Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco, Unknown 9: Awakening Geliştiricisi Reflector Entertainment'ı Satın Aldı

 
Bandai Namco Entertainment, içeriklerinin %50'sini Japonya dışında geliştirme stratejisinin bir parçası olarak Montreal merkezli stüdyo Reflector Entertainment'ı satın aldı.
 
Reflector Entertainment 2016'da Alexandre Amancio ve Lune Rouge tarafından kuruldu ve stüdyonun vizyonu video oyunları, romanlar, podcast'ler ve filmler gibi çeşitli medya araçlarıyla hikaye anlatımına odaklanan içerikler sunmak.
 
Oluşturdukları Unknown 9 evreni için şimdiye kadar Layton Green tarafından yazılan roman, podcast bölümleri ve çizgi roman serileri yayınlandı ve geçtiğimiz ay da video oyunu Unknown 9: Awakening duyuruldu.
 
Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Hindistan'ın Kalküta sokaklarında büyümüş ve görünmeyen şeyleri manipüle etme yeteneğine sahip genç bir kadın olan Haroona'nın hikayesini anlatacak. PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için 2021'de çıkması planlanıyor.
 
Reflector Entertainment, Bandai Namco Entertainment ile yapılan anlaşmanın, stüdyonun transmedia vizyonunu derinleştirmesine ve Unknown 9 serisi ile diğer projelerde yapılan işleri genişletmesine olanak sağlayacağını belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Unknown9: Awakening hikaye odaklı aksiyon macera oyun üçüncü şahıs
2D Platform Oyunu YesterMorrow Kasım'da Çıkacak PS5 Geriye Uyumluluğun PS3, PS2 ve PS1 Oyunlarını Desteklemeyeceği Doğrulandı

BSC Misafiri

18.9.2020 10:09:54

+1
namco aldıysa oyun 700 liradan gelir steame. AA oyunları AAA fiyatına bölgesel fiyatlandırma bile yapmadan satan lanet bir firma namco
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unknown9: Awakening
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız