Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: The Ezio Collection 17 Şubat'ta Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı, Ubisoft, Switch için Assassin's Creed: The Ezio Collection'ı 17 Şubat'ta yayınlayacağını duyurdu. Assassin's Creed: Ezio Collection, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood ve Assassin's Creed Revelations oyunlarının yanı sıra Assassin's Creed Lineage ve Assassin's Creed Embers filmlerini içeriyor.
 
Oyunun fiziksel sürümü yalnızca Assassin's Creed II'yi içerecek. Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Lineage ve Assassin's Creed Embers'ın yanı sıra ek diller için ses paketi, 35 GB boyutunda olacak.
 
Assassin's Creed: The Ezio Collection ilk olarak 15 Kasım 2016'da Kuzey Amerika'da ve 18 Kasım'da Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.
 
Assassin's Creed II
 
Assassin's Creed 2 video oyunları tarihinde en hızlı satan yeni ürün unvanını alan oyunun devamı niteliğinde. Merakla beklenen oyunun kahramanı Ezio Auditore da Firenze adlı genç bir İtalyan soylusu ve oyun yeni bir çağda, Rönesans'ta geçiyor. Leonardo da Vinci'nin arkadaşı olan Ezio, Floransa'nın en güçlü ailelerini karşısına alıyor ve usta bir suikastçı hâline geldiği Venedik'in kanallarında maceradan maceraya atılıyor. 
 
Assassin’s Creed Brotherhood 
 
Borgia’larla olan hesabını kapatamayan Ezio, bu sefer Borgia hükmünü nihai sona erdirmek üzere Roma’ya doğru yola çıkıyor.
 
Assassin’s Creed Revelations 
 
Ünlü suikastçi Ezio Auditore, son macerasında Osmanlı Devleti zamanındaki İstanbul topraklarına ayak basıyor. Bir yandan Altäir’in şehre gizlediği mühürleri ararken, bir yandan da Tapınakçılara karşı savaşmaya hazır olun.
 
Assassin’s Creed Lineage
 
Assassin's Creed: Lineage, Assassin's Creed II video oyununa dayanan üç kısa filmden oluşan bir film serisidir. Filmler Ubisoft tarafından yapılmış ve ilk bölümü YouTube'da 26 Ekim 2009 tarihinde yayınlanmıştır. 
 
Assassin’s Creed Embers 
 
Assassin's Creed: Embers, Assassin's Creed video oyunu serisine dayanan UbiWorkshop tarafından oluşturulan kısa animasyon filmidir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed: The Ezio Collectio Ubisoft Xbox One PS4 Ezio Assassin's Creed II Brotherhood ve Revelations Remastered
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu Forever Skies Duyuruldu Shattered: Tale of the Forgotten King Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.1.2022 20:07:56

+1
1000 liraya mario oynamaya dewamke, pc al bissürü emulator var otur evinde oyna

BSC Misafiri

13.1.2022 14:06:22

+1
Boş konsol mu hahaha, asıl şimdiki konsollar ne zaman bizleri kaliteli grafikli el de taşınabilir bir konsol yapip da evde TV ye hapsolarak oynamaktan kurtaracak? Şu an sadece baba olarak Nintendo var bunu yapan??ve beş para vermem yeni nesil konsollara taa ki o konsolları taşınabilir yapana kadar, Nintendo devamke??

juvecan

13.1.2022 14:03:48

0
Zelda gibi şaheseri senin bildiğin boş konsollarda oynayamayız, haliyle Nintendo konsol lazım

BSC Misafiri

12.1.2022 18:13:45

+2
nintendo şu boş konsolları çıkarmayı ne zaman bırakacak

encuni

12.1.2022 14:22:17

0
gta 5 bi gelse ortada ne ps5 kalıcak ne xbox .d

BSC Misafiri

12.1.2022 14:11:22

+1
Bathesta = Skyrim / Rockstar= Gta V Bunlar da hala Ezio'dan ekmek yeme peşinde; Elinizde Yenilenmiş versiyonda bu oyunun motoru var, modeller var her oyunda altair ezio kıyafeti zaten var, animasyonlar var madem getireceksiniz eski oyun motorunda ( AC 2 motorunda gölgelendirme belleği bozuktu gölgeler adım adım ilerledi oyunun fps'i ne olursa olsun ) Yeni motorla yenilenmiş animasyon ve modellerle remake yapın bir şeye benzesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed: The Ezio Collection
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız