Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart için 8 Dakikalık Oynanışa Genel Bakış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için sekiz dakikalık oynanışa genel bakış videosu yayınlandı. Yayınlanan video içerisinde oyunda yer alan karakterlerden bazıları, oyunun dünyası, oyun dünyasından çeşitli ortamlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Beklenen oyun Atomic Heart bu ay içerisinde geliyor 
 
 
 
Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.   
 
Dövüş mekanikleriyle ve dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken Atomic Heart, bizlere ütopik bir dünyayı sunmaya hazırlanıyor. Cephaneliğimizi ve ekipmanımızı yükselteceğimiz bu oyun içerisinde karşımıza türlü türlü tehlikeler çıkıyor. Gelişmiş silahları kullanarak bu tehlikelerin üstesinden gelebiliyoruz.
 
Denuvo koruma teknolojisinin yer alacağı bu oyun diğer yandan DLSS 3 desteğine de sahip olacak. Geliştirici ekip oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında kapalı alanlarda - zindanlarda 4K 60 FPS oynanacağını bunun yanı sıra açık dünyaya geçiş yapıldığı taktirde dinamik 4K 60 FPS'lik bir deneyim sunacağını belirtiyor.
 
Atomic Heart oynanışa genel bakış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Hogwarts Legacy'nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı Yerli Oyun I'm looking for 3024 people Steam'e Geliyor: Sınırlı Süreyle Ücretsiz Edinebilirsiniz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

2.2.2023 13:16:44

0
bir tek combat tarafı beni endişelendiriyor nedense. gamepass alıp denemek icap edecek.

Sarohan

2.2.2023 11:20:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu oyun patlar
Zırlama misafir.

BSC Misafiri

2.2.2023 09:28:54

0
bu oyun patlar

ulaaaa

2.2.2023 02:38:12

+1
çok karmaşık görünüyor.Türkçe dil olaydı

mehmetalpertr

2.2.2023 00:45:48

0
Çoktandır listemde bu oyun. Ama fiyatı yüzünden alamıyorum. Gamepass de oynayacağız mecburen. Ama eğer oyunu çok beğenirsem ilerde fiyat düşerse Steam'den alırım yine.

BSC Misafiri

1.2.2023 22:23:58

0
NCK: 4K videoda oyun ne güzel görünüyor. BioShock Infinite: Burial at Sea DLC'sinde Rapture şehri kaosa sürüklenmeden önce de bu videodaki gibi Cennetsi Ütopya Şehir görünüyordu, aklıma o geldi izlerken. Bir de Elon Musk'ın beyne çip takılma projesi. Dünyadaki tüm bilginin beyne takılan dışarıdan ya da içeriden bir çiple her insan tarafından anında ulaşılabilir olması. Ne güzel olurdu. Hafıza sorunu olmazdı. Her şeyi bilirdik. Vay canına, neredeyse bu oyunlardaki ütopik dünyalara, yaşamlara azıcık da olsa yaklaşmışız.

sh4dy_081991

1.2.2023 20:40:50

+1
Gamepass ile cikmasi guzel. Pc de oynariz ucuza. Guzele benziyor oyun. Ne ara bu kadar gelistirmisler bu oyunu sessiz sedasiz. Bildigin acik dunya oyun. Sahsen bu oyundan fazla bir beklentim yoktu ama su an hype yaratmayi basardi bende.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız