Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Attack on Titan Video Oyun Uyarlaması 2014'de

 
   İnsan yiyen devlerin gölgesinde katmanlı surlar inşaa ederek hayatta kalmaya çalışan ancak bir gün duvarlardan birinde gedik açılmasıyla zavallı insanoğlu adına tam bir hayatta kalma savaşına sahne olan son dönemlerin en popüler animelerinden birisi Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) bir oyun uyarlamasına daha kavuşacak.
 
   Geçtiğimiz mayıs ayında manganın resmi Twitter hesabı masaüstü konsol veya taşınabilir konsolda çıkış yapacak bir oyundan bahsetmişti. Her ne kadar resmi olarak yayınlanmış Attack on Titan: The Wings of Counterattack - Shingeki no Kyojin -Hangeki no Tsubasa isimli bir sosyal oyun yer alsa da, daha büyük çaplı bir projenin geleceğine dair ilk sinyaller bu olmuştu.
 
   Anime Expo fuarında açıklama yapan Attack on Titan yapımcısı George Wada ise planlanan oyunun gelecek yıl çıkacağını haber etti. Umarız Attack on Titan'ın namına yaraşır bir yapım olur!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AnimeNewsNetwork attack on titan shingeki no kyojin anime manga video oyun oyun game attack on titan oyun attack on titan video game shingeki no kyojin oyun
The Last of Us'ın Satışları 3.4 Milyonu Geçti PS4 vs Xbox One Savaşına Müzikal Bir Bakış Açısı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LimeLight

10.7.2013 16:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop merakla takip ettiğim animelerden biri eğer bu animeyi sevdiyseniz bu yılın daha iyi animesi olan Suisei no Gargantia tavsiye ederim mutlaka izleyin
Suisei bunun kadar etki bırakamadı malesef yılın anime/manga'sı seçilmesi en yüksek anime bu.Lider durumda bulunan one piece'ın arkasından bu anime geliyor şuan.

KaleyDeskop

9.7.2013 15:09:12

-3
merakla takip ettiğim animelerden biri eğer bu animeyi sevdiyseniz bu yılın daha iyi animesi olan Suisei no Gargantia tavsiye ederim mutlaka izleyin

ereyiz

9.7.2013 14:32:05

0
Süper olur cidden ama klasik anime oyunu kalıbından kurtulup farklı bir oyun yapmalılar.

FairFight

9.7.2013 14:23:11

0
Çıksın çıksııın... Armored titandan dayak yemek harika olur =D =D

Noctis_Strife

9.7.2013 14:13:19

0
Sezon da bitti asıl şimdi izlemek lazım işte.

n0.pRobLem

9.7.2013 14:03:59

+7
Tüm BSC ekibi olarak hastasıyız :))) Talha Aynacı

ValiantLion

9.7.2013 13:46:55

0
En sıkı takip animelerden biri Oyunu olması gereken zaten ilk anime umarım kaliteli bir çalışma yaparlar Talha abi Sende takip ediyorsun galiba :)

syts77

9.7.2013 13:12:28

+2
Büyük ihtimalle genelde Japonya'da psp için çıkan visual novel , rpg karışımı hikaye odaklı anime oyunlarından birisi olur. Ama eğer yüksek bütçe ile ps3' e özenilerek bir oyun yapılırsa tadından yenmez. Hatta efsane olur :D

BiqBrav3

9.7.2013 13:09:35

0
Talha abide benim gibi bu animenin sıkı takipcisi kacirmamis haberi yayinamis burda :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız