Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arc-V Dünyası Artık YU-GI-OH! Duel Links'te

 
 
Mobil ve masaüstü platformların en keyifli dijital kart oyunlarından biri olan Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS, bugün Yu-Gi-Oh! ARC-V’nin manga ve anime evrenine giriş yapıyor. Bu yepyeni dünya, an itibarıyla indirilip oynanabilen büyük bir güncellemenin parçası.
 
Yeni güncellemenin ana başlığı, Düellocuların aynı anda birden fazla canavarı Summon etmesine izin veren ve oyunun kurallarını değiştirecek Pendulum Summoning (Sarkaç Çağırma) özelliği. Güncelleme yeni görevler, kartlar, kart arketipleri, beceriler ve ARC-V'den evreninden aralarında Yuya, Zuzu ve Gong’un da bulunduğu oynanabilir karakterler içermekte.
 
Ayrıca, yeni Pendulum canavarları Stargazer Magician ve Timegazer Magician da dahil olmak üzere oyuncular için çeşitli giriş bonusları var. Son derece güçlü yeni kartlar içeren yeni bir Main BOX da dahil olmak üzere, pek çok yeni içerik sizleri bekliyor.
 
Resmi Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nu temel alan Yu-Gi-Oh! Duel Links, KONAMI’nin dünyaca ünlü oyununu mobil cihazlara ve PC’ye taşıyor. Düellocular Yami Yugi, Jaden Yuki, Yusei Fudo gibi Yu-Gi-Oh! evreninin popüler karakterlerini dijital kart savaşlarında yaşatmaya devam ediyorlar.

Yu-Gi-Oh! serisi Kazuki Takahashi’nin dünyaca ünlü mangası Yu-Gi-Oh!’dan esinleniyor. Bu manga, 1996 yılında SHUEISHA Inc. Tarafından yayınlanan Weekly Shonen Jump dergisinde seri haline getiriliyor ve halen TV-Tokyo iştirakçisi kanallarda yayınlanan “Yu-Gi-Oh!” animasyon serisiyle devam etmekte. KONAMI ilk Yu-Gi-Oh! konsol oyununu 1998 yılında yayınladı ve seri, koleksiyon kartı oyunu da dahil olmak üzere, halen dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmakta. KONAMI farklı kanallardan Yu-Gi-Oh! içerikleri üretmeye devam ederek serinin ruhunu yaşatmaya devam ediyor.
Yu-Gi-Oh! Duel LinksiPad, iPhone ve iPod touch için ücretsiz olarak App Store üzerinden, Android cihazlar için Google Play‘den ve PC için de Steam üzerinden indirilebilir. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Netflix, Oxenfree'nin Geliştiricisi Night School Studio'yu Satın Aldı Earth Defense Force 6, PS5 ve PS4 için Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız