Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate 3'ün Kayıt Hatalarına Geçici Çözüm Sunuldu

 
 
İzometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ün Xbox Series X/S konsollarında kayıt hataları ortaya çıktı. Bu hata ile beraber oyuncular oyundan çıktıktan sonra ve oyuna geri döndükten sonra kayıtlı verilerin silindiğini gördü ve bu duruma geliştirici ekip geçici bir çözüm sundu.
 
Kayıt sorunlarına geçici bir çözüm bulunuyor 
 
 
 
Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderiye göre Larian ekibi, kayıtlı verilerinizin kaybolmasını önlemek için çapraz kayıt sistemini aktif hale getirmeniz gerektiğini vurguladı. Microsoft tarafından bu sorun ele alınırken diğer taraftan ise geliştirici ekip bu soruna geçici bir çözüm sundu. Bu sistemi aktif hale getirmek için elbette Xbox ile Larian hesabınızı bağlamanız gerekiyor.
 
Hesabınızı bağladıktan sonra çapraz kayıt sistemini devreye alabiliyor ve böylece son beş kaydınız güvence altına alınabiliyor. Oyundan çıktıktan sonra bile artık kayıtlı verilerinize herhangi bir şey olmuyor. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız da çapraz kayıt sistemi ile beraber son beş kayıtlı oyununuza geçiş yapabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Counter Strike 2'de Molotof Hatası Oyuncuları Kızdırıyor Mickey Mouse Temalı Yeni Korku Oyunu Duyuruldu: Infestation 88

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız