Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar Kinect'ten Yeni Video


     Microsoft Kinect ile birlikte Xbox 360 platformunda da birçok değişikliğe imza attı. Kinect için özel bir Hub kullanımı gibi yeniliklere de giden Microsoft'un bu konudaki en önemli yeniliklerinden birisi de Avatar Kinect uygulaması olacak.
 
     Geçtiğimiz ayın başında CES fuarında duyurulan Avatar kinect sayesinde, avatarınız sizin konuştuğunuz sırada vücudunu, dudaklarını ve mimiklerini sizin yaptığınız gibi hareket ettiriyor. Bir nevi kendi yansımanızı ekranınızda avatar olarak, tüm hareketleriniz ile birlikte görebileceksiniz. Bu sistem ile birlikte Party modunda diğer arkadaşlarınız ile bir araya gelip onlarla da sohbet edebilecek ve bu sohbetlerinizin video kaydını tutabileceksiniz.
 
     Gold üyelere bedava olarak sunulan bu sistemin yeni videosunda ise kullanımın nasıl olduğuna dair daha fazla fikir sahibi oluyoruz. Konuşma ve hareketlerde oldukça stabil gözüken sistem kaş ve mimiklerde ise biraz problemli gözüküyor.
 
     Avatar Kinect muhtemelen sıradaki Dashboard güncellemesi ile birlikte gelecek.İlgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal
Nintendo 3DS Oyunlarının İlk İnceleme Notları Battlefield 3'ten İlk Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız