Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArmA 3 Duyuruldu, 2012'ye Göz Kırpıyor

ArmA III'ün yalnızca PC'ye gelmesi konsol sahiplerini üzmüş olabilir.
 
   Gerçekçilikte sınır tanımayan savaş simulasyonu ArmA serisinde yeni perde açılıyor. Bohemia tarafından onaylanan ArmA 3, 2012'ye göz kırpıyor.
 
     Gerçek hayatta da var olan bir Akdeniz adasında geçecek olan oyun, realistik coğrafik verilerden yararlanarak oluşturuluyor. Tek kişilik oyuncu modunda, yalnız bir avcının komutan olma yolundaki zorlu mücadelesini kontrol edeceğimiz belirtilirken, bu zorlu askerlik kariyerimizde bir çok hava, kara ve deniz aracını da kullanabileceğiz.
 
     Oyun ayrıca size kendi üniformanızı seçmenizi, envanter ve silahlarınızı geliştirmenizi sağlarken, PhysX teknolojisinin nimetlerinden de faydalanacak. Hem co-op hem de karşılıklı multiplayer seçenekleriyle gelecek olan oyun dedicated sunucu desteğiyle hem Windows hem de Linux için yolda!
 
    Görev editörünün de oyunda bulunacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor. Orjinal Operation Flashpoint'in yapımcısı olan Bohemia Interactive, Codemasters ArmA'dan vazgeçince bu seriye gözlerini dikmişti.
 
    ArmA 3'ün ilk ekran görüntülerine aşağıdan, duyurunun akabinde açılan resmi sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc ekran görüntüleri duyuru
The Witcher 2'nin İlk Yaması Haftaya Geliyor Assassin's Creed için Harika Bir Türkçe Fan Sitesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Formel

20.5.2011 04:43:05

0
@Pinky_Demon Oyun simulasyon olduğu için genele hitab etmiyor maalesef.Konsola çıkarmaları ve çok satmaları için kontrolleri basitleştirip biraz arcade havası katmaları gerek ki amaçları bu değil.Bir de çok iyi grafiklere kafaları takmış durumdalar anca PC'de çıkartıyorlar ama optimizasyon özürlü oyun çıkartıkları bir gerçek.Arma 2'de de bir sürü hata falan vardı. Görseller acayip sağlam bu sefer de, umarım hatalardan arındırılmış ve bağlantı problemleri falan olmaz.Kitlelerini memnun eder en azından diye düşünüyorum. Yav zaten tüm platformlara çıkan yeteri kadar savaş temalı oyun var,bir tanesi de sadece simulasyona yönelik olsun bişey olmaz.

ghost recon advanced

20.5.2011 01:42:36

0
ah şu tür oyunlara bi türlü alışamadım ya

BSC Misafiri

20.5.2011 00:55:43

+1
işte gerçek savaş budur . tek kişi ile kocaman bir devleti yıkamıyorsunuz . bu oyunun inanılmaz hastasıyım birde grafikleri ve telsiz sesleri adam gibi olsa daha iyi olur .

mehmetoguzderin

20.5.2011 00:39:00

0
Sondaki resim sanki Antalya gibi geldi ama hangi Akdeniz bu?

Project Scorpio

20.5.2011 00:18:21

-5
Bu oyunu konsola çıkartmayarak kendileri kaybederler zaten konsola da yapabileceklerini sanmıyorum öyle bir yetenekleri yok bu adamların.

GunsNBeer

20.5.2011 00:07:27

0
Grafik motoru aynı değildir umarım, çok hantal bir yapısı vardı sistemleri gereksiz yere zorluyordu, bu konuda bir bilgi varmı?

TheAnalyzer

19.5.2011 22:53:37

+3
Hep PC sahipleri mi üzülecek? Biraz da konsol sahipleri üzülsün
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız