

12.8.2012 12:08:51

0
premium almak yerine MEDAL OF HONOR çıkmasını bekleyip oyun güzelse onu almak daha mantıklı...

BSC Misafiri

12.8.2012 11:22:17

+1
yav ne adamlarsınız premium alan niye premium edition alsın oyunu yeni alacak complete edition gibi her oyun yapıyor bunu boş boş laf atmayın bunu dlcye çıkaran bethestaya söyleyin

BSC Misafiri

12.8.2012 10:52:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Revive başı kredi kartından 10 kuruş çekerlerse şaşırmam
çok iyidi :)

BSC Misafiri

12.8.2012 10:49:03

+1
Yemin ederim ki en kötü şirket Ea seçilmeden önce kimse EA'yı kötülemiyordu arkadaş. Biri kötü dedi herkes abandı birden. Alın mı diyorlar? ben almadım almayacağım premiumu. Sanki almayana evlatlık muamelesi yapılıyor.

Mercenary.

12.8.2012 07:53:21

0
Sırf bu sebeplerden dolayı Battlefield oynamayı bıraktım. Aç gözlü herifler.

Grasshoppertr

12.8.2012 06:01:52

0
gerek yok.

ilyasburak

12.8.2012 01:11:48

+8
anladığım kadarıyla biz burada oyuna 100 premiuma 100 kagıt verırken adam oyunu alırken premıum almıs oluyor ve sadece 120 kagıda nıye hala elestırılıyor anlamadım

mohap

12.8.2012 00:58:07

-5
sanki zorla satıyolar arkadas ammada dertlendiniz elin amerikalısına isine gelen alır artık alısın dlcsi olmayan bilmeme ne edit olamayan oyun kalmadı aglamakla olmuyor tek cozum kahvede okey veya kumda oynamak :)

waltran

12.8.2012 00:41:06

-2
http://www.youtube.com/watch?v=fGuSfbkgmus

Vernon Schillinger

12.8.2012 00:33:09

0
Para adamları insanlıktan çıkarmış. Alacağı o paralar ise çocuklarının torunlarının boğazında kalır inşallah! Şimdi asosyal ergenler babalarını ikna edip babalarının kredi kartından aldırırlar bu oyunu ben ona yanarım işte!Daha dur bismillah 2 ay oldu premium çıkalı ve edition eksik kalmıştı bir tek! Bu adamlar battlefield 4 çıktıktan sonra bizi ne olarak görecekler orasını çok merak ediyorum işte! Ekmeğini taştan çıkarmıyorlar bunlar!Ya cüzdandan yada kredi kartlarından çıkarıyorlar!

bLuzeMyM

12.8.2012 00:32:36

+1
Tipik EA games! Önce Fifa 13 Pre-Order yapar, ardından aklına Ultimate Edition gelir ve Fifa 13 Ultimate Edition diye Pre-Order yapar! Burda da Oyunla Premium birleştirip satma kararı almışlar gibi. Pazarı yükseltmeye çalışıyorlar!

Vernon Schillinger

12.8.2012 00:28:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Artizt PC'de gerçekten hiç bir Multiplayer oyun oynanmaz. İlla ki gözünüzle görmek istiyorsanız size şu linkleri veriyorum. ( MW3'te de durum böyle.Oyuna girip "Leaderboard"dan "Filters"i "All" yapın. Statlara bakın.) PC "LONGEST HEADSHOT" STATLARI http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/Mertcan1K2/show/Mp_Marksman_Longest_Headshot/1/progression/soldier/1/0/ PS3 STATLARI http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/Mertcan1K2/show/Mp_Marksman_Longest_Headshot/1/progression/soldier/4/0/
afedersin ama ne alaka???

Artizt

12.8.2012 00:19:06

0
PC'de gerçekten hiç bir Multiplayer oyun oynanmaz. İlla ki gözünüzle görmek istiyorsanız size şu linkleri veriyorum. ( MW3'te de durum böyle.Oyuna girip "Leaderboard"dan "Filters"i "All" yapın. Statlara bakın.) PC "LONGEST HEADSHOT" STATLARI http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/Mertcan1K2/show/Mp_Marksman_Longest_Headshot/1/progression/soldier/1/0/ PS3 STATLARI http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/Mertcan1K2/show/Mp_Marksman_Longest_Headshot/1/progression/soldier/4/0/

toj_blok

11.8.2012 23:48:37

+12
Amazon dediye öyle bir paket yoksa bile DICE çıkarır.

Rylets

11.8.2012 23:39:57

0
Premıum almaya niyetlenmiştim vazgeçtim. Sana vericek param yok EA

Ontes

11.8.2012 23:36:25

0
Revive başı kredi kartından 10 kuruş çekerlerse şaşırmam

yasinyild

11.8.2012 23:28:00

0
Battlefield 4 olayını duyurdular ya kursağımda bıraktılar herşeyi, bişey soylerdim onlara ama neyse.

senseman62

11.8.2012 23:26:07

0
cüzdanları hazırlayın diye haber yapmıştınız....adamlar boşa sölememiş demek ki.Yakında Ultra premium çıkarsa şaşırmam :) :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız