Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate III Xbox Series Konsolları için Çıkış Yaptı

 
 
Geliştirici Larian Studios, Baldur's Gate III'ün Xbox Series sürümünün Microsoft Store üzerinden 69,99 dolara satışa sunulduğunu duyurdu. Baldur's Gate III ilk olarak 6 Ekim 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü ardından 3 Ağustos 2023'te PC ve 6 Eylül 2023'te PlayStation 5 için tam sürüme kavuştu.
 
Konsol özel seçenekler yer alıyor 
 
 
İzometrik kamera bakış açısı ile beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda ihanet, fedakarlık, kardeşlik ve daha fazla duyguyla beraber karşılaşacak ve aynı zamanda mutlak güç arzusuyla beraber oyundaki yerinizi alabileceksiniz. Oyun içerisinde ekip tabanlı bir yapı yer alıyor ve bununla beraber de oyunda türlü düşmanlara karşı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden oyunculara sunulan bu yapım, yılın oyunu ödülünü de aynı zamanda kazanmış bulunuyor. İlgi çekici dünyası ve dikkat çekici karakterleri ile beraber oyunda istediğiniz gibi karakter oluşturabiliyor ve kendinizi bambaşka bir dünyaya bırakabiliyorsunuz. Uzun soluklu yapım içerisinde hikaye odaklı bir içerik bizlere sunuluyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
The Game Awards 2023 Kazananları Warhammer 40,000: Space Marine II Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız