Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 Sorunlara Odaklanan Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Larian ekibi tarafından oyunculara sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Hotfix 14 olarak karşımıza çıkan bu yeni güncelleme birçok hatayı, takılmayı ve sorunu ortadan kaldırıyor ve böylece oyunu daha akıcı ve stabil hale getiriyor.
 
Yeni güncelleme birçok sorunu ortadan kaldırıyor 
 
 
 
Baldur's Gate 3 için yayınlanan yeni yama ile beraber Honour Mode içerisinde yer alan bir kayıtla oyunu yüklemeye çalışırken bir çökme yaşanıyordu. Bu çökme bu yama ile beraber ortadan kaldırıldı. Diğer taraftan bölünmüş ekrana ikinci bir oyuncu geldiğinde oyun tekrardan bir çökme yaşıyordu ve oyunu mecburen tekrardan açmak durumunda kalıyordunuz. Ancak bu durum yeni güncelleme ile beraber düzeltildi.
 
Bunun dışında, ekranda sanal bir klavye varken ana bilgisayarın Xbox kablosuz denetleyicisinin bağlantısını kesmesi sorunu ortadan kalkıyor. Ek olarak, oyun içi karakterlerle (NPC'lerle) ticaret yaparken oyunda yaşanan çökme sorunu tamamen ortadan kaldırılmış durumda.
 
Bu düzeltmeler dışında oyunun performansını arttıran ve iyileştiren herhangi bir düzeltme bulunmuyor. Bu güncelleme daha çok oyunun sorunlarına ve hatalarına odaklanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Avatar: Frontiers of Pandora için Yeni Güncelleme Yayınlandı Marvel’s Blade Oyunundan İlk Konsept Çizimler Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız