Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcadegeddon 5 Temmuz'da Tam Sürüm Olarak Konsollar ve PC için Geliyor

 
 
İlk olarak 8 Temmuz 2021'de PlayStation 5 ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülen Arcadegeddon, Erken Erişim'den çıkıyor ve tam sürüm olarak oyunculara 5 Temmuz'da geliyor. Oyunun tam sürümü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Geliştirici IllFonic, 5 Temmuz'da çok sayıda yeni içeriğin ve tam çapraz oyun desteğinin olacağını bildirdi. Nighthawk Interactive, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox Series / One için oyunun fiziksel bir sürümünü yayınlayacak.
 
Sürekli gelişen bu eşli çok oyunculu nişancı oyununda tek başına veya en fazla üç arkadaşınla oyna ve meydan oku. Biyomları ve mini oyunları keşfet, gizli sandıkları bul, çeşitli düşmanları ve bölüm sonu canavarlarını alt et. 
 
Yerel bir atari salonunun sahibi olan Gilly, şirketini bilinmeyen bir mega kuruluştan kurtarmaya çalışıyor. Bunun için bir süper oyun yaratıyor fakat ne yazık ki mega kuruluş oyunu hack'liyor ve bir virüs yerleştiriyor. Oyunu ve mahallenin son atari salonunu kurtarman gerekiyor.

Bu sürekli gelişen çok oyunculu nişancı oyunu, en fazla üç arkadaşınla birlikte çeşitli biyomları ve mini oyunları keşfetmeni, gizli sandıkları bulmanı, çeşitli düşman türlerini ve bölüm sonu canavarlarını yenmeni sağlıyor. Arcadegeddon, PVE ve PVP deneyimlerini birlikte sunarak farklı hızlarla oynamayı mümkün kılan eşli çok oyunculu deneyimdir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera PVE PVP IllFonic
Macera Oyunu The Last Worker için Yeni Fragman Yayınlandı Tiny Tina's Wonderlands'in Yeni DLC'si Coiled Captors 21 Nisan'da Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Arcadegeddon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız