Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın Çıkış Tarihi Amazon'da Göründü

 
 
   Ubisoft tarafından resmi bir duyuru gelmiş değil ancak Assassin’s Creed: The Ezio Collection yakın bir zamanda oyunculara sunulacak gibi görünüyor.
 
   İlk olarak Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından yapılan listelemede ortaya çıkan remaster paket daha sonra Fransız oyun sitesi Gameblog.fr tarafından ortaya atılmıştı. Şimdi ise Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Amazon İtalya tarafından listelendi ve oyunun muhtemel çıkış tarihi göründü. Amazon İtalya'nın belirttiğine göre de oyun 17 Kasım tarihinde çıkış yapacak.
 
   Gameblog.fr'nin sızdırdığı bilgilerde de oyunun Kasım 2016'da çıkış yapacağı belirtiliyordu. Ayrıca Fransız oyun sitesi Assassin’s Creed 2, Brotherhood ve Revelations oyunlarının remaster sürümlerini içerecek paketin 1080/30fps, elden geçirilmiş dokular, tüm DLC'ler ve iki kısa film ile konsollara geleceğini söylemişti. 
 
   Bu kadar sızıntı ve söylentiden sonra artık oyunun duyurulmasını beklemekten başka bir şey kalmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin’s Creed: The Ezio Collectio Ubisoft Xbox One PS4 Ezio Assassin's Creed II Brotherhood ve Revelations Remastered
Overwatch'u Önümüzdeki Hafta Sonu Ücretsiz Oynayın Jim Broadbent, Game of Thrones'un 7. Sezonunda Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2016 11:04:52

0
Hayatında pop oynamamış adamlar buraya gelip pop çıksa oynarım yazıyorlar. Herkes her şeyi biliyor arkadaş nasıl bir oyuncu kitlesi bu anlamadım ben .

KaptanKenway

3.9.2016 03:09:15

0
Adamlar AC'siz 1 sene bile geçirmiyorlar ya. Yeni AC çıkarmasalar bile eski oyunu çıkarıyorlar. Ubi bu kafayla giderse biz daha çok PoP bekleriz.

R-10

2.9.2016 19:18:07

0
Ne varsa Ezio'da var.

BSC Misafiri

2.9.2016 02:10:41

0
Bu oyunların çoğu 30 fps kilitli olarak çıkmıştı diye hatırlıyorum aynı nfs rivals gibi. Oyunlar 30 fps ye göre optimize edilmişti birdaha uğraşmak istememisler.

veli@1144

2.9.2016 00:49:35

0
Yani su oyunlari bile konsollar 30 fps ustunde calistiramiyor mu da bunlari bile 30 a iteliyorlar...

mementopolis

2.9.2016 00:48:35

+1
Serinin en iyi karateri ve oyunu ama, tekrar oynaymaya cezaret edemem. isterse reboot olsun. Pop yapsa nesemisi bulacagiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed: The Ezio Collection
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız