Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battalion 1944 Geliştiricileri 60FPS Deneyim Konusunda Konsolların Limitlerine Dem Vurdu

 
     2. Dünya Savaşı temalı FPS oyunu Battalion 1944, Kickstarter projesi olarak başarılı bir grafik çizmişti. Öyleki Unreal Engine 4 motoruyla geliştirilen oyun son 3 gün içerisinde beklenenden %244 daha fazla bağış topladı. Britanyalı geliştirici Bulkhead Interactive durumdan oldukça memnun gözükürken oyunla ilgili geliştirme çalışmaları devam ediyor.
 
     Geliştirici kanadından gelen açıklamaya göre ekip gece-gündüz oyun üzerinde çalışır vaziyette. Son günlerde oyuna hem hedef olarak koydukları hem de bu hedefte ilerlerken akıllarında yer eden pek çok özelliği eklediklerini belirten ekip hedeflerimizi sadece söylemekle kalmıyoruz, onları gerçeğe dönüştürüyoruz açıklamasıyla iddiasını gösterdi. Kafalarında planladıkları pek çok fikrin olduğunu belirten ekip bunların bir kısmının şu an şekillenmekte olduğunu belirtti.
 
     Konsollar ve oyunun performansı hakkında gelen bir soruyla ilgili geliştirici ekipten Joe Brammer, bunun kendi ellerinde olduğunu ancak konsollarında bir limitinin olduğunu ve bunun üzerine çıkamayacaklarını söyledi. 60FPS sözü vermiyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı söyleyebilirim diyerek açık kapı bıraktı. Ayrıca erken erişim sürecine yoğunlaştıklarını ve şu an oyunun Xbox One sürümüne odaklandıklarını da sözlerine ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech Battalion 1944 FPS Indie Bağımsız
Uncharted 4 Tanıtım Videosunda Assassin's Creed IV'den Çalıntı Çizim mi Var? Gears of War: Ultimate Edition'a PC'de 4K ve Özel Sunucu Desteği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Povey

25.2.2016 11:51:29

0
Dice a verin ceksin 60fps yi

David Attenborough

25.2.2016 00:15:08

+3
Ama 8 cigolayt ddr5 rami vardı? Bunun 120 fps açması gerekirdi. Yapımcılar bir şey bilmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battalion 1944
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız