Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche: Just Cause 3 Yeni Nesil için Çok Uygun

Just Cause serisi açık dünya oyunlara yepyeni bir soluk getirmişti

     Avalanche Studios denilince akla ilk gelen oyun Just Cause'dur. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu serinin yeni oyununun geliştirildiği konusunda duyumlar alıyorduk, anlaşılan Avalanche bu oyunu yeni nesile hazırlıyor.
 
     Avalanche Studios'un patronu Christofer Sundberg, Just Cause serisi ile gerek kendinin, gerekse de geliştirici ekibinin duygusal bir bağı olduğunu ve bu serinin geleceğini parlak gördüklerini söyledikten sonra şu sözlerle hedeflerini belirtti:
 
     "Bugünlerde ve dönemde herkes para kazanmak için çabalıyor, bana göre Just Cause serisi her yönden yeni neslin olanakları için son derece uygun."
 
      Sundberg'in Just Cause serisini para kazanma amacıyla bu nesilde tekrar karşımıza çıkarmayacağını belirtmesi güzel bir olay. Yeni neslin olanaklarıyla Avalanche aklındaki projeyi daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilir.
 
     Şu sıralar birden fazla oyun üzerinde çalışan Avalanche Studios bu oyunların isimlerini henüz açıklamadı, ama yetkililer bu oyunu Haziran ayındaki E3 fuarı öncesinde duyuracaklarını söylemişlerdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
Transformers: FoC'dan Karakter Tasarımları FF XIII-2'deki Assassin's Creed Kostümü Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

formup

5.4.2012 13:27:15

0
İnşallah çıkar Just Cause 3 :))

Stygián

4.4.2012 18:21:51

0
İlk iki oyun gayet eğlenceliydi.Devasa harita yeni nesilin etkileyici grafikleriyle birleşince tadından yenmez bir oyun olur..

Tecnique

4.4.2012 12:53:48

0
Helal eidos adamlar ea gibi 200 tl fiyat koymuyor. En azından ucuz fiyatlara alaybiliyoruz Kane Lynch Dog days 'ı adamlar 40 a satıyordu . Just cause 2 yide 30 tl spotçudan aldım

OzgurKlnc

4.4.2012 10:56:39

0
Valla oyunu 2 gün önce sildim 3.sü çıksa süper olur ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız