Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Babylon's Fall PS5 Desteği Aldı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Platinum Games, Babylon's Fall'un daha önce duyurulan PlayStation 4 ve PC (Steam) sürümleriyle birlikte PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ayrıca oyun için kapalı beta testi için kayıtlar da mevcut. Buradan ulaşabilirsiniz. Kapalı beta testi, her biri farklı test hedeflere ve ek platformlara sahip üç aşamaya bölünecek. Temmuz ayı sonlarında başlayacak olan Birinci Aşama, PC platformu için yapılacak. Henüz tarihi belli olmayan İkinci Aşama PlayStation 4'te, Üçüncü Aşama ise PlayStation 5 sürümünde yapılacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Babylon’s Fall Square Enix Platinum Games
Legend of Mana HD Remaster Videosu Yayınlandı Final Fantasy Origin 2022'de Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BED3C3818

14.6.2021 21:04:48

+2
Boş yapma sadece Microsoft sunumu yeter. Orada duyurular neredeyse hiç bir playstationa gelmeyecek ve hepsi game pass e gelecek. Size Sony ile mutluluklar dilerim toplam 4 tane hayrı sayılır exc. ile.

BSC Misafiri

14.6.2021 18:58:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Ne iğrenç bir E3 idi ... Her şey multiplayer, co-op, game as a service ... Sony'siz ortamın nasıl olacağına dair güzel bir simülasyon oldu. Umarım insanlar Sony'nin kıymetini bir tık daha anlamıştır.
Sony'nin benzerlerini yapmayacağını nereden biliyorsunuz ? Neyin güveni bu. Kıymet demişken ilk sene Ps5 satmak için salladıkları bir ton hayali 2021 oyunu olayını daha unutmadık.

Antikaruh

14.6.2021 17:45:22

+2
Ne iğrenç bir E3 idi ... Her şey multiplayer, co-op, game as a service ... Sony'siz ortamın nasıl olacağına dair güzel bir simülasyon oldu. Umarım insanlar Sony'nin kıymetini bir tık daha anlamıştır.

BSC Misafiri

14.6.2021 17:26:43

+1
Oyunun içine etmişler. Coop yapmışlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Babylon’s Fall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız