Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Astral Chain Nintendo eShop'ta Ön Siparişe ve Ön Yüklemeye Açıldı

 
Nintendo, Platinum Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Astral Chain'in Nintendo eShop üzerinde ön siparişe ve ön yüklemeye açıldığını duyurdu.

Oyunun fiyatı $59.99 ve indirme boyutu 9.6 GB.
 
Oyun hakkında:
 

Özel görev kuvvetinin bir parçası olarak, dünyayı istila eden gizemli ve yabancı yaratıklara karşı savaşmak size kalmış.

Yakın gelecekteki multikültürel şehir Ark, başka bir boyuttan gelen tehlikeli yaratıklar sonucunda büyük bir felaket ile karşı karşıya. Tehlikeli yaratıklar insanlara saldırmaya, şehri parçalamaya başlıyor ve normal polis güçleri onlarla rekabet edemiyor ve en sonunda tüm bu tehditlere karşı koymak için Neuron olarak bilinen yepyeni özel görev kuvveti birimi kuruluyor.

Yaratıklara karşı koymak için insanlık özel bir silah geliştirdi: Legion. Legion partneriniz olarak hareket eder ve soruşturmanıza yardımcı olur. Ancak Legion'ın asıl yeteneğini gösterdiği yer savaş alanı. Legion ile birlikte çalışın ve düşmanlarınızla savaşmak için her türlü dövüş tekniğini kullanın. Legion ile birlikte aynı düşmana aynı anda saldırabilirsiniz ya da farklı rakipler belirleyebilir veya çeşitli öğelerle destekleyerek onu düşmanın üstüne salabilirsiniz. Bu sinerjik aksiyon sistemini savaşmak ve keşfetmek için kullanın.

Maceranızda iki karakterden birini  – erkek ve kadın – seçin ve seçmediğiniz karakter ikiziniz ve Neuron'un bir üyesi olarak oyunda yer alır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Astral Chain Platinum Games Nintendo Switch
Luigi’s Mansion 3 Çıkış Tarihi Amazon'da 4 Ekim Olarak Listelendi Final Fantasy 7 Remake Hong Kong Oyun Festivali'nde Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.7.2019 13:54:30

0
Merakla beklediğim ve iyi puan almasını istediğim bir oyun. Umarım hayal kırıklığı olmaz. Düşman modellemeleri dışında her detay iyi duruyor.

BSC Misafiri

15.7.2019 12:34:34

0
Şu oyun pcyede çıksa keşke be millet Mario oynar switchde yada Zelda ben bu oyunları oynardım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Astral Chain
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız