Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Battlefield 3, Call of Duty'ye Diş Geçiremez!"

Battlefield 3'ün en büyük kozlarının başında yeni geliştirilen Frostbite Engine 2.0 bulunuyor.


    Analizler arasında en çok söz sahibi olanların başında gelen Wedbush analizcisi Michael Pachter yine konuştu. Bu sefer Pachter'ın kafasına taktığı konu Battlefield 3. Ona göre bomba gibi geldiği görülen Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'ye devirmesine imkan yok.
 
    IndustryGamers'a verdiği röportajda Pachter, EA'in bu sene Activision'dan FPS kategorisinde pazar payı almasının bile zor olduğunu söyledi.
 
    "Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'yi geçmesine imkan yok, aptalca bir soru."
 
    "EA, pazardan payını almak için devamlı uğraş veriyor ve ben eminim Battlefield 3 her ne kadar harika bir oyun olsa da bundan önceki sürümünden %25 veya %35 oranında daha fazla satmayı başaracaktır. Call of Duty'yi geçebilmesi için bu oranın %300'lere ulaşması gerekiyor."
 
  Hak payı yok değil, ancak beğeni ile karşılanan ve kendini geliştirmeye uğraş veren Battlefield serisinin çok iyi yerlere geleceği düşünülüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Industrygamers battlefield 3 bad company heroes call of duty satış rakamı tahmin analiz michael pachter
Famitsu Oyun Satışları (14 - 20 Mart) "Sony En İyi Konsol ve Stüdyolara Sahip"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

qadrack

19.6.2012 12:27:32

+2
Battlefield call of duty'ye 32 dişini birden geçirir neden mi? 1.si evet battlefield'in geçmişindeki oyunlar pek güzel değil ama bad company 2'nin modern warfare 2'den daha iyi olduğu kanıtlanmış bir gerçek. 2.si modern warfare 3 ve black ops gerçekten bir rezalet. hayatım boyunca hiç böyle büyük bir firmanın böyle kötü grafikler sergilediğini görmedim.(en yüksek ayarlarda bile.) 3.sü battlefield 3'ün grafik,multiplayer,senaryo,yıkım özelliği,ve araç simülasyonu daha başarılı. 4.ve sonuncusu da "Battlefield 3 always better than the Call of Duty Modern Warfare 3.

ismailmutfaktabirimivar

19.8.2011 11:52:13

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Call of duty grafikleri için oynanan bir oyun değildir ki , ea gelsin müthiş grafikler yapsın müthiş görseller yapsında cod'u geçsin.Ea bu pazardan pay almak istiyorsa ilk önce kendisine bir senaryo bulacak.Bu senaryo adam akıllı olacak , price gibi , ghost gibi karakterleri olacak.Bakın sonra oynanıyor mu oynanmıyor mu . COD 40 aynı motorla çıksın ama black ops gibi müthiş bir senaryosu olsun , gider hiç sıkılmadan oynarım ama BF istiyorsa gerçek hayattan daha gerçekçi bir grafikle karşımıza çıksın bu sallapati senaryolarla gelirse yine oynamam.
Arkadaş çok haklı , anormal bir şekilde isterse CoD 7 berbat grafiklere sahip olsun , ben onu çok sevmiştim . Çünkü hiç bir oyunda elektrikli sandalyede anılarınızı hatırlayarak savaştınız mı , hiç bir oyunda adamınız delirip de oyundaki ölü bir karakterle (reznov) birlikte savaştı mı ? İşte bu yüzden ben bir CoD fanıyım... CoD'un öyle güzel bir özelliği vardır ki onu herkes oynayabilir çünkü grafikleri harika değildir örneğin ben BFBC2'yi hem eski bilgisayarımda kaldıramadığından, hem oyunun bazı yerlerindeki aşırı zorluktan , ve diğer takım arkadaşlarımın başka alemde olmasından dolayı sevmedim ve yarısına bile gelmeden sildim . EA çok başarılıdır , BF çok başarılı bir oyundur ama senaryo kötüyse ,insan kapılamıyorsa oyuna , oyun isterse 40 yıl konuşulsun benim gözümde değersizdir . Hele şu CoD5'te karşıma çıkan REZNOV vardır ki hayatımda unutmam . CoD'daki karakterler ve oyun kendine bağlar insanı mesela (galiba CoD7'de hapishanedeki bölümde) 30 dakika bile yanyana oynamadığımız Sergei Kozin oyunda yaptığı hareketlerle Reznov'un onu bize tanıtışıyla bile aklımda kalmıştır !. İsterse bir gün BF , CoD'u ezerek geçsin ama bu özelliklerden dolayı COD KRALDIR !. Sonradan gelen NOT: Böyle oyunlar MP'de iyidir diyen arkadaşlara sesleniyorum Bir oyun single player'da iyi olmazsa Counter Strike Source'dan ne farkı kalır ?!

otomania

2.4.2011 21:05:17

0
Yorumları abartmayalım, oyunlar için birbirinizi kırmayın hele çoğu kişinin orjinal kullanmadığınıda hesaba katarsak bu yüzden birbirinize hakaret etmeniz çok anlamsız.. BF ve CoD serisinin tüm oyunlarını oynadım, BF'ı ilk olarak 2'de online oynadım CoD'u da. İkisinin de ayrı bir tadı ve havası var ancak mw1 gibi bir devrimden sonra CoD'un mw2 oyunu bana kalırsa tam bir fiyaskoydu ki bunu multiplayer modu için söylüyorum, mw1'deki waw'daki o profesyonellik farkı gitmiş, pusan, yatan soteci akimbocu oyunu kazanır mantığına dönmüştü olay. Ben zaten senaryo modlarını mw1den sonra önemsemez oldum onun gibisi de olmadı. BF serisiyse beni en çok Bad Company2 ile çok mutlu etti, oyun tam bir eğlence mekanizması adeta, herşey yerli yerinde ve oyuncuların istediği çoğu şey vardı oyunda. BF3un bunun üzerine inşa edilicek olması çok umut verici ve heyecanlandırıcı. Tabi belirtmek isterim CoD sadece adıyla bile satar ama Black Ops kesinlikle MW2'den çok daha başarılı ve profesyonellere

BSC Misafiri

1.4.2011 09:55:33

0
arkadaşlar bf3 gerçekten hairka ve adamlar kendini geliştiriyor hikaye kısmına gelince 12 saat sürecek olması çok güzel ve bence etkin bir senorya ile karşımıza gelebilir fakat oyunun sadece w7 64 bitte çalışması ve muhtemelen yüksek sistem gereksinimi istemesi oyuncuları cod a yöneltecektir cod da güzel tabi cal of 2 yi kurar oynarım o derece fakat fakrlılık her zaman iyidir ve multplayer açısından bakarsak bf3 önde görüyorum bence tabi

BSC Misafiri

31.3.2011 16:28:03

+1
cod sistem gereksinimi olarak düşük olduğu için çok satıyor BF3 de sistem gereksinimini düşük tutarsa satar.BF bad company 2 bence cod dan grafikleri daha iyiydi kaldı ki BF3 ün grafikleri bunun için çok çalışıldı EA games medal of honor la nabız yokladı yoksa BF3 için bu kadar çalışılırmı çok iddialı satış rakamları olarak cod u geçemez ama piyasaya ağırlığını koyar

BSC Misafiri

31.3.2011 16:27:29

0
Herkes gözü kapalı konuşuyor.Boşu boşuna mı çalışılıyor BF3 için sıradaki cod u treyach yapacaksa black ops gibi olur infinity ward yapacaksa o zaman bir şey diyemem

.ProtoN.

30.3.2011 14:17:17

+1
http://www.ea.com/battlefield3/videos/faultline-episode-3 geçirir yahu

BSC Misafiri

28.3.2011 03:08:02

0
Yahu bu Battlefield 3'ü niye bu kadar abarttınız ben onu da anlamış değilim.Şu anki izlediğim videolarda gene ruhsuz,yapmacık diyaloglar,klişe aksiyonlardan başka bir şey göremedim.Adamın kol tasarımı desen csden farkı yok! İğrenç bir silah tutuşu var ve hala silah odun gibi tutuluyor 2011'de çıkan fps oyununda.Sırf makyajı güzel olan çöp bir oyundan başka bir şey değil ha diyorsanız goty olması için sırf grafik yeter o zaman başka tabi..Grafikler gerçekten güzel,evet,ama ötesi yok maalesef.Özellikle ikinci videoda yerde süründüğü sahnede aşırı yapmacıktı.Bu kadar kusurla codu falan geçemez imkanı yok. EA oyunlara ruh katsın azıcık ruh ondan sonra grafik motoruyla uğraşsın! Yapamıyorsa da fifaya devam..

BSC Misafiri

26.3.2011 01:11:16

0
Michael Pachter bunu görüyomusun bunu bak bak masanın altında!

BSC Misafiri

26.3.2011 01:10:54

0
COD 4-5-6-7 ve BF2 yi bitirmis biri olarak bence COD grafik bakimindan BFyi ge.emez damlar az falan cikariyor ama tam oyun yani bf3 harika olur bence 4 gozle bekliyorum.

aksiyon95

25.3.2011 11:17:17

0
Bence senaryo gerçek hayattan esinlenilmeli.Black Ops'un Singleplayer'ını çok sevmiştim.Alex Mason,Jason Hudson,Grigori Weaver gerçekte yaşamış karakterler.1978 yılında düzenlenen bir operasyonda Mason ölmüş,Weaver ve Hudson kurtulmuştur. Battlefield 3'üde oynarım, Call Of Duty'de oynarım.Ama Modern Warfare 3 çıktığında Battlefield 3'ten daha çok merak edilecek ve daha çok satacak bence.Grafik motoru yenilenmesede olur benim için.Bu grafikler bana yetiyor.Ama oyunu Treyarch yaparsa Call Of Duty yarışta geri kalabilir.Hikaye güzel ama optimazyon iğrenç bence.Spider-Man'i batırdıktan sonra Call Of Duty'de aynı kaderi paylaşmaz umarım.

alito

25.3.2011 01:20:55

0
bence çoktan diş geçirdi bile

sinemanyak

24.3.2011 19:28:37

0
Black Ops hikayesi iyi mi? Amerika yapsın şıp beğenin çok güzel

H.Kaan

24.3.2011 14:55:41

0
Dikkat ettim de iyice seviye düşmeye başladı. Bf mi cod mu tartışmasını bitirsek güzel olur, isteyen istediğini oynasın arkadaşlar. Biri kötü dedi diye oynamayacaksak oyunu ohoo...

Stygián

24.3.2011 12:43:37

0
Üzülerek katılıyorum malesef geçemeyecek.Her alanda 10'a katlasa da...

crysis8

24.3.2011 12:40:22

0
BATTLEFİELD COD A KOYAR BEN BAŞTAN DİYİM CRYSİS 2 OYNADIM GÜZEL DEİLDİ HEP İHANET VARDI VE COK ZOR HARD CORE DE BİTİREN TEK KİŞİ CEVAT YERLİDİR HERALDE :)

r2maru

24.3.2011 02:23:11

0
summitTR Call of Duty 2 nin bile multisi su an aşırı derecede oynanmakta... Black Ops'un multiside şu an lider durumda. Al sana devamlılık :) ( Bak Bad Copany 2 nin multisine kötü demiyorum haa) Battlefield her oyununda yeni motor çıkarmıyordu heralde,daha yeni geliştirdiler. Cod ekibide salak değil heralde yeni oyun motoruna gerek görüyorlarsa mutlaka çıkarırlar. Ama yeni motor çıkarmak marifet değildir bunu bilin..Activision isterse birkaç değişiklikle yenisini çıkardığı bile iddaa edebilir.

Gabriel TR

24.3.2011 01:20:57

0
Call Of Grubu dağıldı eskisi kadar umutlu değilim fakat millet alışmış call of iyi kötü fark etmez alalım sonucta eskilerin hatrı varda denilebilir ama şu birgerçek adamlarr uğraşsın rakip çıksınki şu gerizekalı grafik motorunu yenilesinler arada bize yarasın :)

summitTR

24.3.2011 01:16:58

0
BSC Misafiri 24.03.2011 00:50:32 çok haklısın cod herturlu hıakye bakımından çok ustun... ama... yenı nesılın istedıklerıne ters duşuyor ben fpsyi orjınal alıcaksam...guzel bır multıpalyerı olması gerek.. yoksa ben senaryo modunu pc dede oynayabilirim....ben bir fps de uzun surelı bır multıplayer arıyorum... hangı taraf multıplayerda daha iyi atılım yaparsa onu alırım.... hikayeyı ben gene oynarım ama pc de oynarım bedava oynarım.... dil bolumunde okudugumdan kendımı çok şanslı hıssedıyorum .. herhangı bır oyunun konusuna tamamıyle hakim olmak bambaşka birşey..

BSC Misafiri

24.3.2011 00:50:32

0
Call of Duty, hikayesi sayesinde sevilen bir seri oldu. Özellikle 4.oyununun tadı hala damağımda. ama ea işin sadece eğlencesinde ve böyle de devam ediyor ve hala codu geçebilecek oyunlar üretebileceğini sanıyor. codu geçmenin yolu ultra-lüks grafikler falan değil ancak sağlam bir hikayedir. Bundan sonra işin asıl kısmı eğlence sonradan gelir. ama ea eğlenceye ağırlık verince kuru kuru adam öldürmekten başka bir şey yapılmayan ruhsuz oyunlar çıkıyor karşımıza.(Crysis 2 belki bu tabuyu yıkabilir.) Anlamadan oynayanlar için tabiki de cod bir şey ifade etmeyecektir. Aslında bu codla da sınırlı değil. Anlamadan oyun oynayan pek çok kişi var ve anlamadıkları yetmiyormuş gibi bir de yerden yere vuruyorlar. üzücü. Herkes ingilizce bilmek zorunda değil ama en azından bir açıp interneti de araştırın oynadığınız oyunu neymiş ne anlatıyormuş. Yok, oyna kaldır rafa sonra da gir bir siteye eleştir! Oyunculuğun kemik zihniyeti bu malesef. Neyse dediğim gibi cod senaryosu açısından üstün bir o

TangoEchoKilo

24.3.2011 00:16:57

0
evet bende kendı goruslerımı yazayım dedım bf3 ıyı guzel tamam bf ayrı bı oyun platformu dıyebılırız daha genıs savas ortamı (tank,top,helıkopter,ucak vs vs) yanı bf yı sevenlerde vardır tamam mw serısı ıse agırlıklı pıyade savası ve onun etrafında fazla abartılmayacak sekılde kısıtlı surelerle ek takvıye hava destek aracları vardır ama yogunluk pıyade uzerındedır kı bu onemlı mw serısı bu sekılde FPS oyunlar arasında 1 ıncı sevıyede kalmayı basarmıstır dıger bı konu ıse yenı grafık motorundan bahsedılmıs leytızım cenımın :D sımdı arkadaslar yenı bı grafık motoru ekıbdekı elemanın dedıgı gıbı yılları alır ha soyle olur mw motoru uzerınde bıraz modıfıkasyon yapılır guncellemeler yapılır daha ıyı halde getırılır (black opstakı motoru demıyorum o zatı rezalet) mw oyuncusu grafıge atmosferede bakar ama mw nın bı ghost u bir baba captaın prıcesı var bır gecmısı hıkayesı var yılları var call of duty serılerını oynayan ama cıktıgı zamanlarda oynayanlar dedıklerımı ıyı anlar.kısacası.mw cıksın

r2maru

24.3.2011 00:12:44

0
summitTR Battlefield 3'ün reklamlarınada kanıyor olabilirsin. Black Ops çıkmadan önce muhteşem gözüküyordu :) Bu arada bad company 2 sadece multi için alınır. Multisi Cod kadar güzel ama singleda senaryo hiç yok sadece atmosfer güzel.

BSC Misafiri

24.3.2011 00:07:12

0
The witcher 2,Dirt 3,Fifa 12,Batman ac,TES V skyrim ve Mass effect 3 varken kısacık senaryosu olan oyunu oynayıpta ne yapayım. Yazdıklarımın hepsi arşivlik oyunlardır. Parayı hak eden oyunlar bunlardır.

summitTR

23.3.2011 23:59:54

0
subject16 haklı olma payın var ... ama tam tersıde olabılır.... b.o yu alırken.. cod ısmıne kandık... şimdide mw3 e kanabılırız.. ben şahsen.. mw 3 u pc de korsan olarak oynamı düşünüyorum.. parayı sokakta bulmadım... b.o için harcagıdıgım 100 lugun acısını çıkartıcam :D

Subject.16

23.3.2011 23:44:43

0
valla modernwarfare 3 de, Blackops ve mw2 ile aynı grafik motoru ile piyasaya çıkarsa, bırak geçilmeyi, hazin bir hezimeti bile yaşayabilir COD serisi. benim de bugüne kadar tercihim hep COD oldu. ama frostbite 2 grafikleri ve şimdiye kadar izlediğim bf3 trailerları beni gerçekten etkiledi. cod mw3 yapacaksa ya yeni bir motor kullansın ya da hiç bu oyunu çıkartmak için acele etmesin. bir efsaneyi rezil ederler yoksa...

summitTR

23.3.2011 23:28:13

0
kusura bakmayında birşeyler söyliyim şurda... çıkıcak olan oyunu treyarch yapmıyor bu bir mujdedir... ama yenı bır grafık motoru olmadanda bu iş olmaz.... birde çıkıcak oyun olan '''''' modernwarfare 3 '''' kusura bakmayın ama.... bu isim b.o sun ...sattıgınıda 2 ye katlar... o derece yani.... bence bc 2 b.o dan daha kalıtelıydı .

tyln_1887

23.3.2011 23:24:22

0
valla battlefield kesinlikle black ops tan daha iyiydi black ops oynayan biri olarak söylüyorum ama alışmışlık var kendime söz geçiremiyorum

r2maru

23.3.2011 23:06:44

0
quote:

güzel degılse oynamayın a nokta q bu kadar basit Cod serisi bence son derece güzel Battlefield serisde guzel
Aynen kardeş. Yiyorsa COD oynamayın. FPS sevip,BF oynayıp COD oynamamak çin işkencesi gibi gelir :D Cod clar : Cod BF den iyi diyor. BF ciler: Cod'u s...yim diyor resmen. Amaç neyse :s (Herkes değil tabi,çoğunluk)

skywalkerhan

23.3.2011 23:05:15

0
COD serisinin nesi var hala anlamış değilim adamlar ilk oyunun motorunu cilalayıp cilalayıp önümüze sunuyorlar... Hala aynı animasyonlar aynı sesler. Benim gözümde activision sıfır bir firma. treyarch'da eskiden kaliteli bir firma idi ama onlarda bu furyaya katıldı. EA'yı savunmuyorum ama Battlefield serisi her seferinde daha da güzelleşiyor ileri adım atıyor. Sanırım COD'u CS'nin devamı gibi gören, bağımlılıklarından vazgeçemeyen oyuncular yüzünden popüler. Ama benim gözümde alalade bir oyun serisi...

encuni

23.3.2011 22:52:30

0
güzel degılse oynamayın a nokta q bu kadar basit Cod serisi bence son derece güzel Battlefield serisde guzel

Guest-FA3FC8585

23.3.2011 22:34:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: r2maru Call of Duty oyun motoru zaten iyi oldugu için birkaç güncelleme yetecektir.

BSC Misafiri

23.3.2011 22:33:01

0
Ya siz gidin hiç oyun oynamayan birne cod sor manyak oyun der sorna oo cod sadece ismi var başka bişey yok bf serisi öylemi bf sor sadece oynayan bilir boş insanlar bilmez daha ortada cod 3 yok gecer diyo ya arkadaşlar cod oyunu filmlerde bazi sahneler alinarak yapliyo cok film izleyen bir insan bunu bilir cod güzelmi güzel oyun ama satmasinni tek sebebi ismi boşuna cod bo cok iyi demeyin oynadik cünkü activision bf3 gecemicaeni anladi sacmalamaya başladi zaten

BSC Misafiri

23.3.2011 22:32:58

0
o zaman sen bir gerizekalısın bsc misafiri.bf serisi multiplayer için oynanır tek.senin gibi mallar ise zekası ancak yapay zekanın easy bolumune yettıgı ıcın cod oynar. ilyasburak 23.03.2011 20:55:20 koptum müthiş! bi kapak

r2maru

23.3.2011 22:06:44

0
Sanki her oyun bir sonraki bölümünde oyun motorunu değiştiriyor. Ne frostbite engine miş arkadaş.. Hepimiz Cod uda Battlefield ıda oynayacaz sonuçta. Call of Duty bir oyunu kötü oldu diye intihar etmeyecek heralde,daha iyi birşeyler yapacak. Ayrıca yeni oyun motoru deyince komple değişik bir motor yazdıklarını zannetmeyin. Sadece fazla değişiklik yapıyorlar. Call of Duty oyun motoru zaten iyi oldugu için birkaç güncelleme yetecektir.

ilyasburak

23.3.2011 21:56:25

0
farkındayım nolmus yani?

No-One

23.3.2011 21:43:42

0
Call of Duty bu seneden sonra yeni bir oyun motoru tasarlamasınlar da görelim o zaman satışları. Hem video oyunlarında simülasyon herkese hitap etmez.

BSC Misafiri

23.3.2011 21:42:59

+1
eger call of duty serisini hala treyarch yaparsa yakında bisey kalmıcak

Metodiev35

23.3.2011 21:38:29

0
ilyasburak başkalarının yorumlarına ve görüşlerine saygılı ol ve yazılarını yazmadan öncede ben yabancı yapımı bir oyunun fanboyluğunu yaparak forumdaki bi arkadaşımı aşşağılayacak kadar seviyesiz ve çocuk bir yaştayım diye not düş ki sana buna göre muamele edelim . O arkadaşa ''senin gibi mallar ise zekası ancak yapay zekanın easy bolumune yettıgı ıcın cod oynar.'' diyerek Türkiye den ve diğer ülkelerden milyonlarca insana aynı lafı ilettiğinin farkındamısın ?

BSC Misafiri

23.3.2011 21:30:22

0
cod tabiki daha fazla satacaktır ama önemli olan hangsinin daha kaliteli olduğu. şimdi cod normal bir fps kalitesinde çıkşa bile gene 20 milyon satacak kafadan

Project Scorpio

23.3.2011 21:30:08

+1
CoD serisinin herkes ne mal olduğunu biliyor sırf isimden satıyor. BF serisini ne multi de ne teknoloji de asla geçemeyeceklerdir.

ultra_storm

23.3.2011 21:24:49

0
quote:

bloodTime EA'da da hikaye var...neden bu kadar abartıyosunuz arkadaşlar... bi oyunda aksıyon ,grafik ,ses yoksa(cod'u buna dahil etmiyorum) neyleyim hikayeyi gider hikaye kitabı okurum... hiçbir hikaye oyuncunun ağzını 1 karış açmaz,sizce cod 'un hikayesi mi oyuncuyu daha çok etkilemiştir,bf3'ün ilk videosu mu? grafik emektir,atılımdır,hikaye kesinlikle bi atılım olamaz...yanlış anlamayın hikaye önemsiz demiyorum ,en önemlileri içindedir tamam kabul ...ama biri çıkıpta film gibi olsun hikayesi iyi olmasın oynamam gibi cümleler sarfediyosa asıl hikaye budur bana göre... (yıl 2011)
+1

|Perseus|

23.3.2011 21:22:40

0
satış olarak geçemessede diğer yönlerden geçer gönüllerin birincisi battlefield 3

bloodTime

23.3.2011 21:19:26

0
EA'da da hikaye var...neden bu kadar abartıyosunuz arkadaşlar... bi oyunda aksıyon ,grafik ,ses yoksa(cod'u buna dahil etmiyorum) neyleyim hikayeyi gider hikaye kitabı okurum... hiçbir hikaye oyuncunun ağzını 1 karış açmaz,sizce cod 'un hikayesi mi oyuncuyu daha çok etkilemiştir,bf3'ün ilk videosu mu? grafik emektir,atılımdır,hikaye kesinlikle bi atılım olamaz...yanlış anlamayın hikaye önemsiz demiyorum ,en önemlileri içindedir tamam kabul ...ama biri çıkıpta film gibi olsun hikayesi iyi olmasın oynamam gibi cümleler sarfediyosa asıl hikaye budur bana göre... (yıl 2011)

FERFEROS

23.3.2011 21:17:38

0
Belki bu sene geçemeyebilir ama ilerleyen zamanlarda durum daha farklı olacaktır. Ayrıca BF , CoD'u belki Avrupa'da geçer ama Amerika'da geçmesi şu an için biraz zor. Malum CoD Amerikanların artık ''Milli video oyunu'' olmuş.

Guest-FA3FC8585

23.3.2011 21:17:32

0
Battlfield = multiplayer ama bence bf3 bu geleneği hafiften bozup single a önem verebilir. Multiplayer ın kalitesi zaten tartışılmaz.

RenoVat1o

23.3.2011 21:17:10

0
mw bir devrimdi, mw2 ise en uç noktaydı.b.ops tam bir hayal kırıklığıydı...blackopsu aldımda ne oldu.bir iki update'den sonra baktım bir umut yok direk sildim.bf3 gelsin onuda alırız(bu sefer bf3'ten çok umitliyim).o da sorun değil.ancak bizi gerçekten hem , performans, hem görsellik, hemde oynanabilirlik açısından tatmin edebilecek oyunlar gelsin.artık oyun üreticilerinin birazda oyuncuların sesine kulak vermesi lazım.bu arada blackopsun süper senaryosu var diyenlere de buradan bir iki lafım var;senaryosu rezaletti b.o'nun.hiç oyun senaryosu görmesek superdi diye bende sallardım ancak bu kadarda kopuk bir senaryo herhalde olamazdı.single player için korsan oyun alıp, oynayan, sonrada yorum yapanlar yokmu,sizlere gerçekten tebessüm ediyorum.bu tarz oyunlarda asıl olan multiplayer'dır.hele bazı arkadaşlar var bana oyunu gösterip şunu bir izlermisin diyor.soruyorum ne anladın sen buradan çevirisini bir yap diyorum.yapışıp kalıyor yerinde tık yok :))..uzun lafın kısası ve yine tekrarlıyor

avatar78

23.3.2011 21:16:51

0
Neye dayanarak söylüyor bunu? - COD'un yeni oyununun görsellerini, oynanışını bi görelim de öyle karar verelim.

.ProtoN.

23.3.2011 20:56:45

0
Adam haklı Önemli olan zaten isim yapmak. Şuan mw3 e ara geçiş için kısa hatta çok uğraşılmamış senaryosu 2 saat olan bir cod oyunu çıksa ve kazık bir fiyata satılsa kuşkusuz bad company 2 den fazla satacaktır ama kalite battlefield da

ilyasburak

23.3.2011 20:55:20

-1
o zaman sen bir gerizekalısın bsc misafiri.bf serisi multiplayer için oynanır tek.senin gibi mallar ise zekası ancak yapay zekanın easy bolumune yettıgı ıcın cod oynar.cod oyun moyun değil. o satış rakamını hiç haketmiyor

BSC Misafiri

23.3.2011 20:50:27

0
Call of duty grafikleri için oynanan bir oyun değildir ki , ea gelsin müthiş grafikler yapsın müthiş görseller yapsında cod'u geçsin.Ea bu pazardan pay almak istiyorsa ilk önce kendisine bir senaryo bulacak.Bu senaryo adam akıllı olacak , price gibi , ghost gibi karakterleri olacak.Bakın sonra oynanıyor mu oynanmıyor mu . COD 40 aynı motorla çıksın ama black ops gibi müthiş bir senaryosu olsun , gider hiç sıkılmadan oynarım ama BF istiyorsa gerçek hayattan daha gerçekçi bir grafikle karşımıza çıksın bu sallapati senaryolarla gelirse yine oynamam.

encuni

23.3.2011 20:49:06

0
Bu gibi olaylar bize yarar arkadaşlar :D

Guest-FA3FC8585

23.3.2011 20:44:27

0
Bundan sonraki Call of Duty oyunları ne kadar iyi olursa olsun grafik motoru değişmediği sürece boş...

Xerias

23.3.2011 20:43:26

+3
Sadece ismi sayesinde çok fazla satıyor zaten CoD serisi. BF3 büyük ihtimal satış rakamı olarak CoD'u geçemeyecek ama eğlence bakımından çoktan geçti.

3d_enjoy

23.3.2011 20:40:04

0
quote:

siz neyin peşindesiniz COD'un geçilmesi gereken neyi var grafik mi çata pata sesleri mi .. hikaye ? .. MW2 iyiydi bitti o kadar .. şu oyunu abartmayın şu kadar sadece bir nevi yeni nesil counter strike ..
aynen katılıyorum.......:)

Sycylian

23.3.2011 20:36:45

0
İyide sıradaki bfyi biliyoruz nasıl olacak , sıradaki cod'u biliyormuyuz nasıl olacak hayır? eee? satış rakamlarında tabikide geçemez , ben geçerim ama gülüp geçerim.

bloodTime

23.3.2011 20:33:25

0
geçsin veya geçmesin yav ...bf3 iyi olucak ...mw3'te iyi gelir umarım ... ümitliyiz ama bakalım

BSC Misafiri

23.3.2011 20:29:09

0
siz neyin peşindesiniz COD'un geçilmesi gereken neyi var grafik mi çata pata sesleri mi .. hikaye ? .. MW2 iyiydi bitti o kadar .. şu oyunu abartmayın şu kadar sadece bir nevi yeni nesil counter strike ..

dilikoglu1

23.3.2011 20:25:17

-1
call of dutyyi geçemez müthiş oyun ama geçemez hiç bir türlü
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız