Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Audi İki Yeni “Vision Gran Turismo” Tanıttı

 
   9 Nisan’da Audi, Ingolstadt’ta yer alan Audi Driving Experience Center’da bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte 'Audi e-tron Vision Gran Turismo' tanıtıldı ve aynı zamanda “Gran Turismo Sport”a bu otomobilin farklı güç aktarımına sahip iki versiyonu güncelleme ile birlikte eklendi.
 
   'Audi e-tron Vision Gran Turismo', Audi’nin ideal 'Gran Turismo' yorumunu hayata geçiren bir model. Otomobilde Audi’nin en yeni tasarım ilkeleri ile şekillenmiş keskin bir duruş hâkim olsa da, 1989 Kuzey Amerika IMSA serilerinde yarışmış meşhur Audi 90 IMSA GTO’ya göndermeler de göze çarpıyor.
 
 
   Son yıllarda ortaya çıkan güç-aktarım çeşitliliği talebine cevap olarak bu otomobilin 2 farklı versiyonu olacak: siyah ön ızgaraya sahip 'Audi Vision Gran Turismo' adlı otomobil, arka tekerleklere güç ileten 3,4L V6 turbo motoru, önde yer alan motor/jeneratör birimi ile bir araya getiren bir hibrit otomobil. Sistem toplamda 950 kW (1292 BG) gibi yüksek bir güç üretiyor.
 
 
 
   Diğer versiyon ise safkan bir EV model olan 'Audi e-tron Vision Gran Turismo'. Bu versiyon beyaz ön ızgarasıyla göze çarpıyor. 200 kW güç üreten motorlardan önde bir ve arkada iki adet bulunan otomobilde toplam güç üretimi ise 600 kW (815 BG).
 
 

   Bu otomobilin çığır açan bir diğer özelliği ise gerçek dünyadaki bir yarış pistinde sürüşe çıkabilen ilk Vision Gran Turismo otomobili olması. Etkinlikte gün yüzüne çıkan prototip, 13-14 Nisan’da düzenlenecek olan Formula E Roma GP’de test sürüşleri gerçekleştirmenin yanı sıra Nürburgring 24 Saat yarışı ve Goodwood Festival of Speed gibi ünlü diğer etkinliklerde de boy gösterecek. Audi, bu etkinliklerde otomobilin aerodinamik dış tasarımını ve yüksek performansını beğeniye sunacak.
 
   Kazunori Yamauchi, Audi’ye Vision Gran Turismo konseptini tanıtmak için ilk olarak Şubat 2013’te ziyaret düzenlemişti. Projeye büyük bir memnuniyetle katılacağını belirten Audi, geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde büyük bir titizlikle kelimenin tam anlamıyla gerçek bir yarış otomobili geliştirdi. 'Audi e-tron Vision Gran Turismo' Vision Gran Turismo tarihinde büyük bir başarı ve önemli bir dönüm noktası.
 
 
 
Uygun fiyatlarla PSN TR Kart almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
PS Vita Sistem Yazılımı Güncellemesi 3.68 Yayınlandı Vampyr PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız