Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Astroneer Güncellemesi Araştırma Sistemini Yeniledi

 
      Minecraft vari gezegen keşfetme ve koloni kurma oyunu Astroneer, henüz erken erişimde olmasına rağmen pek çok oyuncuyu (Ben dahil) mest etmiş durumda. Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte araştırma ve güç sistemlerinde büyük değişikliklere gidildi.
 
     Eskiden yerin derinliklerinde bulup getirdiğiniz bilinmeyen objeler size rastgele bir teknoloji verirdi ama artık bunlar da dahil tüm objeleri araştırma laboratuvarınızda taratarak karşılığında Bit topluyorsunuz. Tarattığınız obje ne kadar önemliyse o kadar fazla Bit kazanıyor ve o kadar fazla güç harcamak zorunda kalıyorsunuz. Bu topladığınız Bit'ler ile araştırma kataloğundan istediğiniz teknolojileri açabiliyorsunuz. Ayrıca araştırma laboratuvarı kullanacağı güç için kendi üzerinde barındırmak zorunda değil, bağlı olduğu üssün ağı üzerinden başka güç kaynaklarına ulaşabiliyor ve araştırma hızını da buna bağlı olarak arttırabiliyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Astroneer Erken Erişim System Era Softworks sandbox macera oyunu
One Piece: World Seeker Tanıtım Fragmanı CS: Go'ya Battle Royal Modu mu Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Astroneer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız