Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem'in VIP Demosu 25 Ocak'ta, Ücretsiz Demosu 1 Şubat'ta Yayınlanacak

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Anthem için iki demo yayınlayacak ve bu demoların ilk detayları paylaşıldı.
 
İlki VIP demo 25 Ocak'ta yayınlanacak ve 27 Ocak'a kadar ulaşılabilir olacak. Bu demoya yalnızca oyunu ön sipariş veren ya da Origin Access / EA Access abonesi kullanıcılar katılabilecek.
 
İkinci demo herkese açık olacak. 1 Şubat'ta yayınlanacak demo 3 Şubat'a kadar ulaşılabilir olacak.
 
Demoda oyuncular Ranger Javelin ve henüz doğrulanmayan diğer bir seçeneğe daha erişebilecek. Oyundaki hub, merkez erişebilir olacak ve görevler açısından tek oyunculu hikaye görevleri ve co-op oynanabilen Stronghold görevleri bulunacak. Son olarak, demo 10. seviyede başlayacak ve oyuncuların 15. seviyeye kadar çıkmasını izin verecek. Bu sebeple kaydedilen ilerleme oyunun tam sürümüne aktarılmayacak.
 
Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat 2019'da çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Anthem Bioware Electronic Arts
LEGO The Lord of the Rings ve LEGO The Hobbit Dijital Mağazalarda Satıştan Kaldırıldı Activision Blizzard'ın Finans Direktörü Spencer Neumann Netflix'e Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SilentHunterHD

2.1.2019 23:56:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Anthem endişelendirmeye devam ediyor. Beta yayınlıyorlar ama 2 gün sürüyor. Arkadaş şunu aralıksız 4-5 gün yapın da biz de indirdikten sonra oynamaya vakit kalsın. Ne zaman inecek de ne zaman oynayacağız. Bu oyunla ilgili şahsen büyük şüphelerim var
o zaman adamların türkiyeye özel beta çıkarması lazım :D

EnsArTRance

2.1.2019 20:20:51

+1
Oynayanlarin dedigine gore oyun Destiny gibi degil. Diablo gibi. Kinguin'den key aldim, bekliyorum.

BSC Misafiri

2.1.2019 19:38:04

+1
Closed alpha yi deneme firsatim olmustu ve oyun umut vadedici geldi bana grafikler ve gameplay guzeldi demosunuda dener iyice fikir sahibi oluruz ama durduk yere gomulecek bir oyun degil bence.

Watton1

2.1.2019 17:13:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Anthem endişelendirmeye devam ediyor. Beta yayınlıyorlar ama 2 gün sürüyor. Arkadaş şunu aralıksız 4-5 gün yapın da biz de indirdikten sonra oynamaya vakit kalsın. Ne zaman inecek de ne zaman oynayacağız. Bu oyunla ilgili şahsen büyük şüphelerim var
3.Dünya ülkesinden selamlar bence sen yinede indirebildiğine dua et

BSC Misafiri

2.1.2019 16:40:09

+2
Bakın oyun çoğu platforma çıkacak. Burada da fan savaşı yapmayın amacı yok çünkü... Gömecekseniz sadece çıkmamış oyunun oynamadığınız demosunu gömün lütfen.

Megathrone26

2.1.2019 16:39:43

+1
Anthem endişelendirmeye devam ediyor. Beta yayınlıyorlar ama 2 gün sürüyor. Arkadaş şunu aralıksız 4-5 gün yapın da biz de indirdikten sonra oynamaya vakit kalsın. Ne zaman inecek de ne zaman oynayacağız. Bu oyunla ilgili şahsen büyük şüphelerim var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız