Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armut, MAD Lions'a Transfer Oldu!

 
     İrfan Berk "Armut" Tükek, League of Legends Avrupa Şampiyonası takımlarından MAD Lions'a transfer oldu. 
 
 
 
    21 yaşındaki üst koridor oyuncusu İrfan Berk "Armut" Tükek, League of Legends Avrupa Şampiyonası takımlarından MAD Lions'a transfer oldu. Armut önümüzdeki sezon Andrei "Orome" Popa yerine kadroya dahil edildi. Orome, League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası boyunca kötü bir performans göstermişti. 
 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımlarından Papara Supermassive'in üst koridor oyuncusu olan İrfan Berk "Armut" Tükek, geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlamış ve 2020 Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmişti. MAD Lions ile ilk kez League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Play-In eleme aşamasında karşı karşıya gelen Armut, LEC takımına karşı toplam 4 zafer elde etmeyi başardı. Broken Blade ve Blue'nun ardından Armut ile birlikte önümüzdeki sezon LEC'de 3 Türk oyuncu mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
BANÜ Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, HADO İşbirliğini Duyurdu! Forza Horizon 5 Önümüzdeki Yıl Çıkabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız