Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArmA 3'ün Yeni Ek Paketi Duyuruldu: Tanoa


       E3'te PC oyunculuğuna özel olarak düzenlenen konferansta ArmA 3 için yeni bir eklenti paketi duyuruldu.
 
      Tanoa adını alacak bu yeni eklenti paketi oyuna ilk defa Pasifik adası temasını getirecek. 100 metre kareden daha fazla alan sunacağı belirtilen bu eklenti paketi 2016'nın ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Bohemia Games, bu yeni eklenti paketinin modlamaya yeni bir hava getireceğini belirtiyor. 
 
       Bu eklenti paketi genel olarak yeni alanlara odaklansa da oyuna yeni silahlar gibi içerikler de getirecek. Tanoa hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc
90'ların Shooter Türünü Geri Getirmeye Çalışan Strafe'ten Yeni Detaylar SOMA'dan Kısa Bir Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vtxc

17.6.2015 09:11:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer Ya bıktık adalardan, ormanlardan, biraz da şehir temasına yoğunlaşsalar ya. Ne bileyim öyle her katına çıkılabilen gökdelenler falan olsa çok güzel olurdu bence.
optimzasyon özürlü motor ile çok zor olur dediğin. Diğer motorlarda bu kadar devaasa bir haritayı kaldırmıyor. Avantajlar ve dezavantajlar maalsef :/

agathadaemonn

17.6.2015 08:07:04

+2
Ya bıktık adalardan, ormanlardan, biraz da şehir temasına yoğunlaşsalar ya. Ne bileyim öyle her katına çıkılabilen gökdelenler falan olsa çok güzel olurdu bence.

hyperneon

17.6.2015 06:52:30

+2
100 km2 kastettisniz sanırım, önce yarım bıraktıkları hikayeyi bitirsinler, adamların bu kadar yüzsüz olduğunu bilsem beş kuruş vermezdim oyuna, hala yersiz çıkan paralı dlc ler ile soygunculuk peşindeler. Bir de şu oyunun multiplayer kısmına adam gibi bir optimizasyon yapmadıkları sürece felçli, yatalak hasta gibi yatmaya devam edecek, potansiyeline yazık oluyor, server kaynaklı performans yerlerde geziyor gına geldi, Artık directx 12 ile mi yapacaklar bilmiyorum fakat bir şekilde performans sorunlarını düzeltmeleri lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız