Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem Yönetmeni BioWare'dan Ayrıldı

 
Anthem'in yönetmeni Jonathan Warner neredeyse 10 yıldır çalıştığı BioWare'dan ayrıldığını duyurdu.

Jonathan Warner, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bugün BioWare'daki son günü olduğunu ve yeni şeylere yelken açacağını belirtti.
 
Jonathan Warner, Anthem dışında Mass Effect: Andromeda'nın yönetmenliğini ve Mass Effect ile Mass Effect 3: Citadel'in baş yapımcılığını üstlendi. BioWare'dan önce The Walt Disney Company'de yapımcı ve Microsoft Games Studio'da oyunları test eden baş sorumlu rollerinde görev aldı. 
 
Anthem'in başarısız çıkışından sonra 30 kişilik bir ekip yaklaşık bir yıldır oyunu baştan aşağı yenileyecek büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyordu ancak geçtiğimiz ay Electronic Arts tarafından iptal edildi.

BioWare şu anda yeni Dragon Age, yeni Mass Effect, Mass Effect Legendary Edition ve Star Wars: The Old Republic güncellemeleri üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Anthem Bioware Electronic Arts
20'den Fazla Bağımsız Oyun İlk Günden Xbox Game Pass'e Gelecek Loot River Xbox Series, Xbox One ve PC için Duyuruldu

PuSaT28

28.3.2021 10:23:35

+1
Açık dünyada full gezenti( evren dolaşıp keşfe çok uygundu) , biraz fazla dungeon,biraz fazla silah çeşitliliği , pvp battleground-arena,bu la bunları koyacaklardı. İçine ettiler güzelim oyunun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız