Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3 Gamescom'un En İyisi Seçildi

Gamescom fuarı 21 Ağustos'a kadar sürecek.

     Gamescom'da her sene yapıldığı gibi bu sene de, jüri tarafından en iyiler seçildi. En iyi konsol oyunu, en iyi PC oyunu, en iyi oyun gibi dallarda yarışan oyunların kazananları an itibari ile belli oldu.
 
     İşte Gamescom fuarında, jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülen oyunların listesi;
 
* Gamescom'un En İyisi: Battlefield 3, Electronic Arts
* En İyi Donanım: Playstation Vita, Sony
* En İyi Konsol Oyunu: FIFA 12, Electronic Arts
* En İyi PC Oyunu: Diablo III, Blizzard
* En İyi Mobil Oyun: Uncharted: Golden Abyss, Sony
* En İyi Online Oyun: Star Wars: The Old Republic, Electronic Arts
* En İyi Browser Oyunu: The Sims: Social, Electronic Arts
* En İyi Aile Oyunu: Sessame Street: Once Upon  Monster, Warner Bros.
 
     Electronic Arts bu sene de rakip tanımamış... :)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
"The Last Guardian'ı Geliştirmek Kolay Değil" Batman: Arkham City'den Mr.Freeze Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Darkness_World

22.8.2011 18:04:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Urthas Battlefield çok iyi olmuşa benziyor. BC2 yi PC de oynardım. Pc devrini de kapadım artık inşallah ps3 te te grafikler ve oynanış güzel olur.
Bence ps3 e geçme ben ps3te bf3ün grafiklerinin nasıl olduğuna baktım çok kötü counter strikedeki kol gibi [image]local://upfiles/1147035/092C6765AB7C48A6B13BC76CA5A2D95B.jpg[/image]

Darkness_World

22.8.2011 17:46:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Bu ne lan
Bir zamanlar bende cod 4'ü böyle deli gibi saatlerce oynuodum ya çocukluk işte nabacan

Darkness_World

22.8.2011 17:42:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

ahahahahaha
Tarihdeki muazzam ayarlardan biri

metehanu

22.8.2011 17:40:19

0
Param olursa çıkınca Battlefield 3ü ve almayı düşünüyorum inşallah :)

ÖmerI

22.8.2011 17:11:28

+1
isteyen istediği oyunu alır oynar bu kavga niye?

Dismoor

22.8.2011 17:07:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: hummer_two_four olabilir battlefield 3 ün en iyi oyun seçilmesi benim için hiçbir anlam ifade etmiyor call of duty i de sevmeyip üstüne bir de bilir bilmez yorum yapanları gördükçe hayret ettim doğrusu battlefield 3 çok gerçekçi çok güzel grafikleri olması onun en iyi oyun olduğunu göstermez kaldı ki battlefield bu zamana kadar oyun sektöründe hiçbir halt yapamamışken daha bu sene çıkardığı adam akıllı oyunuyla bir çok iki yüzlü insanıda ortaya çıkarmıştır. battlefield piyasada yokken cod un bütün oyunlarına yağcılık çekenler hemen postayı koyuvermişler. call of duty nin çok satması battlefield hayranlarını bayağı rahatsız etmişki atmadıkları çamur kalmamış. yok neymiş en iyi oyun olduğu anlamına gelmezmiş bu kadar adam cod alıp oynuyor ve de oyun iyi olmuyor. ayrıca battlefield ın fazla satmamasının nedeni her sene oyunlarında kullandığı yüksek motor ve grafiklerdi. e haliyle bu yüksek motor ve grafikli oyunuda her bilgisayar kaldırmadığı için otomatiktmen piyasadaki durumunu değiştiriyor. call of duty bu sene fazla satış yapmasa bile battlefield 3 ten güzel olacağına eminim ve öyle de zaten. ben içinde hiçbir ruhu olmayan sadece taktiksel ağpırlıklı battlefield ın orjinalina asla para vermem verene saygı duyarım fakat sırf kendisi battlefield fanboyu diye cod oyuncularına hakaretler yağdıran yok o oyun orjinal alınmaya değmez diyerek cod oyuncularına ağır eleştirilerde bulunanlarada bir iki söz ederim. ben bu zamana kadar asla fanboyluk yapmadım ama battlefield hayranlarını gördükçe ben de cod fanboyu olarak oynadığım oyunu tercihimi sonuna kadar savunacağım kimse durduk yere battlefield e kötü demezken bu battlefield fanboylarının daha hayran oldukları oyun piyasada yokken call of duty nin büyün oyunlarını ağızlarının suyunu akıtarak oynadıklarını herkes biliyor. siz bu kafayla gitmeye devam edin battlefield 3 satış yapmayınca battlefiel fanboyları burada gelip ağlayacak, yok neymişde bir oyunun çok satması o oyunun en iyi olduğu anlamına gelmezmişben de bunlara hasss... diyorum sadece ama aynı şekilde battlefield 3 çok fazla satarsa eğer bu da battlefield fanboylarına göre oyun hakkıyla satmış olacaktır yok öyle yağma battlefield hiçbir zaman call of duty le yarışamaz bu da böyle biline
Bir oyun firması sürekli güzel oyun çıkaracak diye şart mı var ? Eskiden beri vardı bu oyun tabiki güzel olacak diye mantık yürütmüşsün bu çok ilginç.

ZacDoUrden

22.8.2011 15:17:55

0
@hummer_two_four Oyun dünyasından bihabersiniz.Battlefield piyasade yokken demişsiniz.Cod yokken Battlefield serisi vardı piyasada.Ne bu büyün codboylar, cod'u çoook eski zamanlarda çıkmış birşey zannediyorlar herhalde

Nintendo.

22.8.2011 13:44:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: islamakar

tablocu

20.8.2011 04:38:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Şaka anlamında yazdıysan >->o
allah aşkına başka ne anlamda olabilirdi burada laf sokmak büyük bir teribyesizlik nerdeyse hiçbirimiz birbirimiz tanımıyoruz tanımadığımız insanlara laf sokuşturmak yakışık almaz

.:SyLaR:.

20.8.2011 04:27:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

burda kimseye laf sokmuyoruz ortalık kasılmış kasılacağı kadar azcık sakinleşelim diye diyoruz
Şaka anlamında yazdıysan >->o

tablocu

20.8.2011 03:55:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Tablocu sana dikkat ediyorum hep bi millete laf sokma çabasındasın adam söylemesinde digeri bad company 3 olarakmı bilsin neyin artistligindesin bunu yazdında eline ne geçti.
burda kimseye laf sokmuyoruz ortalık kasılmış kasılacağı kadar azcık sakinleşelim diye diyoruz

.:SyLaR:.

20.8.2011 03:53:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

einstein reborn
Tablocu sana dikkat ediyorum hep bi millete laf sokma çabasındasın adam söylemesinde digeri bad company 3 olarakmı bilsin neyin artistligindesin bunu yazdında eline ne geçti.

islamakar

20.8.2011 03:46:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto BF3 Yıkılabilir çevre özelliği Geniş silah seçeneği Muhteşem grafikler Helikopter kullanımı Zırhlı Araba kullanımı Mini Arabalar Jet Uçağı-Its f..king crazy MW3 ?
Destekliyorum seni

Eric Cartman.

20.8.2011 03:43:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.
Ellerine saglik hocam, ne kadar guzel yazmissin. MW3'u ben de alacaktim; ama, artik kendimi sorguluyorum. Acaba bu oyunu aldigimda, parayi hakedecek mi diye... BF3'un mukemmelligine bakiyorum. Bir de, seneler boyunca degismeyen grafik motorunun urunune bakiyorum.

tablocu

20.8.2011 03:14:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Bc3 degil bf3.
einstein reborn

marfoglu

20.8.2011 00:38:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Fail olmuşum
Bc3 degil bf3.

_ARTiZ_

20.8.2011 00:36:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

malesef bc3 çıkmıyor
Fail olmuşum

Guest-A98986428

20.8.2011 00:32:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_ BC3 bomba gibi geliyor,bütün oyunları ezicek, assassin's creed hariç
malesef bc3 çıkmıyor

_ARTiZ_

20.8.2011 00:31:56

-1
BC3 bomba gibi geliyor,bütün oyunları ezicek, assassin's creed hariç

On.E

19.8.2011 17:35:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.
Bu yorumun üstüne CoD-BF tartışması yapılmaz artık..

tablocu

19.8.2011 16:16:19

0
oturun bu oyunu bir oynayın gerisini boşverin cod muş cod nedir sarı adam var captain price onu kurtarıyon bf'miş harita 120 dönüm tarla contra gerçek bir destan gerisi yalan

Mystic-Ninja

19.8.2011 15:57:27

0
ilk call of duty 2 ve serisini bilgisayarda ve ps3 te internet üzerinden online uzun zamandır oynadım.battlefield serisinide ilk ps3 le tanıdım. şu bi gerçekki battlefield 3 cod u resmen ezdi geçti.cod gerçekten çocuk oyunu gibi duruyor.

1mpossible

19.8.2011 15:15:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Peki ya sen kaç tane Cod oyununu orjinal alıp oynadın ? Bide çocuk diyorsun da ne bilelim belki sen de 98'lisin ?
Steam id me bakabilirsin. 1mpossibl3 Steam haricinde oynadıklarımı kanıtlamamı istiyorsan ss alırım. edit:Kocaeli de oturuyomuşsun istersen 98 doğumlu olup olmadığımı gösterebilirim.Peki sende hangi bf oyunu orjinal var?

Eric Cartman.

19.8.2011 15:08:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Yunus

Bu videodan sonra hala COD u övüyonuz ya helal olsun.
Rezâlet.

khan_1903

19.8.2011 14:56:16

-2
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

AAAA hiç zor olur mu?
Bu video'yu ilk çıktığında izlemiştim, tam anlamıyla bir boost video'su, gerçek olduğunu düşünen yoktur herhalde. Açıkçası çok gereksiz bir tartışma dönüyor, her iki oyunun da yeri farklı bence.Şahsen ben her ikisini de almayı düşünüyorum, ikisinden aldığım tad farklı, birini diğerine tercih edecek bir durum yok bana göre.Battlefield'ı daha bir merakla bekliyorum, orası ayrı, gerçekten de video'lara göre bomba gibi geliyor :)

bluelabel

19.8.2011 14:47:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.
Keşke her yorum-eleştiri böyle olsa Ne hakaret var, ne de aşağılama. Bu konudaki bazı BF fanlarının örnek alması gereken bir mesaj olmuş

turboctopus

19.8.2011 14:45:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.
Arkadaş cevap verebilecek mi çok merak ediyorum.

Urthas

19.8.2011 14:43:01

0
Battlefield çok iyi olmuşa benziyor. BC2 yi PC de oynardım. Pc devrini de kapadım artık inşallah ps3 te te grafikler ve oynanış güzel olur.

YoK

19.8.2011 14:38:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Öyle genelleme yapmadan önce burada konuşanları tanıman lazım. Daha Türkiye'de server yokken yurt dışından birkaç arkadaş toplanıp kendi paralarınla serverlar kiralayıp Türk oyunculara bedava hizmeti sen mi verdin? Online ve LAN CoD turnuvalarında sen mi ödüller kazandın? Fuar turnuvalarında sen mi birinci oldun herkesin önünde? Yahu konuşmayayım diyorum, ama böyle yorumlar yapılınca tutamıyorum kendimi. Bana kapasiteden bahsetme en iyisi.
¯\_(ツ)_/¯

Nintendo.

19.8.2011 14:29:12

0
Serinin en iyi oyunu Call Of Duty 4 : Modern Warfare'dı,ondan sonra seri çöktü zaten.

By Salus

19.8.2011 14:15:58

0
Hem MW3 Hemde BF3 Çok iyi oyunlar ama ben tercihimi BF3'den kullanıcağım. BF3 kendini ciddi anlamda geliştirdi.

Razura

19.8.2011 14:14:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Tekrarlıyorum.
Sanırım Mw3 konusunda yazdıklarından görmüştüm,neden Cod serisini Bf3'e tercih ettiğini.Bence sen oyundan değil,oyunda bulunduğun arkadaş ortamından ve onlarla geçirdiğin eğlenceli oyun zamanlarından zevk alıyorsun.Oyunun iyi kötü olması farketmez,en kötü oyunu bile arkadaş ortamıyla oynayınca senin için en iyi oyun olur.Tahminimce bu sebeple Cod serisini tercih edip olaya daha duygusal açıdan yaklaşıyorsun. Cod serisi artık bir marka haline geldi,hatta Activision isminden daha çok tanına bir marka.Oyuncu kitlesini de oyunun dinamiklerini değiştirmediği için(hayranları böyle istediği için) sürekli koruyabiliyor.Yani önümüzdeki her sene için yeni bir Cod oyunu çıksa her türlü bu oyuncu kitlesi tarafından satın alınacak ve deli gibi de oynanmaya devam edecek.Oyuna yeni eklentiler yapılıp,yeni bir soluk getirilmemesi belli bir kitlenin umrunda olmayacak.Senin gibi belli bir süre arkadaşlarla muhabbet ederek oynayıp stres atmak için oyunun başına geçen birçok kullanıcısı var bu oyunun.Yok bu oyuna araç kullanma gelmemiş,yok hep aynı kutu gibi haritalarda horoz dövüşü gibi geziliyormuş.. bunların hepsi teferruat olarak kalacak. Battlefield serisi de aynı aslında.İlk oyunundan bu yana,sürekli geniş mekanlarda araç kullanımı sağlayan,taktiksel takım oyunu gerektiren bir şablon üzerinden ilerlediler.Hiçbir zaman arcade fps'ye kaçmadılar.Peki neden Bf serisi Cod serisi gibi eleştirilmiyor?Çünkü her yeni oyunla birlikte çok önemli geliştirmelere gittiler.Taktiksel oynanışı daha profesyonel hale getirdiler,oyunun fizikleri herzaman geliştirildi.Animasyonlardan tutun,çevrenin daha etkileşimli olmasına kadar(en son gelinen nokta Destruction 2.0) herşey oyuna bakış açısını değiştirdi.Bad Company 2'de mükemmel olan ses efektlerini direk kullanmayla yetinmeyip,daha kaliteli olması açısından yeniden kayıt işlemlerine gittiler.İç mekan ve dış mekanda,yakında ve uzakta silah seslerinin nasıl değiştiği gibi ayrıntılara önem verdiler.Her oyunda grafiksel olarak ciddi bir gelişme kaydettiler. Öte yandan Cod oyunlarına bakıyorsun,her ne kadar küçük küçük iyileştirmelere gidilse de,ortada doğru düzgün bir yenilik yok.Oyunun yapısı izin vermeyebilir o ayrı bir tartışma konusu ama başka bir oyuncu kitlesine seslenen ama aynı türe sahip rakip bir oyun,bu kadar çok gözle görülür geliştirmelere sahip olunca ister istemez oyuncular Cod serisini sorgulamaya başlıyor. Uzun zamandır,düşüncelerimi açıklayan böyle bir yazı yazayım diyordum,kısmet bugüneymiş. Sana özel yazdığım bölüm ilk paragraf.Gerisi tamamen iki oyun hakkında genel düşüncemi içeriyor.

smyrna

19.8.2011 13:34:20

0
Liste cok güzel. FIFA ve Blizzard yapımı Diablo şaşırtmadı.

Dismoor

19.8.2011 13:25:26

0
Eminim bu Cod oynayanların çoğu daha ne oynadıklarını bilmiyordur. 1 1,5 saniye geriden oynadıklarının farkında bile değildirler.

Zebercet

19.8.2011 13:23:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Öyle genelleme yapmadan önce burada konuşanları tanıman lazım. Daha Türkiye'de server yokken yurt dışından birkaç arkadaş toplanıp kendi paralarınla serverlar kiralayıp Türk oyunculara bedava hizmeti sen mi verdin? Online ve LAN CoD turnuvalarında sen mi ödüller kazandın? Fuar turnuvalarında sen mi birinci oldun herkesin önünde? Bana kapasiteden bahsetme en iyisi.
adam boşuna headbang er değil

musAKka

19.8.2011 13:22:15

+2
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Call of Duty oyunlarından anlamayan ve oynamayı beceremeyen oynama kapasitesi olmayan topluluklar doluşmuş ve bunun üzerine sadece ve sadece çamur atmakla kalıyorlar..
Öyle genelleme yapmadan önce burada konuşanları tanıman lazım. Daha Türkiye'de server yokken yurt dışından birkaç arkadaş toplanıp kendi paralarınla serverlar kiralayıp Türk oyunculara bedava hizmeti sen mi verdin? Online ve LAN CoD turnuvalarında sen mi ödüller kazandın? Fuar turnuvalarında sen mi birinci oldun herkesin önünde? Yahu konuşmayayım diyorum, ama böyle yorumlar yapılınca tutamıyorum kendimi. Bana kapasiteden bahsetme en iyisi.

Dismoor

19.8.2011 13:21:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Call of Duty oyunlarından anlamayan ve oynamayı beceremeyen oynama kapasitesi olmayan topluluklar doluşmuş ve bunun üzerine sadece ve sadece çamur atmakla kalıyorlar..
Laf atacağına yukarıdaki sorularımı cevapla.

Guest-A98986428

19.8.2011 13:05:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Yerınde olsam bukadar aşşagladıgım bir oyunu bırak oynamayı kutusunu bile elime almam bymeto..
geçen sene oynadım.1.5 ay sonra takas zaten

BlackTower_35

19.8.2011 13:02:55

-1
Yerınde olsam bukadar aşşagladıgım bir oyunu bırak oynamayı kutusunu bile elime almam bymeto..

Guest-A98986428

19.8.2011 12:59:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Tekrarlıyorum.
o yüzden tactical nuke attım galiba

BlackTower_35

19.8.2011 12:55:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Call of Duty oyunlarından anlamayan ve oynamayı beceremeyen oynama kapasitesi olmayan topluluklar doluşmuş ve bunun üzerine sadece ve sadece çamur atmakla kalıyorlar..
Tekrarlıyorum.

Guest-A98986428

19.8.2011 12:53:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Oyle veya boyle oyun 1080p olmuyormu ne konusuyosun sen.
Olmuyor Olmuyor Olmuyor !!!!!!! Anladın mı?Şimdi gta 4 1080 p mi?

BlackTower_35

19.8.2011 12:51:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kım anlamıyor bellı gecen gun oyunun 1080p oldugunu ıddaa eden sen degıl mıydın o kadar vurmalarına ragmen ölmedın demek.
Oyle veya boyle oyun 1080p olmuyormu ne konusuyosun sen.

Project Scorpio

19.8.2011 12:47:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Call of Duty oyunlarından anlamayan ve oynamayı beceremeyen oynama kapasitesi olmayan topluluklar doluşmuş ve bunun üzerine sadece ve sadece çamur atmakla kalıyorlar..
Kım anlamıyor bellı gecen gun oyunun 1080p oldugunu ıddaa eden sen degıl mıydın o kadar vurmalarına ragmen ölmedın demek.

BlackTower_35

19.8.2011 12:42:30

-5
Call of Duty oyunlarından anlamayan ve oynamayı beceremeyen oynama kapasitesi olmayan topluluklar doluşmuş ve bunun üzerine sadece ve sadece çamur atmakla kalıyorlar..

Dismoor

19.8.2011 12:21:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.
Çok haklısın gerçekten. Call of Duty gibi bir oyunu rezil ettiler MW2 ve BO da. Oyunun seviyesi inanılmaz düştü. Hiç bir yenilik yapmadan geliştirmeden insanların önüne sürdüler sırf Call of Duty markasından dolayı. Ya birde şu var. Server olayı gerçekten inanılmaz sinir bozucu. Host olan kişi, diğer kişilerden 1 1,5 saniye önde oynuyor. Heleki o kişi iyi bir oyuncu ise o kişi ile karşı karşıya geldiğiniz zaman öldürmeniz imkansız oluyor. Zaten iyi bir oyuncu ise 35-1 40-2 vs gibi skorları yapması kaçınılmaz oluyor oyunda. Böyle bir haksızlık olabilir mi ? Ben niye 1 1,5 saniye geriden oynamak zorundayım oyunu ? Şarjörün yarısını boşaltıroum herife, herif dönüp beni öldürebiliyor o an. Kill cam de bakıyorum sanki hiç ateş etmemişim. Bu tam bir saçmalık. Şimdi soruyorum Cod severlere bu haksızlık değilmidir ?

james cameron

19.8.2011 12:04:36

0
En İyi Konsol Oyunu: FIFA 12, Electronic Arts

hiosejirou

19.8.2011 12:03:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.

musAKka

19.8.2011 11:58:23

+12
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 Peki ya sen kaç tane Cod oyununu orjinal alıp oynadın ? Bide çocuk diyorsun da ne bilelim belki sen de 98'lisin ?
Dur bak buna ben cevap vereyim; Yaş konusu çok önemli değil ama aramızda 13 yaş fark var, bilgin olsun. Senin için orjinal aldığım Call of Duty serilerinin yanına kırmızı çarpı koyuyorum: x Call of Duty x Call of Duty: United Offensive x Call of Duty 2 x Call of Duty 4: Modern Warfare x Call of Duty: World at War Call of Duty: Modern Warfare 2 x Call of Duty: Black Ops Dikkat edersen MW2'nin yanında çarpı yok çünkü özellikle dedicated server olmadığı için protesto amaçlı oyunu orjinal almadım. Ha ne oldu, arkadaşımda online oynadım, sonra da "iyi ki almamışım" dedim. Binlerce saat oynadım bu seriyi online olarak, ya da LAN turnuvalarında... Sana şöyle söyleyeyim; bu serinin en iyi oyunu CoD 2'dir, en son iyi oyunu da MW1'dir. MW1 sonrası yerinde sayan bir seriden sonra insanların özellikle BF3 gibi taktik açından çok geniş bir oyuna yönelmesi gayet normal. Aslında bu iki oyunu karşılaştırmak da yanlış, sonuçta biri safkan FPS, diğeri ise taktiksel FPS'dir. Ama sonuçta dediğim gibi biri bunca yıl yerinde saymıştır, diğeri ise inanılmaz derecede gelişmiştir. Bunun cool'lukla vs. alakası yok. Ayrıca hile açısından çok kötü bir haldedir CoD serisi. BF'de de vardır ama CoD'un yanında adı anılmaz. Satış rakamları bir oyunun ne kadar kaliteli olup olmadığını göstermez, hitap ettiği kişi sayısını gösterir. Bir oyun birçok kişiye hitap ediyorsa bu o oyunu en iyi oyun yapmaz, ortam oyunu yapar. Mesela piyasada çok kaliteli ve safkan simulasyon oyunları, safkan RPG oyunları az satarken, herkes oynasın diye özellikleri kırpılmış oyunlar simulasyonumsu, RPG'msi oyunlar daha çok satar. Bunlar ortam oyunlarıdır, aynı en son çıkan CoD oyunları gibi. Bu sene MW2'den sonra MW3'ü de orjinal almayacağım. Bu seferki protestom oyunda hiçbir gelişme olmamasına bağlıdır. BF3'e vereceğim her kuruşun da hakkını vereceğinden eminim.

ZafeerTR

19.8.2011 11:32:09

-1
MW3'e ilgi yoktu diyen bir arkadaş vardı ve bir fotoğraf koydu ilk sayfada MW3 standı bomboştu. Yani bu kadar fanatik oğlan olunmaz ki, azcık utanma olur o resmi koyarken. "Call of Duty: Modern Warfare 3'te fuarın en merak edilen oyunları arasında yer alıyordu. Zaten oyunun bitmek tükenmek bilmeyen kuyruğuna baktığımızda durum daha net bir şekilde anlaşılıyor. Neyse ki oyun çıkmadan önce 3.Dünya Savaşı, oyun kuyruğunda başlamamış." -Erdinç İyikul.

YoK

19.8.2011 11:25:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Battlefield'in zaten mp olarak köklü ve iyi bir geçmişi var. Dolayısıyla bu oyunun mp konusunda en iyi olmasını beklemek zaten normal olan bir tavır diye düşünüyorum. Ama aynı şekilde de COD'da single konusunda Battlefield'dan daha iyi bir geçmişe sahip, pek beğenilmeyen MW2 bile, BC2'den single konusunda çok çok daha iyidi, ki BC1'in single bölümünü dikkate dahi almıyorum. Eğer B3, single konusunda da MW3'e kafa tutarsa işte o zaman COD ile karşılaştırılmaz ama ben, her ne kadar COD görsel olarak geride kalmış ve hala kütük gibi animasyonlara sahip olsa da, single konusunda B3'e oranla çok daha sinematik ve çekici durduğunu düşünüyorum.
FPS oyunlarda single player senaryosunun iyi olması oyunun iyi olmasında belirleyici bir etken değildir bana göre. Sonuçta single player görevlerini 1 gün 2 gün oynarsınız olay orda biter. Ama multiplayer çok daha uzun sürer. BF2 yi 5 sene aralıksız oynadım.

Guest-A98986428

19.8.2011 10:12:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Saat geç oldu yat bakıyım yatağına büyüyemezsin sonra. Sen bu bf serisini oynayanların kendisini cool gördüklerini nerden çıkardın onu anlamadım kafanızdan birşeyler uyduruyorsunuz sürekli.
bende cod mw2 ve cod bo var.zamanında bc2 oynadım.cod serisinin bir gaym :) olduğunu bf serisinin ise bir film olduğunu biliyorum

BSC Misafiri

19.8.2011 08:04:24

0
Varya istediğiniz kadar eksileyin cevap verin ergen deyin ama bu fuarın asıl kazananı uncharted 3'dir zaten goty oluncada göreceksiniz tamam battlefield 3 harika bi oyundur lafım yok ama uncharted kalitesine ulaşması imkansız ha bu arada ergenim; yaşım:14 Battlefieldi denemek için can atıyorum ama mw3 duyunca midem bulanıyo

Nuttymarknutter

19.8.2011 07:49:30

0
Herkes birbirine sen bf yi becremiyon sen codu beceremiyon yazmış. 1 ay oyna herhangi birini k/d'i 5 yaparsın ( Ayrıca bf'de sniper'la puscak yer bul 0 death'le bitirirsin oyunu ). İki oyunda basit. Zor oyun istiyosanız Portal: Prelude oynayın bak. Gerçi o da iki günde bitiyo ama zor yani.

Lod0ss

19.8.2011 06:52:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Yunus

Bu videodan sonra hala COD u övüyonuz ya helal olsun.
Bu ne lan

ZiverB3Y

19.8.2011 05:00:02

0
Doğru karar..

Guest-F8D260ED3

19.8.2011 04:53:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

AAAA hiç zor olur mu?
Bu videodan sonra hala COD u övüyonuz ya helal olsun.

Guest-73EC99CC3

19.8.2011 04:32:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 Bu BF'ciler Bf oynayınca sanki daha çok bilgisayardan anladıklarını , daha iyi oynadıklarını v.s zannediyolar heralde .. Tamam tamam siz BF oynayın , COD oynayanlardan farkı olun tamam siz daha üstünsünüz.. Hepiniz çok COOL'sunuz
BC2 Yı bır kere multıplayerdan full dolu mapda oynadınmı ? oynasanda beceremezsın bence ama dene bı sen. kostur vur olayı yok burada gercekten dusunen ayakta kalıyor. ayrıca bf oynuyan pc den cok anlar olayına nasıl gırdın cozemedım

ZacDoUrden

19.8.2011 02:47:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Peki ya sen kaç tane Cod oyununu orjinal alıp oynadın ? Bide çocuk diyorsun da ne bilelim belki sen de 98'lisin ?
Saat geç oldu yat bakıyım yatağına büyüyemezsin sonra. Sen bu bf serisini oynayanların kendisini cool gördüklerini nerden çıkardın onu anlamadım kafanızdan birşeyler uyduruyorsunuz sürekli.

akcanon

19.8.2011 02:41:41

-2
quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

çocuk kaçtane bf oyununu orjinal alıp oynadın diye sorsam sana?
Peki ya sen kaç tane Cod oyununu orjinal alıp oynadın ? Bide çocuk diyorsun da ne bilelim belki sen de 98'lisin ?

Oxygen1777

19.8.2011 02:34:06

0
Single'da mw'nin multi'de bf'nin üstüne tanımam...

1mpossible

19.8.2011 02:31:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 Bu BF'ciler Bf oynayınca sanki daha çok bilgisayardan anladıklarını , daha iyi oynadıklarını v.s zannediyolar heralde .. Tamam tamam siz BF oynayın , COD oynayanlardan farkı olun tamam siz daha üstünsünüz.. Hepiniz çok COOL'sunuz
çocuk kaçtane bf oyununu orjinal alıp oynadın diye sorsam sana?

On.E

19.8.2011 02:26:52

+1

Lod0ss

19.8.2011 02:13:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 Bu BF'ciler Bf oynayınca sanki daha çok bilgisayardan anladıklarını , daha iyi oynadıklarını v.s zannediyolar heralde .. Tamam tamam siz BF oynayın , COD oynayanlardan farkı olun tamam siz daha üstünsünüz.. Hepiniz çok COOL'sunuz
Sakin ol şampiyon

akcanon

19.8.2011 02:02:14

-1
Bu BF'ciler Bf oynayınca sanki daha çok bilgisayardan anladıklarını , daha iyi oynadıklarını v.s zannediyolar heralde .. Tamam tamam siz BF oynayın , COD oynayanlardan farkı olun tamam siz daha üstünsünüz.. Hepiniz çok COOL'sunuz

Dismoor

19.8.2011 00:06:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82 Adamlar MW 3 ile iyi dalga geçmişler Bir de o fuara genelde yaşı büyük olanlar gitmiştir, mw 3 oynayanlarıa genelde aileleri izin vermemiştir ondan boştur standı
Katılmamak elde değil. lobi yaş ortalaması 12 cod un.

Dark matter

18.8.2011 22:37:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

Jüriye de koklatmistir 3 5
ewt bizede koklattılar.ea den gelen talimat üzerine cod u lekelediğimiz her mesaj başına 10-30 dolar arası alıyoruz.tabiki mesajın ıcerıgıne gore degısıyor.ayrıca bat3 u ovdugumuz mesaj basınada alıyoruz.az once hesabıma baktm 300 kusur dolar kazanmısım.para olmasa valla bat3 gıbı oyuna hayatta boyle yorumlar yazmazdım.eger para kazanmak ısteyenler varsa katılım formu ıcın lınk atabılırım.

TiredWarrior

18.8.2011 22:35:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Görünen köy klavuz istemez.

Zebercet

18.8.2011 22:26:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

sen nasıl bi insansın ya cehlaet bu olsa gerek orada oyunları deneyebiliyorsun oradakiler karar veriyor çıkma ile ne alakası var

tablocu

18.8.2011 22:25:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

ya oyun çıktı mı nasıl bi anda ödül aldı anlamadım tamam hakederi var da
sen nasıl bi insansın ya cehlaet bu olsa gerek orada oyunları deneyebiliyorsun oradakiler karar veriyor çıkma ile ne alakası var

Opricnik

18.8.2011 22:24:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

ya oyun çıktı mı nasıl bi anda ödül aldı anlamadım tamam hakederi var da
Yahu orda oyunu oynamışlar.Sanki listedeki her oyun çıkan oyun

momoş

18.8.2011 22:22:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

EA reklam bütçesini konuşturmuş gibi... Baksana her alanda EA'nin oyunu var.
Jüriye de koklatmistir 3 5

M3lank0lik

18.8.2011 22:16:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=18732&rs=550x250' /></center><br/><div><br /></div><div>     Gamescom'da her sene yapıldığı gibi bu sene de, jüri tarafından en iyiler seçildi. <strong>En iyi konsol oyunu, en iyi PC oyunu, en iyi oyun gibi dallarda yarışan oyunların kazananları an itibari ile belli oldu.</strong><br /></div><div> </div><div>     İşte Gamescom fuarında, jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülen oyunların listesi;<br /></div><div> </div><div>* <strong>Gamescom'un En İyisi: </strong>Battlefield 3, Electronic Arts <br /></div><div>* <strong>En İyi Donanım: </strong>Playstation Vita, Sony<br /></div><div><strong>* En İyi Konsol Oyunu: </strong>FIFA 12, Electronic Arts</div><div><strong></strong></div><div>* <strong>En İyi PC Oyunu: </strong>Diablo III, Blizzard<br /></div><div><strong>* En İyi Mobil Oyun: </strong>Uncharted: Golden Abyss, Sony</div><div> <strong>* En İyi Online Oyun: </strong>Star Wars: The Old Republic, Electronic Arts<br /></div><div><strong>* En İyi Browser Oyunu: </strong>The Sims: Social, Electronic Arts</div><div> <strong>* En İyi Aile Oyunu: </strong>Sessame Street: Once Upon  Monster, Warner Bros.<br /></div><div> </div><div><strong>     Electronic Arts bu sene de rakip tanımamış... :)</strong><br /></div><div> </div><br/>
[/html]
ya oyun çıktı mı nasıl bi anda ödül aldı anlamadım tamam hakederi var da bi oyun tamamen piyasaya düşüpte oyuncular tarafından genel olarak oynayıp öyle karşılaştırmak gerekir bunlar palavra bitek işte oyuncunun gözüne sokuyolar ben bi oyunu kendim oynamadan karar vermem hem bana ne onlar kendi kendine karar vermiş benim itirazım oyun çıktıktan sonra yapılsın kardeşim al black ops bak bc2 bence berbat cod 6 nın yanında halt etmiş oynadım kandırmasınlar milleti kardeşim oyunu testemelli görelim ona göre karar verelim bana ne test ettilerse kendilerince

LastStand

18.8.2011 22:10:47

0
Battlefield 3 iyi güzel de inşallah optimizeyi iyi yaparlar da full ayarlarda olmasa da adam gibi oynayabiliriz.

tablocu

18.8.2011 21:59:35

0
ne gene noldu ne var ya cod ve bf tartışması başlamış gene ne gereksiz şeyler bunlar ya ikiside iyi ayrı ayrı oyunlar burada ne bf ciler cod iyi der ne codcular bf iyi der artık yorulmadınızmı bu arada susam sokağı eğlenceli olacak çoluk çocuk toplayıp oynıcam evde bekle beni elmo

Zebercet

18.8.2011 21:56:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

bc2 single harikamıydı yapma bunu :(
yıllar sonra cod dışında bir savaş oyununu bir çırpıda bitirdim ben işin detaylı kısımlarında değilim ama bu oyun bana black opsu yadırgattıysa(sıktığım yerlerin dağılmasını falan bekliyorum ) o oyun bana göre harikadır aldığım zevke bakarım yani

Oberyn

18.8.2011 21:52:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

BC2'nin single bence epic fail'di. BF3 iyi olacaktır.
bc2 single harikamıydı yapma bunu :(

Zebercet

18.8.2011 21:50:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

BC2'nin single bence epic fail'di. BF3 iyi olacaktır.
ya tabi harika bi senaryo yoktu ben sadece oynanabilirlik bölümler falan açısından dedim cevap için sağolun

Opricnik

18.8.2011 21:39:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

cidden konu açılmışken sorayım single oyuncusu olarak bf3 ün single kısmı nasıl olacak? bc2 bile harikaydı tabi bf3 ten başyapıt bekliyorum da bide size sorayım bi bilgi varmı single ile ilgili
BC2'nin single bence epic fail'di. BF3 iyi olacaktır.

On.E

18.8.2011 21:34:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Aynen hocam bende bf3 için aynısın yapıcam single ını oyna sonra delete..
Oynama bari bu kadar da olmaz kendileri de diyor Single eksik oyunda indirme bari zamanına yazık senin ki gibi bir adam Bf oynamasa olur yani..Bu oyun Multi ağırlıklıdır..

Zebercet

18.8.2011 21:31:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Her güzel şeyin bir sonu vardır nasıl zamanında moh ne kadar ünlüydü : cod çıktı moh gitti bf3 çıkacak cod gidecek gibi. BF'nin COD'u geçememesinin sebebi single olmamasıydı BF3'le single'de ekleniyor
cidden konu açılmışken sorayım single oyuncusu olarak bf3 ün single kısmı nasıl olacak? bc2 bile harikaydı tabi bf3 ten başyapıt bekliyorum da bide size sorayım bi bilgi varmı single ile ilgili

Guest-A98986428

18.8.2011 21:29:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Cod neyden geldi acaba cs diye bir oyun hatırlıyormusun.Neredeyse seninle yaşıt cs belki iyi anlaşırsın. Gerçekten merak ediyorum bc2 oynadınmı?
2002: Battlefield 1942 29 ekim 2003 call of duty

On.E

18.8.2011 21:28:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Neyse 2 msj yazdım bf fanboyları zıpladı hemen uyarı geldi galiba mesaj yazdıgıma dair :) Hepiniz cod dan geldiniz unutmayın.
BF'den gelenlerde var yani 2002'den beri BF oynayanlar var bu genelleme saçma ayrıca CoD,Bf nedir ki CS,Quake hatta Doom ile başlayanlar var bu işe FPS olarak bakarsak..CoD yapımcıları MoH ile başladı bu işe ayrıca..

Dark matter

18.8.2011 21:28:16

-1
Bf3 ün çok daha iyi olduğu bu kadar aşikar olmasına rağmen hala mw3 denen sadece para kazanmak uğruna çıkan oyunla kıyaslamayı bırakın üstün görenle tartışmak tamamiyle boş.valla activision firmasını kutluyorum.almış arkasına bebeleri 1-2 ufak değişikle oyun cıkararak tonla parayı goturuyor.mw3 benım ıcın korsan ındırılıp sıngle kısmını bıtırıp harddıskten sılmekten ıbaret olmayacaktır.korsanın multısını bıle oynamaya degmeyecektır.bf3 ıse ısterse 150 tl desınler cıktıgı gıbı alıp yıllık ıznımın kalan kısmını kullanacagım oyun olacaktır.adamlar oyun degıl bıldıgınız sanat eserı yapmıslar.mw3 e oyun dıyorsak bf3 e oyun demek hakaret olur.

Opricnik

18.8.2011 21:25:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Neyse 2 msj yazdım bf fanboyları zıpladı hemen uyarı geldi galiba mesaj yazdıgıma dair :) Hepiniz cod dan geldiniz unutmayın.
Her güzel şeyin bir sonu vardır nasıl zamanında moh ne kadar ünlüydü : cod çıktı moh gitti bf3 çıkacak cod gidecek gibi. BF'nin COD'u geçememesinin sebebi single olmamasıydı BF3'le single'de ekleniyor

1mpossible

18.8.2011 21:22:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Neyse 2 msj yazdım bf fanboyları zıpladı hemen uyarı geldi galiba mesaj yazdıgıma dair :) Hepiniz cod dan geldiniz unutmayın.
Cod neyden geldi acaba cs diye bir oyun hatırlıyormusun.Neredeyse seninle yaşıt cs belki iyi anlaşırsın. Gerçekten merak ediyorum bc2 oynadınmı?

1mpossible

18.8.2011 21:16:32

-1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Dostum sen şuna ben cod oynayamıyorum silahla bıcakla adam öldüremiyorum desen daha iyi olur sanki.
Tamam cod çok zor bir oyun. Cod un her oyununu oynadım.Kokuşmuş çorbayı ılık içmekten bıktım artık.bc2 nasıl black opsdan kat kat iyise bf3 de mw 3 den kat kat iyi olucak.Ama sen bilirsin tabi biz hiç cod oynamadıkya.

Guest-A98986428

18.8.2011 21:16:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

En azından uçaga binip adamın kafasına füze yollanmıyor.Buda insanlara çok basit geliyor.
Doğru siz balta fırlatıyodunuz değil mi

BlackTower_35

18.8.2011 21:14:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ayıptır sorması BF'de taş sopaylamı adam öldürüyoruz sanki battlefield'de silah bıçak yok
En azından uçaga binip adamın kafasına füze yollanmıyor.Buda insanlara çok basit geliyor.

Guest-A98986428

18.8.2011 21:12:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Dostum sen şuna ben cod oynayamıyorum silahla bıcakla adam öldüremiyorum desen daha iyi olur sanki.
AAAA hiç zor olur mu?

On.E

18.8.2011 21:12:02

0
Ahahaha ne konu olmuş yahu MW2 1080p Native diyen mi ararsın, 97 doğumlu sizi liseliler BF'yi daha önce kimse bilmiyordu diyen mi ararsın, satışlara göre oyun kıyaslaması yapan tipler mi ararsın her türlüsü var..Gitmeyin üstlerine Caspian Border yetti onlara şu anda onlarda etkisindeler o yüzden saçma şekilde savunuyorlar.. Oyun kalitesinde oyuncu yorumları, dergileri öne koyarım..Adam satın alınmış diyor her dergi mi satın alınmış ayrıc aöyle bir durum varsa Activision almıştır adamlar para saçıyor MW2'ye o ortalamayı tutturması en büyük şüpheli not ortalaması ama bu satın alma olayı sıkmaya başladı her çekemediğiniz yüksek not alan oyuna (Halo,BF) satın alınma Activision en fazla satışı elde ediyor o da alsın..Bu kadar adam yenilik olmadığının farkında bir Fanboylar farkında değil..Satış olayını da kimi zaman en fazla satan iyi değildir diye bazen de beğenmişler ki almışlar diye kullanıyorsunuz pes artık..BF daha köklü ve daha iyi Multiplayer'a sahiptir kaç yıldır böyleydi..CoD daracık haritada birbirine giren insanlardan oluşan Multiye sahip.. Edit:jamez'de gelip Halo'ya laf atmış ve konunun tek eksiği tamamlanmış tamamdır artık..

Opricnik

18.8.2011 21:08:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Dostum sen şuna ben cod oynayamıyorum silahla bıcakla adam öldüremiyorum desen daha iyi olur sanki.
Ayıptır sorması BF'de taş sopaylamı adam öldürüyoruz sanki battlefield'de silah bıçak yok

jamez

18.8.2011 21:08:41

0
halocular la codcular artık konuşmasın bu videodan sonra bence. devam etsinler arcade adam vurma oyunlarına

NightGuardian

18.8.2011 21:02:11

0
BF3 akmış ya

Awesome

18.8.2011 21:01:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Bizdede var bitane öyle bc2 oynayan 2 yıldır ikna etmeye çalısıyor bizi ama tüm çabaları boşuna oluyordu en sonunda o bıraktı bc2 yi evine döndü :)) Ben tekrarlıyorum bir cod oyuncusu uçak helikopter tank kullanıp füze roket atmaktan hoşlanmaz bizlerde bundan hoşlanmıyoruz ve bir oyunda SEARCH AND DESTORY modu yoksa asla o oyuna geçme olasılıgı olmaz.Sonuç olarak bf sevenide sevmeyenide saygıyla karsılıyoruz.
Off dostum oyunun en büyük eksiğini yakalamışssın helal olsun SD çok büyük eksik haklısın. Sırf bir oyun modu yüzünden bi BC2 oynamadınız. Ya ben oynamayı bilmiyorum, oyun bizim için fazla gerçekçi, COD da deli dana gibi koşup 30 sn de 9 kişi öldürmeyi seviyoruz, ordan burdan bıçakla adam öldürüyoruz, kıç kadar haritada koşa koşa veya pusarak oynayabiliyoruz, gerçekçiliğe gelemeyiz desene sen şuna.

GT_55

18.8.2011 20:52:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Bizdede var bitane öyle bc2 oynayan 2 yıldır ikna etmeye çalısıyor bizi ama tüm çabaları boşuna oluyordu en sonunda o bıraktı bc2 yi evine döndü :)) Ben tekrarlıyorum bir cod oyuncusu uçak helikopter tank kullanıp füze roket atmaktan hoşlanmaz bizlerde bundan hoşlanmıyoruz ve bir oyunda SEARCH AND DESTORY modu yoksa asla o oyuna geçme olasılıgı olmaz.Sonuç olarak bf sevenide sevmeyenide saygıyla karsılıyoruz.
Stockholm sendromuna yakalanmışsın.

veterangamer

18.8.2011 20:17:43

0
Benim merak ettigim Battlefield 3 gamescom trailer indaki goruntunun nekadarini ps3 te aliriz?

W.White

18.8.2011 19:56:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Bizdede var bitane öyle bc2 oynayan 2 yıldır ikna etmeye çalısıyor bizi ama tüm çabaları boşuna oluyordu en sonunda o bıraktı bc2 yi evine döndü :)) Ben tekrarlıyorum bir cod oyuncusu uçak helikopter tank kullanıp füze roket atmaktan hoşlanmaz bizlerde bundan hoşlanmıyoruz ve bir oyunda SEARCH AND DESTORY modu yoksa asla o oyuna geçme olasılıgı olmaz.Sonuç olarak bf sevenide sevmeyenide saygıyla karsılıyoruz.
Hocam ben Cod'u da seviyorum.Ama bu yıl hem Bf gözüme daha iyi gözüktü hem de Cod'un çok yenilik yapmadan oyunları ısıtıp ısıtıp önümüze sunmasından rahatsız oldum ve değişiklik yapmak istiyorum.

ZacDoUrden

18.8.2011 19:54:35

0
Caspian videosunu göster.İkna olurlar.Olmuyorlarsa oyun zevklerinden şüphe et.

beck23

18.8.2011 19:50:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: W.White Bu oyunu almak farz da arkadaşları ikna edemiyorum.Yıllardır tabii COD oynayınca birden fikirlerini değiştirmek zor oluyor.Arkadaşlarıma Battlefield sevgisi aşılamam için ne yapmam lazım yardım edin arkadaşlar .
Battlefield 3'e ait bir kaç oyun içi video göster, eğer hala fikirleri değişmiyorsa zaten zorlama oynamasınlar herkez için daha hayırlı olur.

W.White

18.8.2011 19:46:19

0
Bu oyunu almak farz da arkadaşları ikna edemiyorum.Yıllardır tabii COD oynayınca birden fikirlerini değiştirmek zor oluyor.Arkadaşlarıma Battlefield sevgisi aşılamam için ne yapmam lazım yardım edin arkadaşlar .

Guest-A98986428

18.8.2011 19:33:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması 3 gün öncesine kadar cod serisinin oyunlarını defalarca bitirmiş birisi oalrak ilk kez bi bf oyunu olan bc2 yi kurdum ve yıllarca aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymuşlar önümüze onu gördüm silah modellemeride iyi olsaymış mükemmel olurmuş ama şu haliylede süper oyun(single oynuyorum) bf 3 ü büyük merakla bekliyorum mw3 üde konunun devamlılığı açısından bitiricem
gerçekleri gören bir arkadaş daha. geçen call of duty 3 gördüm arkadaşımda bu kadar mı olur.aynı aynı.eğer mw3 alıcaksanız boşuna para vermeye gerek yok.cod 3 alın nasılsa aynı daha ucuza gelir

Zebercet

18.8.2011 19:30:26

0
3 gün öncesine kadar cod serisinin oyunlarını defalarca bitirmiş birisi oalrak ilk kez bi bf oyunu olan bc2 yi kurdum ve yıllarca aynı oyunu ısıtıp ısıtıp koymuşlar önümüze onu gördüm silah modellemeride iyi olsaymış mükemmel olurmuş ama şu haliylede süper oyun(single oynuyorum) bf 3 ü büyük merakla bekliyorum mw3 üde konunun devamlılığı açısından bitiricem

hiosejirou

18.8.2011 19:25:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

hemen de gizlemiş doğumunu Bir de diyor zamanında kimse bilmiyordu ulan sen o zamanında dediğin zaman daha doğmamıştın
Aynen hemen gizledi,hem liseli ergenler der kendisi milenyum çocugu neredeyse

.:SyLaR:.

18.8.2011 18:20:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Demek bu sene kendini böyle avutacaksın. Ölçüt oyuna dergilerin verdiği puanlar,aldığı ödüller,oyuncuların puanları ve oyunun satışları da bir etken ama sizin gözünüzde herşey satış demek sanıyorum.
Tek özelligi satış olan bir oyunu başka türlü nasıl savunacaklar ki ?

turboctopus

18.8.2011 18:18:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

peki ölçüt nedir parayla alınan dergi puanları mı?
Demek bu sene kendini böyle avutacaksın. Ölçüt oyuna dergilerin verdiği puanlar,aldığı ödüller,oyuncuların puanları ve oyunun satışları da bir etken ama sizin gözünüzde herşey satış demek sanıyorum.

CanAkyüz

18.8.2011 18:13:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

gamescom = çıkmamış oyunları sergileme şeysi
Yanına Alet'ler Diyede ekleyebiliriz Örn:Ps Vita

.:SyLaR:.

18.8.2011 18:06:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

sürekli velet-bebe-ergen gibi saçma sapan laflar kullanıyorsun kelime bilgin çok kısıtlı sanırım,ondan dolayı.
O kadar yazı yazdım verdigi cevaba bak hem gerçekleri duymak neden zorunuza gidiyorki yazdıgınız mesajlardan ne oldugunuzu herkez gördü seninde blacktowerında başka ne diye hitap etmemizi bekliyordun ? @Glomental Bırak şunları eger cod az satan bir oyun olsaydı 180 derece dönerlerdi satışın s sini almazlardı agızlarına grafik,oynanış,multiplayer,ses ne varsa eziliyor mw3 hiçbirini katamıyorlar ellerinde ne kalıyor satış ordan cevap verebiliyorlar bi tek yazık.

Oberyn

18.8.2011 18:05:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental Alan Wake az sattı.E o zaman Alan Wake kötü bir oyun mu?Satış rakamları herşey demek değil.
peki ölçüt nedir parayla alınan dergi puanları mı?

ZacDoUrden

18.8.2011 18:00:42

0
Alan Wake az sattı.E o zaman Alan Wake kötü bir oyun mu?Satış rakamları herşey demek değil.

Oberyn

18.8.2011 17:46:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Sen ne içtin kardeşim yoksa ayık kafayla bu mesajı yazıcak birini tanımıyorum o senin gördügün ve levelı düşük beyninle idark ettigin 1080p native yani asıl çözünürlük degildir upscaledir mw2 oyunun asıl çözünürlügü 600p dir ve bu senin tvn ne söylerse söylesin degişmiyecek ne insanlar var ya şu forumda hadi beni boşver koskoca oyun siteleri yalan söylüyor bi sen dogrusunu biliyorsun işimiz gücümüz yok şurda bebelerle ugraşıyoruz yaz bitsede kurtulsak.
sürekli velet-bebe-ergen gibi saçma sapan laflar kullanıyorsun kelime bilgin çok kısıtlı sanırım,ondan dolayı.

Babblebabble

18.8.2011 17:33:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Müzik istiyorsan git dans oyunu oyna yada dj hero falan. Her silahtan aynı ses çıkan bir oyunun seslerinin bc 2 den daha iyi olduğunu mu söylüyorsun. Buda Bc 2 Buda war tape modu
Ya o thompson değilmi? BC2'de thompson varmıydıki? Ben hiç görmedim.

Zmpprz

18.8.2011 17:29:44

0
ben normalde CoD'cuyumdur ama bu sene BF'yi tercıh edecegm. Ya da ıkısınıde

1mpossible

18.8.2011 17:23:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Hey Allahım 1234134214.kez söylüyorum sana satış rakamı oyunun başarısını gösterir 500bin satan oyun dandiktir.20milyon satan efsane . Bi oyun 20 milyon kişi almışsa 20 mılyon kişi beğenmiş almış.10mılyon satmışsa 10mılyon kişi beğenmiş almış . Müzikleriylemi dedi tamam ben gidiyorum.Codu sessiz oynadın galiba
Müzik istiyorsan git dans oyunu oyna yada dj hero falan. Her silahtan aynı ses çıkan bir oyunun seslerinin bc 2 den daha iyi olduğunu mu söylüyorsun. Buda Bc 2 Buda war tape modu

turboctopus

18.8.2011 17:20:15

0
Bu oyun cs gibi efsane olacak bence

Project Scorpio

18.8.2011 17:09:13

0
Herkesin BF tarafında olması guzel aferım beyler dogru yoldasınız boyle devam;)

Guest-A98986428

18.8.2011 17:06:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Mw3 ? Off süper ya helal olsun mw3 survival mod Videoyu birdaha izledim şimdi sabırsızlıgım birdaha arttı.

.:SyLaR:.

18.8.2011 16:27:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto BF3 Yıkılabilir çevre özelliği Geniş silah seçeneği Muhteşem grafikler Helikopter kullanımı Zırhlı Araba kullanımı Mini Arabalar Jet Uçağı-Its f..king crazy MW3 ?
Mw3 ? Off süper ya helal olsun mw3 survival mod Videoyu birdaha izledim şimdi sabırsızlıgım birdaha arttı.

htfb97

18.8.2011 16:16:48

0
Hakeder

ProgreSsive aTTacK

18.8.2011 16:16:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out Şu ana kadar tüm COD oyunlarını CD-KEY olarak almış biri olarak yazayım. Adamlar MW1'den beri skin değiştirip değiştirip yeni oyun diyerek satıyor ve bunu BF3 ile kıyaslıyorsunuz. COD oyunsa bu nedir?
Video harikaymış.

2K

18.8.2011 16:16:06

0
İlk başta bende BF3 karşısında MW3'ü çok küçümsedim fakat sonra videoları izleyince Activision biz BF3 gibi ses getirecek grafikler yapmadık oynanışa yüklenelim demiş resmen benim için ne MW3 ne BF3 önde ikisini de alıp oynayacağım hangi firma kazanır bu rekabeti bilmem ama kazanan biz oyuncular olacağımız kesin.

ala

18.8.2011 16:11:53

0
EA n'apmış öyle.

Guest-A98986428

18.8.2011 16:06:04

-1
BF3 Yıkılabilir çevre özelliği Geniş silah seçeneği Muhteşem grafikler Helikopter kullanımı Zırhlı Araba kullanımı Mini Arabalar Jet Uçağı-Its f..king crazy MW3 ?

Nintendo.

18.8.2011 15:47:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 La bi gidin sonradan görme Liseli ergenler sizi.Zamanında kimse BF bilmiyodu.Herkes buradaki 1 kaç kişiden duydu.Sonra herkeste bi Cool'luk başladı.Sanki BF3 oynayınca daha Profosyonel oluyorsunuz.. MW3 akar
Haha şimdi kimse CoD'u övmesin işte,sonra çocuklar CoD oynuyor diyince kızarlar Yolda da gördüm küçücük çocuklar Black Ops oynamış öyle bir anlatıyor ki Edit:MW3'ün MW1'den pek farkı yok.Her sene de değil,8 ayda bir aynı oyunu makyajlayıp sunuyorlar.

melkor23

18.8.2011 15:33:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out Şu ana kadar tüm COD oyunlarını CD-KEY olarak almış biri olarak yazayım. Adamlar MW1'den beri skin değiştirip değiştirip yeni oyun diyerek satıyor ve bunu BF3 ile kıyaslıyorsunuz. COD oyunsa bu nedir?
Battlefield'in zaten mp olarak köklü ve iyi bir geçmişi var. Dolayısıyla bu oyunun mp konusunda en iyi olmasını beklemek zaten normal olan bir tavır diye düşünüyorum. Ama aynı şekilde de COD'da single konusunda Battlefield'dan daha iyi bir geçmişe sahip, pek beğenilmeyen MW2 bile, BC2'den single konusunda çok çok daha iyidi, ki BC1'in single bölümünü dikkate dahi almıyorum. Eğer B3, single konusunda da MW3'e kafa tutarsa işte o zaman COD ile karşılaştırılmaz ama ben, her ne kadar COD görsel olarak geride kalmış ve hala kütük gibi animasyonlara sahip olsa da, single konusunda B3'e oranla çok daha sinematik ve çekici durduğunu düşünüyorum.

Hound Dog

18.8.2011 15:29:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Sen annenin karnından 19 yaşında mı çıktın ?
hemen de gizlemiş doğumunu Bir de diyor zamanında kimse bilmiyordu ulan sen o zamanında dediğin zaman daha doğmamıştın

No Way Out

18.8.2011 15:24:49

-1
Şu ana kadar tüm COD oyunlarını CD-KEY olarak almış biri olarak yazayım. Adamlar MW1'den beri skin değiştirip değiştirip yeni oyun diyerek satıyor ve bunu BF3 ile kıyaslıyorsunuz. COD oyunsa bu nedir?

HeavyBlitz

18.8.2011 15:22:20

+2
Yine çoluk çocukların yorumları havada uçuşuyor.Battlefieldin Call of Dutyden önce varolduğundan haberi olmayan, Battlefield oyunlarını Bad Company1 ve 2den ibaret sanan battlefield 1942,battlefield 2 ve battlefield 2142 oynamayı bırak daha duymamış olanlar sallayıp duruyor ortaya Bir de Mw2nin fullHD olduğunu sananlar var.Ben de diyorum ki 600p veriyorlar size işte hem de 60FPS olduğu için grafik Battlefield3ten de iyi süper yav Mw rulz

marfoglu

18.8.2011 15:04:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Bak öğreteyim sana.Ps3'de ki cod 640p'den upscale yapılıp 1080p'ye çekliyor.Yani gerçek 1080p değil.Gerçek olması için native 1080p olması lazım.Eğer upscale nedir bilmiyorsan google'a upscale yaz öğren..
+1

GT_55

18.8.2011 14:59:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 640p mi :)) Mw2 kutusunu eline al arkasını çevir bak orda ne yazıyor.Sonrada full hd bir tv ye tak bak bakalım ne yazıyor.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Bak öğreteyim sana.Ps3'de ki cod 640p'den upscale yapılıp 1080p'ye çekliyor.Yani gerçek 1080p değil.Gerçek olması için native 1080p olması lazım.Eğer upscale nedir bilmiyorsan google'a upscale yaz öğren..

veto1214

18.8.2011 14:58:02

+1
Hak ediyo BF Den bahsediyoz MP Akar MW3 Vız gelir viz geçer

akcanon

18.8.2011 14:58:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Doğum Günü: 21 Mayıs 1997 Ulan bu yıllarda da doğuluyor demek
Sen annenin karnından 19 yaşında mı çıktın ?

Bluepower

18.8.2011 14:51:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Ah be dostum hergun 5 saat oynadigım oyunu bana ogretiyosun ya helal olsun sana.Benim tv yalan soyluyor yanı oyunu açtgmda sol üst köşede bu oyun 1080p dir diye ibare boşa cıkıyor yani oylemi :)
Vah vah ne ilginç ps3 versiyonu 640p olan red dead redemption dada benim led tv 1080p diyor ne yapacağız şimdi?

FrE3d0m

18.8.2011 14:29:34

0
İki oyunuda sever, oynarım. Nedir bu BF daha iyi CoD daha iyi ikisininde belli bir kitlesi var size ne BF fanında CoD fanından isteyen istediğini oyunu beğenir, alır oynar.

marfoglu

18.8.2011 14:29:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

@marfoglu avatarını türk bayragı yap öyle gel.
Londrada yasadigimdan oyle koydum obur bayraklar olarak yok bulutlu olsa onu koyardim.

.:SyLaR:.

18.8.2011 14:28:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Pc'ye 1080p olarak geliyor? bu arada mw2 bf3'ten daha iyi grafikli olacak demek.Bundan sonra seni ciddiye alan olur mu bilmem
Yalan söylüyor zaten mw2 konsollarda 640p dir açın bakın adam cevap veremedi yalana başladı.

Babblebabble

18.8.2011 14:26:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

BlackTower_35

18.8.2011 14:26:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Gec bile kalmissin ciddiye almamak icin. Ben coktan biraktim bahseddigimiz kisiyi ciddiye almayi.
@marfoglu avatarını türk bayragı yap öyle gel.

BlackTower_35

18.8.2011 14:24:15

0
Pc de iyi olacak bf konsolda degil.

marfoglu

18.8.2011 14:23:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Pc'ye 1080p olarak geliyor? bu arada mw2 bf3'ten daha iyi grafikli olacak demek.Bundan sonra seni ciddiye alan olur mu bilmem
Gec bile kalmissin ciddiye almamak icin. Ben coktan biraktim bahseddigimiz kisiyi ciddiye almayi.

ZacDoUrden

18.8.2011 14:19:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Hocam senin o mw2 dedigin oyun şuan bile dünyada en çok online oynanan oyun durumunda.Ve o mw2 oyunu 1080p yani full hd destekliyor ondaki grafik bf3 de olmayacak çünkü bf3 720 p olarak geliyor.Ayrıca yeniliklerinde hepsini saymışsın daha ne olsun ki.
Pc'ye 1080p olarak geliyor? bu arada mw2 bf3'ten daha iyi grafikli olacak demek.Bundan sonra seni ciddiye alan olur mu bilmem

BlackTower_35

18.8.2011 14:15:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Awesome Ben de COD 1'den beri COD oynuyorum hatta ilk demosu çıktığında aynı bölümü 30 defa oynamıştım. Tüm COD oyunlarınıda defalarca oynadım. Battlefield oyunlarınıda oynadım. Ama kabul edin artık COD arcade ve çocuk oyunu artık. MW3'ünde MW2 den grafik, fizik vs. olarak hiçbir farkı yok. Sadece senaryo değişti, müzikler değişti, daha fazla silah, daha fazla ekipman, bazı perkler çıktı, bi oyun modu üzerinde çok çalışıyorlar, multiplayerıda daha dengeli yapacaklar o kadar. Bir de Battlefield 3'ün yeniliklerine bakın ve aşın artık bunları. Bi sürü sağlam videosu yayınlandı halen MW3 daha iyi, daha çok satıyor o yüzden en iyisi diyiyorsanız sizde ciddi sorunlar var.
Hocam senin o mw2 dedigin oyun şuan bile dünyada en çok online oynanan oyun durumunda.Ve o mw2 oyunu 1080p yani full hd destekliyor ondaki grafik bf3 de olmayacak çünkü bf3 720 p olarak geliyor.Ayrıca yeniliklerinde hepsini saymışsın daha ne olsun ki.

GT_55

18.8.2011 14:14:46

0

Project Scorpio

18.8.2011 14:11:26

+2
Satısı daha ıyı olan oyun daha ıyıdır dıyen ılkokul mezunlarına hee deyıp gecın beyler.

Awesome

18.8.2011 14:08:39

+1
Ben de COD 1'den beri COD oynuyorum hatta ilk demosu çıktığında aynı bölümü 30 defa oynamıştım. Tüm COD oyunlarınıda defalarca oynadım. Battlefield oyunlarınıda oynadım. Ama kabul edin artık COD arcade ve çocuk oyunu artık. MW3'ünde MW2 den grafik, fizik vs. olarak hiçbir farkı yok. Sadece senaryo değişti, müzikler değişti, daha fazla silah, daha fazla ekipman, bazı perkler çıktı, bi oyun modu üzerinde çok çalışıyorlar, multiplayerıda daha dengeli yapacaklar o kadar. Bir de Battlefield 3'ün yeniliklerine bakın ve aşın artık bunları. Bi sürü sağlam videosu yayınlandı halen MW3 daha iyi, daha çok satıyor o yüzden en iyisi diyiyorsanız sizde ciddi sorunlar var.

BlackTower_35

18.8.2011 14:00:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Sen daha komiksin..
Senden dahada komigide yoktur burada.

GT_55

18.8.2011 13:56:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Çok komiksin..
Sen daha komiksin..

BlackTower_35

18.8.2011 13:42:16

0
blacktower1981. Arkadaslar gidin oynayın bf nizi ama kalkıp burada mw ye çamur atarsanız karşılıgıda gelir bunu unutmayın.Herkes herkesin rengine ve zevkine saygı duymalıdır ben cod 1 den buyana oynuyorum bu oyunu ve bu böylede devam edecek sizlerde bf nizle mutlumusunuz ozaman sorun yok demektir fakat bu çocukça çamur atma hevesinden vazgeçin.

Oberyn

18.8.2011 12:45:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Verdiğin örnekler o kadar saçma ki Diyorsun avatarın oyununda bile daha çok senaryo var. Avatar zaten senaryosu hazır bir film değil mi ? Örnek verdikce batıyorsun ben sana açık bir örnek verdim HOMEFRONT sen konuyu değiştirdin demekki neymiş herşey satış rakamı değil
avatar last airbender ? Homefront satış örneği diyosun? 1.600bin satmış oyun bende sandım 5milyonluk oyun örneği verceksin.

Archangel™

18.8.2011 12:41:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Ses yoktu şimdi ondan başka birşey karşılaştır oldu.Elimizde çıkmış 2 oyun var ve bunların devam oyunu olcak tabi karşılaştırırım. Gitsinler oyuna senaryo koysunlar avatar'ın oyununda bile daha çok senaryo var.Xbox360da en çok sıkılarak bitirdiğim oyun terminatorde bile bu kadar sıkılmadım
Verdiğin örnekler o kadar saçma ki Diyorsun avatarın oyununda bile daha çok senaryo var. Avatar zaten senaryosu hazır bir film değil mi ? Örnek verdikce batıyorsun ben sana açık bir örnek verdim HOMEFRONT sen konuyu değiştirdin demekki neymiş herşey satış rakamı değil

.:SyLaR:.

18.8.2011 12:36:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Ses yoktu şimdi ondan başka birşey karşılaştır oldu.Elimizde çıkmış 2 oyun var ve bunların devam oyunu olcak tabi karşılaştırırım. Gitsinler oyuna senaryo koysunlar avatar'ın oyununda bile daha çok senaryo var.Xbox360da en çok sıkılarak bitirdiğim oyun terminatorde bile bu kadar sıkılmadım
Mw2-bc2 karşılaştırırsın tabi çünkü mw3 de hiç bir yenilik yok ama bf3 aldı başını gitti o yüzden bu eskiye dönme çabası. @Awesome Bunlar gibilerin yorumları sayesinde cod'un ergen oyunu oldugu iyice kanıtlanmış oluyor yazdıklarına bak.Doom,quake,half life dururken 6-12 yaş ergen oyunu efsane yaptılar.

Awesome

18.8.2011 12:36:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35 Hey Allahım 1234134214.kez söylüyorum sana satış rakamı oyunun başarısını gösterir 500bin satan oyun dandiktir.20milyon satan efsane . Bi oyun 20 milyon kişi almışsa 20 mılyon kişi beğenmiş almış.10mılyon satmışsa 10mılyon kişi beğenmiş almış . Müzikleriylemi dedi tamam ben gidiyorum.Codu sessiz oynadın galiba
Hayatımda gördüğüm en saçma yorum. Ne demek 20 milyon tane sattıysa efsane? MW alanların %50 si 7-16 yaş arasında farkındasın değil mi? Bu herifler mi efsane yapıyor oyunu? Sırf arcade olduğu için, abuk sabuk perkler ve killstreakler olduğu için oynuyorlar. Sen de bunlardan birisin sanırım.

Oberyn

18.8.2011 12:35:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™ Anca trailer müziği zaten oyunun kendisinde bişey yok MW3 trailer müziği iyimiymiş şimdi Hans Zimmer tamam çok ünlü biri olabilir fakat bildiğin Inception müziğini almış biraz değiştirmiş al sana trailer müziği BF3 veya daha önceki BF oyunlarının efsane ana tema müziğini bilmezsin tabi Müziklerden başka bişey bul bakalım , ses deme seslerin gerçekle alakası bile yok silah sesleri oyuncak silah gibi BF ise sanki Dolby Digital ile çalışıyor Şimdide MW2 ile BC2 yi karşılaştırmaya başladı cod fanboyları işte kaçıcak delik arıyorlar BF3le karşılaştıramadılar oyunu
Ses yoktu şimdi ondan başka birşey karşılaştır oldu.Elimizde çıkmış 2 oyun var ve bunların devam oyunu olcak tabi karşılaştırırım. Gitsinler oyuna senaryo koysunlar avatar'ın oyununda bile daha çok senaryo var.Xbox360da en çok sıkılarak bitirdiğim oyun terminatorde bile bu kadar sıkılmadım

.:SyLaR:.

18.8.2011 12:33:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

trailer müziği Mw2 oyna gel ondan sonra konuş bad company müzikleriyle mw nin müziklerini karşılaştıranın kulağında problem vardır Not: bad company grafikleri iyi oyun diye yapımcının cebine para mı giriyo yapımcı parasına bakar.
Tek diyebildiginiz satış rakamı magdem ben ergenim o zaman tezimi çürütecek birşey ortaya koyun mw2 ile mw3 arasında grafik ve oynanış olarak gelişme olan 1 tane video göster.Çok komiksiniz sizin şu yorumlarınızı gördükçe günüm neşeyle geçiyor cevap veremeyince klasik fanboy yorumları(ergen,velet,çocuk vb.) magdem öyle dediklerimin aksini kanıtlayabilirmisin ? HAYIR o zaman sus. Adam sana homefront örnegi vermiş konuyu degiştirmeye kalkma müziklerle adamın yorumuna cevap ver.Tabi veremezsin ne diyeceksin ki bu bahaneler geçti artık satış rakamı,fps başka diyecek birşeyiniz yok çünkü haksızsınız.Acti. sizi nasıl kazıklasamda paraları çeksem diye bakıyor siz ergenlerde ölümüne savunun. Bu arada battlefield 1942 ana müzigi şu ana kadar çıkmış en iyi oyun müziklerindendir asıl sen onu dinle öyle gel.

Archangel™

18.8.2011 12:31:27

+1
[:D][:D][:D][:D] Anca trailer müziği zaten oyunun kendisinde bişey yok MW3 trailer müziği iyimiymiş şimdi Hans Zimmer tamam çok ünlü biri olabilir fakat bildiğin Inception müziğini almış biraz değiştirmiş al sana trailer müziği BF3 veya daha önceki BF oyunlarının efsane ana tema müziğini bilmezsin tabi Müziklerden başka bişey bul bakalım , ses deme seslerin gerçekle alakası bile yok silah sesleri oyuncak silah gibi BF ise sanki Dolby Digital ile çalışıyor Şimdide MW2 ile BC2 yi karşılaştırmaya başladı cod fanboyları işte kaçıcak delik arıyorlar BF3le karşılaştıramadılar oyunu

Oberyn

18.8.2011 12:27:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Tabi satış rakamları başarıyı gösterir o yüzden Homefront çok sattı ama sonucunda oyunu yapan firma kapandı Anca kendinizi kandırırsınız satış rakamları başarıyı gösterir diye bf çok satmasın zaten cod çocukları gelicek oyuna ordada noobluk yaparlar Müziklermiş , BF3'ün trailerlarınıda sen sesi kapatıp izliyorsun galiba yada hiç izlemiyorsun tabi
trailer müziği Mw2 oyna gel ondan sonra konuş bad company müzikleriyle mw nin müziklerini karşılaştıranın kulağında problem vardır Not: bad company grafikleri iyi oyun diye yapımcının cebine para mı giriyo yapımcı parasına bakar.

Archangel™

18.8.2011 12:25:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Hey Allahım 1234134214.kez söylüyorum sana satış rakamı oyunun başarısını gösterir 500bin satan oyun dandiktir.20milyon satan efsane . Bi oyun 20 milyon kişi almışsa 20 mılyon kişi beğenmiş almış.10mılyon satmışsa 10mılyon kişi beğenmiş almış . Müzikleriylemi dedi tamam ben gidiyorum.Codu sessiz oynadın galiba
Tabi satış rakamları başarıyı gösterir o yüzden Homefront çok sattı ama sonucunda oyunu yapan firma kapandı Anca kendinizi kandırırsınız satış rakamları başarıyı gösterir diye bf çok satmasın zaten cod çocukları gelicek oyuna ordada noobluk yaparlar Müziklermiş , BF3'ün trailerlarınıda sen sesi kapatıp izliyorsun galiba yada hiç izlemiyorsun tabi

.:SyLaR:.

18.8.2011 12:23:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

Sana demiyorumsenin alıntı yaptığına diyorum
Kusura bakma bana diyorsun sandım yazdıklarım diger fanboylara gitsin o zaman hepsi aynı şeyleri yazıp duruyor zaten.

Hound Dog

18.8.2011 12:21:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Ne varmış imzamda avatarımda ? Magdem ergenim neden cevap veremiyorsunuz ? ikinizde rezil olduguz tek diyebildiginiz satış rakamı magdem ben ergenim o zaman tezimi çürütecek birşey ortaya koyun mw2 ile mw3 arasında grafik ve oynanış olarak gelişme olan 1 tane video gösterin.Çok komiksiniz sizin şu yorumlarınızı gördükçe günüm neşeyle geçiyor cevap veremeyince klasik fanboy yorumları(ergen,velet,çocuk vb.) magdem öyle dediklerimin aksini kanıtlayabilirmisin ? HAYIR o zaman boş boş mesaj atıp birilerinin yalakalıgını yapma. @biohard35 Neyiyle alıcak ? grafigiyle mi ? oynanışıyla mı ? müzikleriyle mi ? senaryosundan başka neyi var mw2 den farklı ?
Sana demiyorumsenin alıntı yaptığına diyorum

Oberyn

18.8.2011 12:20:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Ne varmış imzamda avatarımda ? Magdem ergenim neden cevap veremiyorsunuz ? ikinizde rezil olduguz tek diyebildiginiz satış rakamı magdem ben ergenim o zaman tezimi çürütecek birşey ortaya koyun mw2 ile mw3 arasında grafik ve oynanış olarak gelişme olan 1 tane video gösterin.Çok komiksiniz sizin şu yorumlarınızı gördükçe günüm neşeyle geçiyor cevap veremeyince klasik fanboy yorumları(ergen,velet,çocuk vb.) magdem öyle dediklerimin aksini kanıtlayabilirmisin ? HAYIR o zaman boş boş mesaj atıp birilerinin yalakalıgını yapma. @biohard35 Neyiyle alıcak ? grafigiyle mi ? oynanışıyla mı ? müzikleriyle mi ? senaryosundan başka neyi var mw2 den farklı ?
Hey Allahım 1234134214.kez söylüyorum sana satış rakamı oyunun başarısını gösterir 500bin satan oyun dandiktir.20milyon satan efsane . Bi oyun 20 milyon kişi almışsa 20 mılyon kişi beğenmiş almış.10mılyon satmışsa 10mılyon kişi beğenmiş almış . Müzikleriylemi dedi tamam ben gidiyorum.Codu sessiz oynadın galiba

.:SyLaR:.

18.8.2011 12:19:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

Adam ergen görmüyormusun imzasına avatarına falan bak boşpu boşuna yorum atıyorsun bi de
Amerikan ergenleri alıyor yetmiyor bide Türk ergenleri çıktı başımıza. @biohard35 Neyiyle alıcak ? grafigiyle mi ? oynanışıyla mı ? müzikleriyle mi ? senaryosundan başka neyi var mw2 den farklı ?

Oberyn

18.8.2011 12:19:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K BF3'ün çıkmadan aldığı 53. ödül falan oldu galiba.
cıkmadan toplayabildiği kadar toplasın mw3 çıkınca bırakmıcak zaten

2K

18.8.2011 12:13:00

0
BF3'ün çıkmadan aldığı 53. ödül falan oldu galiba.

Hound Dog

18.8.2011 12:10:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Hala satış diyor ya çok gülüyorum size fanboylar Daha kaç kere yazıcam mario en çok satan oyun magdem gidin onu oynayın neden cod oynuyorsunuz ? bu 1 Çok satan her oyun kaliteli degildir ve az satan her oyun kalitesiz degildir Şunu diye diye dilimizde tüy bitti hala satış matış sizin bu haberden sonra konuşmaya hakkınız yok bf3 e3de de gamescomda da bütün ödülleri topladı mw3 ne aldı boboyu. bak bobo
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Adam ergen görmüyormusun imzasına avatarına falan bak boşpu boşuna yorum atıyorsun bi de

gamer-x

18.8.2011 12:06:01

0
yeter be yeter artık mw3 de btf3 alın oynayın işte bu ne saçmalık

RickGrimes

18.8.2011 12:02:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu Hakediyor.
+1

.:SyLaR:.

18.8.2011 12:00:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: babx Yani originsiz de oynanabiliyormuymuş.Tmm..
Hayır nerden çıkardın orjinsiz oynanmıyor cs-steam gibi

babx

18.8.2011 11:47:01

0
Birşey daha sorcam.Tom Clancy's:Ghost Recon Future Soldier PC 'ye de çıkacak mı? Her yerde farklı yazıyor.Sadece PS3 ve X360'a çıkacak yazıyor???

Archangel™

18.8.2011 11:45:03

0
Cod fanboylarının kendini savunma yöntemleri ; Satış rakamları , origin , cod efsane vb vb O çok sevdiğiniz steam dün MW3'ü herkes aldı olarak gösteriyordu arkadaşlarda ve 69 kişide bu oyunu önerdi diyordu benim 69 arkadaşım yok steamde Bug dediler ama böyle bir bug sadece MW3'de ve o gün steam store sayfasının tamamını kaplayan bir oyunda olmasıda ilginçtir

babx

18.8.2011 11:41:53

0
Yani originsiz de oynanabiliyormuymuş.Tmm..

.:SyLaR:.

18.8.2011 11:39:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: babx Battlefield:3 oynayabilmek için origin'e mi ihtiyaç varmış? Yoksa oynanamıyormuş.Google'dan ''Battlefield:3 için origin şartı'' yazın bakın,cevaplarınızı bekliyorum...
Birşey farketmez ki cod elite,steam vb. gibi birşey origin de.

babx

18.8.2011 11:34:35

0
Battlefield:3 oynayabilmek için origin'e mi ihtiyaç varmış? Yoksa oynanamıyormuş.Google'dan ''Battlefield:3 için origin şartı'' yazın bakın,cevaplarınızı bekliyorum...

Awesome

18.8.2011 11:23:14

0
[quote]Orijinalden alıntı: blacktower35 Cocuk işte yapacağı yazacagı yorum bukadardan yukarı cıkmaz. [/quote] Tamam, sen Battlefield'ı beceremiyorsun, COD oynamak daha kolay geliyor ve savunabileceğin tek konu satışlar. Al şu iki oyunu kıyasla bakalım MW3 nerede daha iyi hani göster videolardan bir şey de bizde görelim madem çok olgun bir insansın. [quote]Orijinalden alıntı: Erbaa82 Arkadaşlar o fuara genelde yetişkinler gitmiştir, onun için BF 3'te çok sıra olmuştur, MW takipçilerine büyük ihtimal aileleri izin vermemiştir ama satışlarda veliler büyük rol oynayacak [/quote]

.:SyLaR:.

18.8.2011 10:49:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35 Cocuk işte yapacağı yazacagı yorum bukadardan yukarı cıkmaz.
Tamam. @Erbaa82

Opricnik

18.8.2011 10:00:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82 Arkadaşlar o fuara genelde yetişkinler gitmiştir, onun için BF 3'te çok sıra olmuştur, MW takipçilerine büyük ihtimal aileleri izin vermemiştir ama satışlarda veliler büyük rol oynayacak
ahahahahaha

Erbaa82

18.8.2011 09:58:04

+2
Arkadaşlar o fuara genelde yetişkinler gitmiştir, onun için BF 3'te çok sıra olmuştur, MW takipçilerine büyük ihtimal aileleri izin vermemiştir ama satışlarda veliler büyük rol oynayacak

BlackTower_35

18.8.2011 09:49:43

-4
Cocuk işte yapacağı yazacagı yorum bukadardan yukarı cıkmaz.

.:SyLaR:.

18.8.2011 09:45:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Oyunlar bi çıksın satıslarda görücez kimin ölü taktigi yaptıgını.
Hala satış diyor ya çok gülüyorum size fanboylar Daha kaç kere yazıcam mario en çok satan oyun magdem gidin onu oynayın neden cod oynuyorsunuz ? bu 1 Çok satan her oyun kaliteli degildir ve az satan her oyun kalitesiz degildir Şunu diye diye dilimizde tüy bitti hala satış matış sizin bu haberden sonra konuşmaya hakkınız yok bf3 e3de de gamescomda da bütün ödülleri topladı mw3 ne aldı boboyu. bak bobo
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BlackTower_35

18.8.2011 09:38:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Bu haberden sonra activision yetkililerinin fuarda ölü taklidi yaptıgı ögrenildi. >->o
Oyunlar bi çıksın satıslarda görücez kimin ölü taktigi yaptıgını.

.:SyLaR:.

18.8.2011 09:34:41

0
Bu haberden sonra activision yetkililerinin fuarda ölü taklidi yaptıgı ögrenildi. >->o

BlackTower_35

18.8.2011 09:18:02

-8
quote:

Orijinalden alıntı: bonser24 Battlefield 3 cidden feci geliyor arkadaşlar.anlamadığım mw3 ü bf3 ün yanında hala konuşanlar var.mw3 anca single da bf3 le yarışabilir veya azda olsa geçebilir.multide açık farkla bf3 ezer geçer.
Çok komiksin..

Dark matter

18.8.2011 09:07:54

-1
Battlefield 3 cidden feci geliyor arkadaşlar.anlamadığım mw3 ü bf3 ün yanında hala konuşanlar var.mw3 anca single da bf3 le yarışabilir veya azda olsa geçebilir.multide açık farkla bf3 ezer geçer.

sniper23

18.8.2011 08:43:30

0
diablo tanıtımı ne zaman beyler gamescomda

Erbaa82

18.8.2011 03:51:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Millete diyor liseli ergenler diye birde. Ayrıca bf serisi cod serisinden daha önce çıktı.Ortaokullu seni.

marfoglu

18.8.2011 03:43:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

Millete diyor liseli ergenler diye birde. Ayrıca bf serisi cod serisinden daha önce çıktı.Ortaokullu seni.
Evet 1 sene once cikti.

ZacDoUrden

18.8.2011 03:42:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Doğum Günü: 21 Mayıs 1997 Ulan bu yıllarda da doğuluyor demek
Millete diyor liseli ergenler diye birde. Ayrıca bf serisi cod serisinden daha önce çıktı.Ortaokullu seni.

hiosejirou

18.8.2011 03:15:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

güya yaşı gizlemiş ama verdiği e-mail den yakayı ele vermiş çocuk
Hayır yaşı gizli değildi ben baktığımda,şimdi gizlemiş

mj 23

18.8.2011 03:05:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Doğum Günü: 21 Mayıs 1997 Ulan bu yıllarda da doğuluyor demek
güya yaşı gizlemiş ama verdiği e-mail den yakayı ele vermiş çocuk

imalittlesquirrel

18.8.2011 03:00:19

0
electronic arts bu sene rakip tanımaz fifa'da battlefield'da daha çıkmadan 12 den fazla ödül aldı bence electronic arts haketti.

Eric Cartman.

18.8.2011 02:24:41

0
Kesinlikle, hakettikleri bir başarı. MW3 ve BF3'ün her ikisini de, önsipariş vereceğim. Bence, bu fanboyluk gibi gereksiz bir işi bırakın da oyunlardan zevk almaya bakın.

hiosejirou

18.8.2011 02:20:02

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6 La bi gidin sonradan görme Liseli ergenler sizi.Zamanında kimse BF bilmiyodu.Herkes buradaki 1 kaç kişiden duydu.Sonra herkeste bi Cool'luk başladı.Sanki BF3 oynayınca daha Profosyonel oluyorsunuz.. MW3 akar
Doğum Günü: 21 Mayıs 1997 Ulan bu yıllarda da doğuluyor demek

akcanon

18.8.2011 02:16:30

-2
La bi gidin sonradan görme Liseli ergenler sizi.Zamanında kimse BF bilmiyodu.Herkes buradaki 1 kaç kişiden duydu.Sonra herkeste bi Cool'luk başladı.Sanki BF3 oynayınca daha Profosyonel oluyorsunuz.. MW3 akar

Jax T.

18.8.2011 01:48:56

0
Belliydi

bluelabel

18.8.2011 01:25:14

-2
...

bloodTime

18.8.2011 01:23:24

0
bf3 videosu mükemmeldi valla:D bf3 akacak. uncharted 3'ü de listeye koysun biri ayıp oluyor :D goty adaylarından biri listede yok,ama nereye sığdırıcan hepsi baba oyun:D...

Erbaa82

18.8.2011 01:16:20

+2
Adamlar MW 3 ile iyi dalga geçmişler Bir de o fuara genelde yaşı büyük olanlar gitmiştir, mw 3 oynayanlarıa genelde aileleri izin vermemiştir ondan boştur standı

aykut291

18.8.2011 01:05:40

0
Battlefiled sonuna kadar hakediyor bence acayip derecede güzele benziyo araç kullanıyoruz heratarf yıkılıyo dağılıyo grafikleri harika. mw3 de senaryo dışında hiçbirşey yok.

Tayff

18.8.2011 00:51:43

0
EA öttürmüş

ronaldinho820

18.8.2011 00:29:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe En İyi Konsol Oyunu: FIFA 12, Electronic Arts

uranus666

18.8.2011 00:20:02

0
Battlefield çok kısa trailerla çok şey gösterdi,iyi bir oyun geliyor.BF mi Cod mu daha iyi pek umursamıyorum şahsen,sonuçta insan kendisine hitap eden oyunu alıyor. Bu arada bazı arkadaşlar Cod yok demiş Gamescom da,oyun vardı hatta survival modunun ön incelemesini Gamespot yapmış.Buyrun buda linki: http://gamescom.gamespot.com/story/6329518/gamescom-2011-call-of-duty-modern-warfare-3-spec-ops-survival-preview?tag=topslot;title;3

bluelabel

17.8.2011 23:59:57

0
Şu BF-COD fanlığını ve tartışmalarını bir türlü anlayamıyorum. Aynı şey Fifa-Pes için de geçerli. Yahu bu oyunlar Exc. falan değil ki. Neredeyse bütün platformlara çıkan oyunlar. Forza-GT, Halo-Killzone Geow-Uc tartışmalarını anlarım. Sonuçta bunlar Exc. oyunlar ve konsol tercihinde bile etkili olurlar. Artılar eksiler insanca tartışılırsa, çoğu arkadaşa faydası olur, ki olup da konsol tercihini buna göre yapan insanlar oldu bu forumda.Ama her platformda çıkan bu oyunları seviyesizce aşağılamak ne kazandırıyor size? Ego tatmini mi? Ben söyleyeyim, huzursuzluktan başka şey kazandırmıyor.Her BF-COD konusunda bu kavgaları görmekten bıktım artık. İzin verin de, sizin ego tatmini mesajlarınız yerine, oyunlar hakkındaki yazıları okuyalım!

Oxygen1777

17.8.2011 23:59:45

0
Nintendo'nun sunumu ne zaman gamescom'da?Bilen var mı?

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:53

-3
PES 12 NEDEN YOK FIFA 12 DEN DAHA GUZEL Bİ OYUN

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:49

-2
Haaa ha COD Listede bile Activison yok. COD Serisi rezillik grafikleri berbat Zaten bir PC oyuncusuyum. PS3 ve XBOX grafikleri berbattı BF3'ün Bence PC'de oynamak en iyisi PC'de DX11 var + 3D imkanları mevcut Nvidia kullanıyorum bilgisayarıma da güveniyorum. BF3'ü oynamak için sabırsızlanıyorum. PES2012'in ödül listesinde olmaması kötü olmuş. FIFA12 hak etmediği yerlere gelmiş. Resmen rezalet Birazdan 3. Dünya savaşı da çıkacak :D :D haha

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:38

0
adamlar işinin uzmanı

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:32

+1
@zafer_terry http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Gamescomda_En_iyi_Olmak_icin_Yarisacak_Oyunlar-18484.htm Modern Warfare 3 – Activison Blizzard Kastettiğin MW3'ün açılımı bu muydu canısı?

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:24

0
zafer_terry 17.08.2011 23:29:21 yukarıdaki listede reklam kokusu almıyorum .

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:20

0
battlefield zaten tartışılmazda uncharted 3 neden böyle onu anlamadım

BSC Misafiri

17.8.2011 23:58:17

+2
bf3ün caspian border ve co op görüntülerinde ağzım sulandı bu arada mw3de ödül almış en iyi 4 yıldır grafik motoru aynı oyun kategorisinde ve yılda bir kakalama ödülü

mj 23

17.8.2011 23:57:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

gamescom = çıkmamış oyunları sergileme şeysi
heheh

ultra_storm

17.8.2011 23:56:51

0
Cod boylar basmış burayı peh

On.E

17.8.2011 23:49:58

0
Ben Activision olsam Caspian Border'dan sonra fuardaki CoD ile ilgili her şeyi kaldırırdım değil trailer göstermek..EA firmaları da oyun duyuramadı Starbreeze duyuracaktı onlar da dedi herhalde millet bakmaz şimdi duyurursak..

Archangel™

17.8.2011 23:47:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

MW3'ün Gamescom oynanış videosu veya trailerından bir link atsana.
Anlamak istemiyorsun galiba COD fanboy olduğun belli Oyun Gamescomda var sadece Public denilen kısma açık değil anladın ? Sunumda yapmadı activision sanırım korktular göstermekden

ultra_storm

17.8.2011 23:46:39

0
Battlefield 3 kesinlikle hakediyor ;)

hiosejirou

17.8.2011 23:40:28

0
Sonuçlar gayet normal

ZafeerTR

17.8.2011 23:40:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Fuarda MW3 var buda standı bomboş :D ; http://i51.tinypic.com/2m81w29.jpg Buda BF3 kuyruk almış başını gidiyor ; http://i55.tinypic.com/2nh43di.jpg
MW3'ün Gamescom oynanış videosu veya trailerından bir link atsana.

TheCaliph_

17.8.2011 23:38:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: atahan12 Battlefield 3 hak etti diyenler + lasın haketmedi diyenler - lesin.
Face e çevirmeyin yaw şurayı Beşiktaşlılar beğensin Gs liler yorum yapsın Fb liler her ikisini Ts liler paylaşsn yorum yapsın beğensin

Archangel™

17.8.2011 23:38:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry Fuarda MW3 yok adam MW3'e ödül yok mu diyor... Ben kalkayım.
Fuarda MW3 var buda standı bomboş :D ; http://i51.tinypic.com/2m81w29.jpg Buda BF3 kuyruk almış başını gidiyor ; http://i55.tinypic.com/2nh43di.jpg

On.E

17.8.2011 23:38:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

MW3'e laf koyacak aklınca işte. Haberi yok fuarda olmadığından...
Olsa da seçilmezdi sen rahat ol ayrıca fuarda var sadece Activision konferans düzenlemedi yanlış bilgi verme..

toogle18x

17.8.2011 23:36:44

0
bf3 süper

ZafeerTR

17.8.2011 23:35:52

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Doqann Yok Bide MW3 seçilsin.. :D
MW3'e laf koyacak aklınca işte. Haberi yok fuarda olmadığından...

Doğan96

17.8.2011 23:33:35

0
Yok Bide MW3 seçilsin.. :D

atahan12

17.8.2011 23:29:35

+43
Battlefield 3 hak etti diyenler + lasın haketmedi diyenler - lesin.

ZafeerTR

17.8.2011 23:29:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: paypay88 Uncharted 3'e ödül yok nasıl olmaz en başarılı sunumlardandı.
EA reklam bütçesini konuşturmuş gibi... Baksana her alanda EA'nin oyunu var.

Guest-73EC99CC3

17.8.2011 23:26:07

0
BF Iyı Gelıyor yanlız bc2 de arıca harbor neyse bf 3 dede metro map ı aynı ılgıyı gorecek sankı

Opricnik

17.8.2011 23:25:04

+2
Uncharted 3'e ödül yok nasıl olmaz en başarılı sunumlardandı.

ZafeerTR

17.8.2011 23:24:53

0
Fuarda MW3 yok adam MW3'e ödül yok mu diyor... Ben kalkayım.

TheCaliph_

17.8.2011 23:22:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Battlefield Bad Company 2 içinde aynısını demiştiniz Battlefield 3 gerçekcilik için Call Of Duty zevk ve aksiyon için alıcam
haklısın Cod da aksiyon daha fazla çünkü küçücük haritada spawn oluyor direk önünde zaten

vahocan

17.8.2011 23:20:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Görünen köy klavuz istemez.
Battlefield Bad Company 2 içinde aynısını demiştiniz Battlefield 3 gerçekcilik için Call Of Duty zevk ve aksiyon için alıcam

Guest

17.8.2011 23:12:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Calismaz.
Anlaşıldı tamam

marfoglu

17.8.2011 23:07:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK Şimdi baktım malum yerlerde var limited edition diye onlar çalışıyormu acaba arkadaşlar .
Calismaz.

Paint It Black

17.8.2011 23:06:19

0
çalışmıyordur. ayrıca hiç şaşırmadım

Guest

17.8.2011 23:01:56

0
Şimdi baktım malum yerlerde var limited edition diye onlar çalışıyormu acaba arkadaşlar .

On.E

17.8.2011 23:00:40

0
Caspian Border'dan sonra normal öyle bir video daha yoktu tabii oyunun kalitesi ortada yani sürpriz olmadı..Ödüller beklenildiği gibi Vita, Diablo III, TOR bunlar mutlak favorilerdi zaten..

ÖmerI

17.8.2011 22:59:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK Çıkmamış oyunu nasıl iyi seçiyorlar ben anlamadım yoksa çıktımı
gamescom = çıkmamış oyunları sergileme şeysi

Razura

17.8.2011 22:59:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK Çıkmamış oyunu nasıl iyi seçiyorlar ben anlamadım yoksa çıktımı
Görünen köy klavuz istemez.

Guest

17.8.2011 22:56:36

-2
Çıkmamış oyunu nasıl iyi seçiyorlar ben anlamadım yoksa çıktımı

ÖmerI

17.8.2011 22:55:22

0
normal

bloodmoney09

17.8.2011 22:55:02

0
Daha fazla kategori olabilirdi bence.

Project Scorpio

17.8.2011 22:54:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Forzayı göremedim
En iyi yarış türü ödülü yok herhalde yoksa o alırdı kesin. Bu arada MW3'e ödül yok mu?

marfoglu

17.8.2011 22:50:33

0
Hakediyor.

Guest-1E1FC651D

17.8.2011 22:49:32

0
Forzayı göremedim
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız