Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart'ın Yeni Ek Paketi Annihilation Instinct Yakında Geliyor: İşte Bilmeniz Gerekenler

 
Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından oyunculara sunulan Atomic Heart için yeni bir ek paket geliyor. Annihilation Instinct adlı bu paket oyunculara yeni bir içeriği, yeni silahları, yeni bölgeleri / arenaları, yeni düşmanları ve daha fazlasını aktarmayı hedefliyor. Elbette oyunun evrenini genişletmeye yönelik olan bu paketle beraber oyuncular daha fazla içeriği bulma şansı elde edebiliyor ve bu paket 2 Ağustos tarihinde biz oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Yeni zorluklar bizleri bekliyor
 
 
Oyunda dahil olacak ilk ek paket niteliğindeki Annihilation Instinct, oyunun ana hikayesini devam ettirmeyi planlıyor ve bu kapsamda yeni ek hikaye kırıntıları ile beraber burada karşılaşabiliyoruz. Ek paketle beraber yeni bir eldiven yeteneği de oyunculara sunulmayı bekliyor ve bu yeteneklerle beraber de hem oynanışımızı çeşitlendirebiliyor hem de oyundaki hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ek paket boyunca yeni bölgelere doğru adım atabiliyor, bu bölgeleri istediğimiz şekilde keşfedebiliyor, keşiflerle beraber yeni ve ortaya çıkmamış sırları açığa çıkarabiliyor ve çeşitli zorluklarla beraber de karşılaşabiliyoruz. Elbette bu paket yeni düşmanları karşımıza çıkarırken yeni zorluklara da önümüze seriyor. Dolayısıyla oynanışı anlamında bir takım değişikliklerin de bu paketle beraber karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.
 
Ek paket fragmanı
 
 
Ek paket için geçtiğimiz süreçte yeni bir fragman yayınlandı ve bu fragman içerisinde ilgi çekici detaylar karşımıza çıktı. Öncelikle fragman ürkütücü bir robot detayları ile beraber başlıyor ve daha sonrasında ise farklı düşmanların olduğu kısma geçiliyor. Burada elimizdeki elektrik atan silahla beraber düşmanlara toplu bir şekilde hasar verdiğimizi görüyor ve bu hasarlarla beraber düşmanların nasıl ortadan kaldırıldığını deneyimliyoruz. Ek olarak fragman boyunca sürekli olarak aksiyonun dozu yer yer artış gösteriyor ve farklı yeteneklerin de sergilendiği bu fragman boyunca düşmanların uzuvlarının nasıl koptuğunu ve parçalara ayrıldığını daha net bir şekilde görüyoruz. Fragmanda yine farklı bölgelere doğru adım atıyor, gerek açık dünya içerisinde gerekse farklı kapalı alanlara doğru ilerleyen karakterimizle beraber yeni patron savaşlarının da olduğunu öğreniyoruz.
 
Elbette ek paketlerin içeriği oyuncular için oldukça önemli. Çünkü bu ek paketler hem oyunun devamı niteliğinde olarak hem de ana hikayeyi devam ettirecek türden karşımıza çıkmayı hedefliyor. Bu tarz ek paketlerin içeriğinin dolu olması ve yeni içerikleri oyunculara sunması oyuncuları oyuna bağlayan unsurlardan birkaç tanesi.
 
Atomic Heart bizlere neler sunuyor?
 
 
Atomic Heart temelde distopik bir dünyayı bizlere aktarıyor ve burada farklı düşman güçleriyle beraber kapışabiliyoruz. Makinelerin ve süper güçlü robotların yer aldığı bu dünya içerisinde düşmanların uzuvlarını koparabiliyor ve sağa sola nasıl savrulduğunu deneyimleyebiliyoruz. Oyunda farklı farklı düşmanlarla beraber yeni silahlar alabiliyor ve bu da oynanış çeşitliliğini artıran unsurlardan birkaç tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bu düşman robotlar yüksek teknolojili silahlarla beraber ortadan kaldırabiliyor ve kendimize ait becerileri de bu kapsamda geliştirebiliyoruz. Oyun içerisinde sürekli olarak farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri dilediğimiz gibi keşfedebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde diğer taraftan etrafı keşfederek çeşitli kaynaklar toplayabiliyor ve bu kaynakları da yeri geldiği zaman zanaatkarlık mekaniği sayesinde birleştirebiliyoruz. İstediğimiz şekilde kaynakları birleştirdiğimiz esnada çevreyi kullanabiliyor ve çeşitli zorlukların üstesinden gelmek için de ekipmanlarımızı yükseltiyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki ekipmanları yükseltmek oldukça önemli arz ediyor. Ekipmanları ne kadar çok yükseltirseniz o kadar çok güçlü konuma geliyor ve düşmanlara karşı daha dik bir şekilde durabiliyorsunuz.
 
 
Elbette oyunda normal düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları da nihayetinde zorlu bir dövüş içeriğini bizlere aktarıyor ve biz de bu dövüşler arasında aksiyona dalabiliyor ve karşımızdaki patrona alt etmeye ve durdurmaya çalışıyoruz.
Cephanemizin ve ekipmanımızın önemli olduğu bu yapım içerisinde hızlı aksiyon sahneleri bizleri bekliyor. Elimize farklı farklı silahlar alarak düşmanları istediğimiz şekilde yukarılara fırlatabiliyor ve farklı yetenekleri bir araya getirerek kombolayabiliyoruz. Dolayısıyla oyundaki aksiyon anları oldukça çeşitlilik gösteriyor.
 
 
Şimdi ise bu oyunun devamı niteliğinde olacak yeni bir ek paket gelmeye hazırlanıyor ve ek paket yukarıda da belirttiğim gibi 2 Ağustos tarihinde biz oyunculara sunulmaya bekliyor. Yine aynı şekilde ek paket içerisinde yeni bölgeler, yeni düşmanlar, yeni beceriler ve daha fazlası bizlere sunulmaya bekliyor. Eğer ana oyunu oynadıysanız ve beğendiyseniz bu ek paketi de beklemeye koyulabilirsiniz. Karşımıza çıkacak olan yeni paketin Türkiye fiyatı şu an için belli değil ancak 40 dolardan çıkış yapacağını söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet Annihilation Instinct
VCT EMEA Son Şans Elemeleri Başlıyor! Resident Evil 4 Remake için Yeni Bir Dönüm Noktası: 5 Milyon Satışı Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız