Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem için Yeni Fragman, Oynanış ve Daha Fazlası EA Play 2018'de

 
   Electronic Arts, Mass Effect yapımcısı BioWare tarafından geliştirilen Anthem'in EA Play 2018'de olacağını daha önceden doğrulamıştı ancak bugün Electronic Arts EA Play 2018'de Anthem ile ilgili neler beklememiz gerektiği hakkında daha fazla bilgi paylaştı.
 
   1. Yeni Fragman
 
   Anthem'in tehlikeli dünyasına daldığımız daha önce gösterilmemiş yeni bir fragman yayınlayacağız. Oyundaki hikayeye, karakterlere ve canavarlara göz atacaksınız.
 
   2. Daha Fazla Oynanış

Geçen sene Anthem'den uçma, savaş ve toplanabilir loot gösteren oynanış görüntüleri paylaşmıştık. Bu yıl daha fazlasını gösterecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepsini görmek için beklemede kalın.
 
   3. Savaş Sistemi Gösterimi

   Bu kez derinlemesine göstereceğimiz şey savaş sistemi olacak. Oyuncular şimdiye kadar görülmüş en vahşi düşmanları alt ederken Javelin exosuit'inin gücünü görecekler.
 
   4. Geliştiricilerin Düşünceleri

   BioWare'deki geliştirici ekip oyun üzerinde çok sıkı bir şekilde çalıştı ve şimdi bunları bizzat kendileri göstermeye hazırlar. Anthem ekibinden BioWare Genel Müdürü Casey Hudson, İdari Yapımcı Mark Darrah ve Baş Yazar Cathleen Rootsaert sahneye çıkarak Anthem'in gelişimini şekillendiren rehber ilkeleri anlatacak.

   5. Perde Arkasına Bakış

   Geliştirici yorumlarının yanı sıra, Anthem'in bazı yapım aşaması ve konsept görsellerini göstereceğiz. Sıfırdan inşa ettiğimiz bu inanılmaz dünyanın işçiliğini görme şansına sahip olacaksınız.
 
   Electronic Arts EA Play 2018 basın konferansı 9 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak. Twitch, YouTube ve EA.com üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

   Anthem Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Kısa teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Anthem Bioware Electronic Arts
Fortnite Switch için Derecelendirildi AiBell Game Localization Frostpunk'a Türkçe Altyazı Desteğinin Çok Yakında Geleceğini Doğruladı

BSC Misafiri

2.6.2018 00:38:30

0
6 istiklal marşı 7 günün anlam ve önemini belirten şiir dinletisi 8 kapanış :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız