Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane Studios Başkanı Raphael Colantonio Şirketten Ayrılıyor

 
   Dishonored ve Prey'in geliştiricisi Arkane Studios Başkanı Raphael Colantonio şirketten
ayrılıyor.
 
   Raphael Colantonio, Bethesda Softworks websitesi üzerinden yaptığı açıklamada "Oğlumla biraz vakit geçirmek ve geleceğimde neyin önemli olduğunu düşünmek" için şirketten ayrılacağını belirtti. 
 
   Raphael Colantonio,

"Son 18 yıl benim için muhteşem bir macera oldu - 1999'da Arkane'i kurduk ve ilk oyunumuz Arx Fatalis'i yayınladık, ardından 2010'da ZeniMax Media'ya katıldık ve Dishonored serisi ile Prey'i oyunculara sunduk - Oğlumla biraz vakit geçirmek ve benim geleceğim için neyin önemli olduğunu düşünmeye başlamanın zamanı geldi.
 
Çok büyülü anlar yaşadım. Ayrıca zor zamanlar da yaşadım. Ancak, ZeniMax'a katılmanın işleri bir adım öne çıkardığını ve Arkane'i dünya standartlarında bir stüdyo yapma fırsatı verdiğini söyleyebilirim. ZenMax şimdiye kadarki en iyi oyunlarımızı yapmamızı sağladı. Ve biliyorum ki gelecek daha çok oyun var."
 
   Arkane Studios şu anda yeni bağımsız Dishonored macerası Death of the Outsider üzerinde çalışıyor. Dishonored: Death of the Outsider 15 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishonored: Death of the Outsider Bethesda Softworks Arkane Studios
The Golf Club 2 Çıkış Fragmanı Yayınlandı No70: Eye of Basir Bugün Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

PROFPS

28.6.2017 21:01:32

+3
Dishonored güzel oyundur fakat Arkane studios un en iyi oyunu Dark messiah migth and magic tir zamanın ötesinde olan oyun elder scrolls oblivion u bile ağlatmıştır zamanında çünkü dark messiah daki dövüş mekanikleri silahların ve büyülerin çevreyle etkileşimleri muazzamdı ki skyrim de dahi o kaliteye erişilmedi mount & blade warband çıkana kadar en iyi kılıç kalkan ok lu dövüş mekaniği ordaydı.Bide bunların üstüne orkların ayağının altına buz tutup kaydırmak oklu iple azda olsa parkur öğeleri barındırması çok hoştu nedense çoğu kişi Dark messiah dan bahsetmiyor.

Guest-2C5CD639E

28.6.2017 20:46:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD Arkane FPS oyunları konusunda tüm zamanların en iyi yapımcılarından bir tanesi,bugüne kadar çıkardıkları oyunların hepsi çok iyi oyunlardı ve umarım bu kalite de oyun yapmaya devam ederler.
Arkane diyince Dishonered gelir akla zaten çok sevdiğim bir oyun, yeni oyununu sabırsızlıkla bekliyorum, bir ara ön sipariş atasım vardı sonra vazgeçtim.

BSC Misafiri

28.6.2017 13:22:37

0
Hoşçakal Immersive Simlerin son temsilcisi. Hoşçakal seksi Fransız. Harvey Smith'in çöpüne, Immersive Simcinin social justice warrior'ına kaldık. Arkane efsanesi bile artık Dishonored 2 gibi gereksiz, öncekinin aynısı boş oyunlar yaparsa endüstri ölmüş olabilir. Kadın-erkek, beyaz-azınlık dağılımının nasıl olacağını, anlatacakları hikayenin nasıl olacağından ve oynanışın nasıl olacağından önce düşündükleri oyunlar görebiliriz. Daha çok Dishonored 1 ve Prey gibi oyunlar görmeliyiz. Warren Spector elinden çıkmış insanlar Dishonored 2 gibi oyunlar yapmasın.

CheKD

28.6.2017 08:21:08

+3
Arkane FPS oyunları konusunda tüm zamanların en iyi yapımcılarından bir tanesi,bugüne kadar çıkardıkları oyunların hepsi çok iyi oyunlardı ve umarım bu kalite de oyun yapmaya devam ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored: Death of the Outsider
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız