Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart PC Sistem Gereksinimleri

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı. Sistem gereksinimlerine göre PC oyuncuları en az i5 2500 / Ryzen 3 1200 işlemciye, 8 GB RAM'e ve GeForce GTX 960 / Radeon R9 380 bir ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
 
Beklenen oyun bu ayın sonlarında geliyor
 
 
 
21 Şubat tarihinde çıkış yapacak olan aksiyon nişancı oyunu Atomic Heart, bu tarih itibarıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de yer alacak. Bu sayede Xbox Game Pass aboneleri oyunu oynayabilecek.
 
Atomic Heart, aksiyon ve dövüş sistemleriyle bunun yanı sıra grafikleriyle ve atmosferiyle ön plana çıkan bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Denuvo koruma teknolojisinin yer alacağı bu oyun diğer yandan DLSS 3 desteğine de sahip olacak. DLSS 3 desteği sayesinde oyunu grafik kartına aşırı yük bindirmeden yüksek fps değerleriyle oynayabileceğiz. Bu tarz teknolojiler artık oyunlar için standart haline gelmeye başladı.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık. Steam üzerinde standart sürümü 699,00 TL, Gold sürümü 899,00 TL, Premium sürümü ise 999,00 TL'den satışta.
 
Beklenen oyun Atomic Heart'ın sistem gereksinimleri ise şöyle:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Hogwarts Legacy İnceleme Puanları Halo Infinite'in 3. Sezon içerikleri Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız