Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart için Canlı Çekim Video Yayınlandı: Hogwarts Legacy'e Gönderme de Var

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için canlı çekim bir fragman yayınlandı. Supernatural dizisinden Jensen Ackles'ın yer aldığı bu videoda oyunun vahşeti, şiddeti ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Videoda ayrıca geçtiğimiz hafta çıkış yapan Hogwarts Legacy'e bir gönderme de yapılıyor.
 
Alternatif evrende geçecek olan aksiyon macera oyunu çok yakında geliyor
 
 
 
21 Şubat tarihinde çıkış yapacak olan aksiyon macera oyunu Atomic Heart, grafikleriyle ve vahşi aksiyon sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing efektlerini destekleyecek olan bu oyun bizleri Sovyetler Birliği'nin alternatif evrenine götürüyor.
 
Daha önce belirtildiği gibi Atomic Heart, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak. Bunun dışında RTX40 serisi ekran kartına sahip olan oyuncular NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden faydalanabilecek.
 
Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de yer alacak. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.   
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürüm 699,00 TL, Gold sürüm 899,00 TL, Premium sürüm ise 999,00 TL'den satışta.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Resident Evill Village için PS VR2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı God of War Ragnarök Deneme Sürümü Artık PS Premium Üyeleri İçin Mevcut

BSC Misafiri

15.2.2023 12:59:27

0
Soldier boy djdjdk
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız