Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ashes Cricket 2013 Çıkışından Sonra İptal Edildi!

Crytek'i korkutan grafikler
 
 Zaytung'dan çıkmış gibi bir haber; Ashes Cricket 2013, kötü bir oyun olması sebebiyle, çıkışından bir hafta sonra, iptal edildi. 505 Games, 22 Kasım'da Steam üstünden çıkardığı kriket oyununun tamamen negatif tepki alması üzerine oyunu dijital platformdan çekmişti. Bugün ise şirket, oyunu alanlara para iadesi yapılacağını açıkladı.
 
 505 Games oyunun yapımı, son durumu ve ismi verilmeyen yaratıcıları hakkında şunları söyledi:
 "Projeyi takip edenlerin bildiği gibi, Ashes Cricket 2013 başlangıcından beri zorluklarla dolu bir yapım süreci yaşadı. Anlaştığımız yapımcı firma, daha önceki kriket oyunu tecrübelerine rağmen, seçtikleri oyun motorunun çıkardığı sorunların üstesinden gelemedi. Bu sorunların direkt sonucu olarak da, sarf ettiğimiz tüm eforlara rağmen, ne lisans sahiplerini, ne oyuncuları ne de bizi tatmin edemeyen bir oyun ortaya çıktı. Ashes Cricket 2013'ün yayıncısı olarak lisans sahipleri ECB, Cricket Australia ve sponsorlarından özür dileriz. Ama tabi özürlerimizin en büyüğü kriket fanları ve oyuncular için."
 
 505 Games aynı bildirinin devamında, oyunu alan müşterilerle kısa sürede para iadeleri için iletişime geçileceğini belirtti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer Spor Kriket 505 games ECB Cricket Australia
Razer Comms'a League of Legends Entegrasyonu Aral Game Oyunlarına Markafoni Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ashes Cricket 2013
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız