Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Origins'in Xbox One'daki Yükleme Boyutu Belli Oldu

 
     Assassin's Creed Origins bu ayın sonlarına doğru çıkış yapmaya hazırlanıyor ve oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Gelen son bilgiler oyunun dosya boyutuyla alakalı. Buna göre oyunun Xbox One'daki indirme boyutu tam olarak 42.3 GB olacak.
 
     Antik Mısır'da geçecek olan yeni Asassin's Creed, seri adına şimdiye kadar ki en iyi dünyayı sunmayı hedefliyor. Nil Nehri boyunca uzanan haritası, görkemli piramitler, antik hizipler ve vahşi düşmanlarla dolu dünyasıyla seriden soğuyan oyuncuları bile merak ettiren Assassin's Creed Origins, 27 Ekim 2017 itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameranx Assassin's Creed Origins Ubisoft
Oyun Keyfi GameHub ile Buluta Taşınıyor South Park'tan Osuruk Yarışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2017 07:09:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 45 gb indiririm ama o oyun iyi değilse ananızı laciverde boyarım
Vereceğin parayı konuşmadığına göre torrentçisin herhalde. İncelemeler ve özellikle bu incelemelerde oyunda eksi olarak gösterilen konuların benim için ne kadar önemli olduğuna bakıyorum ben. Mesela bir yamayla düzeltilecek bir sorun ise gözardı edebiliyorum. Grafiğe bakarsan Horizon: Zero Dawn harika bir oyun ama görevlere başlayınca acayip bir vasat oyuna dönüşüyor ve benim için bitirmek pek keyif vermedi. Bu oyun için de aynı şey geçerli, Ubisoft Rayman söz konusu olmadıkça eğlence ve zorluğa önem veren bir firma değil, varsa yoksa grafik. Son Far Cry ve AC oyunlarına bakarsan serilerinin ayrı oyunları değilde DLC gibi birbirinin aynısı denebilecek tek düzelik ve sıkıcılık abidesi oyunlar olduğunu anlarsın. O yüzden şu oyundan uzak durmayı düşünüyorum, yanılmayı çok isterim ama konu Ubisoft ne yazık ki...

Zarbo257

4.10.2017 03:01:37

0
Bu oyundan aşırı umutluyum yine dayanamadım verdim Ön Siparişi.En büyük güvencem bu oyunu yapan ekibin Black Flag'i yapan ekip olması.

2K

3.10.2017 21:15:45

0
Aşırı Xbox fanboyu biri tarafından yazılmış olabilir, bilmiyorum ama geçenlerde Origins'in Xbox One X sürümünün PC'den daha iyi gözüktüğü haberi vardı. Eğer öyleyse ex. olmamasına rağmen mantıklı bir anlaşma olabilir Xbox markası için. Benim de oyuna büyük bir ilgim var ve AC serisini sevmiyorum ama Syndicate çok iyi bir oyundu umarım bu da öyle olur ve her Ubisoft oyunu gibi her yeri saçma sapan aynı yan görevler ile doldurmak gibi bir hataya düşmez.

BSC Misafiri

3.10.2017 17:31:28

0
45 gb indiririm ama o oyun iyi değilse ananızı laciverde boyarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Origins
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız