Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ayrılan Infinity Ward Ekibinin Stüdyosu Belli Oldu


 
     Geçtiğimiz aylarda son dönemde oyun sektöründe patlak veren en büyük olaylardan birisine şahit olmuştuk. Call of Duty serisinin satış rekorları kıran Modern Warfare oyunlarının yaratıcıları ve Infinity Ward ekibinin başları olan Jason West ve Vince Zampella'nın firmadan ayrılması ile sonuçlanan bu olayın yankıları hala sürüyor.
 
     Activision'un büyük bir anlaşmazlık sonucu Infinity Ward'tan resmen sürdükleri Jason West ve Vince Zampella'nın ne yapacağı merakla bekleniyordu. İşte ikilinin yeni stüdyoları bugün resmi olarak duyuruldu.

     EA Games'in resmi olarak duyurduğu firmanın ismi ise Respawn Entertainment oldu. Firma her ne kadar EA Games'e bağlı olsa da kendi içinde yönetimine sahip olacak ve ayrı bir firmaymış gibi yönetilecek. Firmanın oyunlarının dağıtım hakları ise tabi ki EA Games'e ait olacak.

     Respawn Entertainment'in Jason ve kendisi için adından da anlaşılabileceği gibi yepyeni bir başlangıç olduğunu belirten Vince Zampella, daha önce çalıştıkları yapımlar için çok gururlu olduklarını söyledi. Milyonlarca oyuncunun da bu yapımlar ile eğlenceli vakit geçirdiğini belirten Zampella, bu durumu tekrar yineleyeceklerini ve kaliteli yapımlarla oyuncular ile buluşacaklarını sözlerine ekledi.

     Bakalım Respawn Entertainment, yapacağı oyunlar ile Modern Warfare'deki etkiyi biraz olsun yakalayabilecekler mi? Zamanla göreceğiz..
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
"Halo'nun Hikayesi Saçmalık" Bulletstorm 2011'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız