Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Pirates, 5 Aralıkta Mobilde!

 
   Geçtiğimiz aylarda duyurulan Assassin's Creed: Pirates için çıkış tarihi açıklandı. Oyun iOS ve Android cihazlar için 4.99$ fiyat etiketiyle 5 Aralık tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

   Assassin's Creed IV: Black Flag'in yan senaryo niteliğindeki oyunda Edward Kenway yerine Alonzo Batilla isimli bir korsanı yönetecek,  kendi korsan tayfamızı oluşturabilecek ve tıpkı PC ve konsol sürümlerinde olduğu gibi gerçek zamanlı gemi savaşları gerçekleştireceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
assassin's creed assassin's creed pirates assassin's creed 4 assassin's creed iv black flag spinoff korsan ubisoft ios android mobil
PS Romanya, PS4 İçin Forbidden Siren'i Listeledi Garry's Mod Satışları 3.5 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.11.2013 23:17:39

0
"Sırf AC3 teki gemi bölümleri sevildi diye suikastçilikle hiçbir ilgisi olmayan bir gemi oyununu "Assassin's Creed" başlığı altında çıkarmaları çok sinir bozucu. Diyen arkadaşın oyunu oynamadığı belli oluyo.şunu söyliyim gemi teması ac 3 te eğlenceli olsun diye konuldu ve çok ta eğlenceliydi(bazı eksiklikler dışında) ama ac black flag de sadece eğlence değil ulaşım için yaptılar ama evet peki neden savaş da yapabiliyoruz diyorsan şöyle dieyim bir oyuna zombi koyup öldürmemek gibi bişi.yani sen bi oyuna direk bi öğeyi koyarmısın yoksa onu değişik bi halde mi koyarsın.ve şunu söyliyim oyunun yarısı suikast ile ilgili %25 i gemi ile ilgili (kalanı desmond la oynadığımız bölümler ki konumuz o değil) o gemi ile ilgili bölümlerin yarısından fazlası (%14) ü gemi başlıyoruz ama asıl görev Kara'da başlıyor." Arkadaşım fak ettiysen başlıkta Assassin's Creed: Pirates yazıyor, AC4 değil. Sen tutmuş AC4 ten bahsetmişsin. AC4 te yine suikastçilik görevleri var ama bu mobil oyun sadece gemi savaşları üzerine olacakmış. Bu arada tüm AC serisini severek oynayıp bitirmiş birisiyim.

BSC Misafiri

25.11.2013 20:52:05

0
Sırf AC3 teki gemi bölümleri sevildi diye suikastçilikle hiçbir ilgisi olmayan bir gemi oyununu "Assassin's Creed" başlığı altında çıkarmaları çok sinir bozucu. Diyen arkadaşın oyunu oynamadığı belli oluyo.şunu söyliyim gemi teması ac 3 te eğlenceli olsun diye konuldu ve çok ta eğlenceliydi(bazı eksiklikler dışında) ama ac black flag de sadece eğlence değil ulaşım için yaptılar ama evet peki neden savaş da yapabiliyoruz diyorsan şöyle dieyim bir oyuna zombi koyup öldürmemek gibi bişi.yani sen bi oyuna direk bi öğeyi koyarmısın yoksa onu değişik bi halde mi koyarsın.ve şunu söyliyim oyunun yarısı suikast ile ilgili %25 i gemi ile ilgili (kalanı desmond la oynadığımız bölümler ki konumuz o değil) o gemi ile ilgili bölümlerin yarısından fazlası (%14) ü gemi başlıyoruz ama asıl görev Kara'da başlıyor.

White Death

25.11.2013 18:44:33

0
Telefona uysa keşke.

BSC Misafiri

25.11.2013 18:31:46

0
Sırf AC3 teki gemi bölümleri sevildi diye suikastçilikle hiçbir ilgisi olmayan bir gemi oyununu "Assassin's Creed" başlığı altında çıkarmaları çok sinir bozucu.

ArcosS3

25.11.2013 17:51:41

0
Adam akıllı bir şey yaparlarsa Nexus 4,10'da oynarım ve Android'e alacağım ilk oyun olur. Adam akıllı bir şey yap Ubisoft bu işte çok para var bak.

BSC Misafiri

25.11.2013 17:39:24

0
Sadece gemi savaşlarımı olacak?

BSC Misafiri

25.11.2013 17:39:20

0
nexus 10'um bayram etsin :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Pirates
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız