Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battleborn için 9 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Yayınlandı


      Borderlands gibi başarılı bir serinin geliştiriciliğini yapmış Gearbox bildiğiniz gibi Battleborn adlı FPS oyunu geliştiriyor. Karakter çeşitliliğiyle öne çıkan yapım için uzun bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu videoda Videogamer'dan Chris Bratt oyunun ilk aşamasını denerken yapım hakkında bazı bilgiler veriyor. Battleborn her ne kadar MOBA türünden pek çok element bulundursa da tam olarak bir MOBA oyunu değil. Bahsettiğimiz oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battleborn Gearbox FPS multiplayer 5vs5 MOBA 2K Games FPS Xbox One PS4
Call of Duty: Advanced Warfare'in Co-Op Videosu Yakında Yayınlanacak Borderlands: The Pre Sequel'in Resmi Müzik Albümü 30 Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bozcan

17.9.2014 21:47:09

0
Beni heyecanlandıran birşey çıkmadı, son sürümde nasıl bir oyuna dönüşür göreceğiz.

hayansame

17.9.2014 17:09:12

+1
Guzel olacak bir konsepti fps kamera açisiyla boğmuslar, 1.37 adamin ustundeki tasarimlar, esyalari, guzel olsa neye yarar,taktigin giydigin seyleri goremiyorsunki,animasyonlarini goremiyorsun,ancak verebilirse hissedersin, 2,3 parmagini bide elindeki silahla klostrofobik bir kamera acisiyla saatlerce oynamak, oyunu bir çileye dönüştürür diye düşünüyorum. Heleki moba türüne yakinliktan bahsetip,fps yapmak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battleborn
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız