Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Babylon's Fall Beklentileri Karşılayamadı

 
 
Square Enix'in yeni soluklu çevrimiçi rol yapma aksiyon macera oyunu Babylon's Fall, istenileni veremedi. 3 Mart'ta çıkış yapan oyun, oyuncu tarafında tam bir hayal kırıklığı olarak belirtiliyor. Babylon's Fall şu anda Steam'de 599 TL'ye satılıyor.
 
Babylon's Fall'un Steam'de 131 kullanıcı yorumu bulunuyor. Bunların sadece yüzde 52'si olumlu. Bütün incelemelerin ortalaması ise "Karışık" etiketine sahip. 
 
SteamDB verilerine göre çıktığı ilk gün Steam'de 650 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Bu rakam oldukça düşük. Sadece PC tarafında değil konsol tarafında da içler pek iç açıcı değil. Dolayısıyla gerek oynanış gerekse içerik bakımından Babylon's Fall' ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Oyuncular oyunu, hayal kırıklığı ve sıkıcı olarak nitelendiriyor.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Babylon’s Fall Square Enix Platinum Games
Pillars of Eternity II: Deadfire, Switch için İptal Edildi Soul Hackers 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2022 16:55:24

+2
Yahu oyun aynı koridor üzerinde döndürüp döndürüp aynı düşmanları kestiğin saçma sapan bir oyun. Uğraşıp farklı bir harita bile koyamamışlar. insan utanır böyle bir oyun çıkarmaya.

BSC Misafiri

8.3.2022 16:55:22

0
Bakın bu olay üzerinden bile o kadar derin analizler yapılırki anlatamam. Para hırsı böyledir işte insanı,koskoca şirketleri maymun eder. Oyunun fiyatı 599 TL Elden Ring fiyatı 499 TL :) Bu adamlar Avengers’ı yaparken zaten mikro ödemelerle vs niyeti bozmuşlardı ama anlaşılan hırslarını alamadılar çünkü tahminlerinden daha az kişiyi dolandırdılar. Evet Square Enix şuanda bile nitelikli dolandırılık yapıyor. Tıpkı Google Play’de bazı oyun,uygulamaların 200,300 e satılması gibi çoluk çocuk biri yanlışlıkla alırsa kimden para koparsak kardır mantığı bu tamamiyle. Bu oyunada 599 TL fiyat biçmişler kendileride farkında oyunun rezilliğinin ama öylesine alan birileri olsa kopardığını kar sayacak. Anlayacağınız Square Enix bitmiş batar ayak ne kadar soyarsam kardır mantığında. Ubisoft’tan bile daha fazla ticari ahlaksızlık yapıyorlar ama henüz oyuncular pek uyanmadı.

BSC Misafiri

6.3.2022 22:12:00

+5
bu oyun hakkında yazacak çok şey var olumsuz olarak ama adamlar uğraşıp oyunu tam yapmamış ben de uğraşıp gömmeyeceğim :D

BSC Misafiri

6.3.2022 22:11:51

+5
İşte böyle böyle oyuncuları takmayan bir şirketten daha kurtulacağız pek yakında. Her oyunları ayrı facia oluyor adamların.

BSC Misafiri

6.3.2022 22:11:41

+2
Square Enix:rezil oyunlar konusunda seriye bağladı zaten :) Şaşıran oldu mu;Hayır !

BSC Misafiri

6.3.2022 22:11:39

0
Square sen önce şu internet üye işini hallet.Final fantasy IV te ne yaptıysam kayıt yapamadım sonra vazgeçtim oyundan.

BSC Misafiri

6.3.2022 22:11:38

0
Square enix online servis oyunlarından vazgeç artık olmuyor

Lord Melkor

6.3.2022 19:23:37

+6
Square enix batana kadar yap bakalım game as a service oyunları. Belki bi gün yırttık abicim yırttık diye bağırırsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Babylon’s Fall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız