Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Arcade Oyunu Rayman Mini'den Fragman Paylaşıldı

 
Geçtiğimiz yıl duyurulan, bu yıl Apple etkinliğinde detayları belli olan Apple'ın aylık abonelik oyun sisteminin oyunlarından biri olan Rayman Mini'den fragman paylaşıldı. Apple Arcade'e gelecek olan 100 farklı oyundan en çok merak edilenlerinden birisi olan Rayman Mini, daha önce diğer platformlardaki oyunlarıyla beğeni toplamıştı.
 
Ubisoft'un yapımcılığını yaptığı Rayman Mini'de 48 farklı görev, bosslar, kilitli kıyafetler olacak. Ayrıca oyunda Rayman, Barbara ve Globox karakterleri oynanabilir olacak. Yıl içerisinde farklı içerikler ve sürprizlerle oyunu zenginleştireceklerine dair yapımcı firma söz verdi.
 
Rayman Mini, Apple Arcade'in çıkışıyla birlikte erişebilir olacak yani 19 Eylül. Oynayabileceğiniz platformlar ise; iPhone, iPad, Apple TV ve Mac. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Apple Apple Arcade Oyun Abone Servis Rayman Mini
Gears 5 Microsoft'un Bu Nesilde En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu Ash Ketchum, 22 Yıl Sonra İlk Kez Pokemon Şampiyonu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

17.9.2019 10:46:57

0
https://donanimgunlugu.com/apple-arcade-kullanima-sunuldu-tum-oyunlar-turkce-220640/amp

mc994

17.9.2019 08:52:33

0
Ciddimisin ? Bütün oyunlar Türkçe mi çıkacak ? Nerden duydunuz ?

Persona_Non_Grata

17.9.2019 01:32:42

0
Böyle yeni platformalara da en ilk ubisoft atlıyor hep

lextor

17.9.2019 01:18:56

+2
Bütün oyunların Türkçe olduğu söyleniyor. Hiç bir şey demediler. Sessiz sedasız. Bu muazzam bir şey. Hepsi minik küçük oyun olsa dahi firmanın ülkemize değer verip dilimizi koyması harika. Yıllarca Türkçe oyun çıkardık diye ağzını gevrek gevrek oynatan, bunuda maharet gibi her yerde söyleyen Ps TR ye selam olsun... Bu ülkede hizmet veriyorsan bu ülkenin dilini ekleyeceksin bu kadar basit.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apple Arcade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız